Trufs 1 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 (edytowane) This week on Arcade: Wallace & Gromit Ep. 2 & Sonic & Knuckles Wallace & Gromit Ep. 2: The last resort (800 points) and Sonic & Knuckles (400 points) are this weeks Xbox LIVE Arcade releases and will be available this Wednesday. Czyli jak dla mnie nic ciekawego Edytowane 7 września 2009 przez Trufs Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 I paranoją jest ciągły brak NBA Draft Combine Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 http://www.gametrailers.com/news/trials-hd-dlc-en-route/1336 Bedzie jakis DLC do Trails, ale nic wiecej nie wiadomo Cytuj
yanek 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 kupiłem Trials HD i... wpadłem w nałóg nie no żartuje, ale gra jest świetna, bardzo "skillowa" w późniejszych etapach, a i te najprostsze potrafią dać popalić jak ktoś jest ambitny (platynowy medal to hardcore ) Jak ktoś z przyjaciół też ma grę, to widać na każdej trasie z jaka prędkością jechał - na górze jest miernik i pokazuje kiedy jakiś "duch" przyjaciela nas wyprzedza, bardzo fajny patent. PS. jak by ktoś chciał porównać czasy, to zapraszam, GT: YanekPL Pozdrawiam Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) Na marketplace pojawily sie dzis 3 gierki: Warriors, Zombie Apocalypse i Ion Assault Kazda po 800msp. Zagralem w trail Warriors i jakos mi nie podpasowalo, ale za to ZA zdaje sie calkiem fajne, troche jak geometry wars tylko ze z zombiakami Edytowane 23 września 2009 przez Trufs Cytuj
Infinitevermin 0 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 A ja dzisiaj zakupilem Zombie Apocalypse. Gralem jedynie pierwszy dzien ale jutro sprobuje przejsc =) Jest ktos chetny na co-opa moze? Czeba Achievmenty zdobycz. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Jeden dzień na calaka to mało :confused: na 55 dni też Cytuj
lkasprzak 0 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 To spróbujcie przejsć 7 Days of Hell - my we dwóch z kumplem utykamy na 4 (pipi)e babki Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Kupił ktoś tego South Parka? Warto, jest klimat serialu, jak z humorem? Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 Trochę późno, ale co tam. Gierka jest kapitalna i ocieka humorem na każdym kroku. Mnóstwo postaci, filmików, tekstów z SP. Chyba najlepsze party game w jakie grałem bo niestety granie w nią samemu i poniżej poziomu hard troszkę mija się z celem. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Sam&Max - Warto za te 1600 MSP ? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Jak lubisz te klimaty to warto, Ja osobiście bym nie dał ani jednego MSP wolałbym Shadow Complex i Alien Breed - Tower Assault Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 na poprzednim klocku mialem castlevanie i popa, na nowym je sciagnalem, sa achievementy ale glupia konsola mowi ze to wersje demo...;f. Da sie to jakos odblokowac czy trzeba byc online zeby grac? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Zajrzyj tutaj - http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/licensemigration/ Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 dzięki wielkie Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Panzer General: Allied Assault i Tower Bloxx Deluxe w tym tygodniu na arcade... jak zawsze linki Majora nie dzialaja, drugie to pewno kolejny tower defense, a pierwsze? Jakas strategia? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Tower Bloxx Deluxe to nie tower defense, tylko "zręcznościówka", w której układasz wieżowce z kolejnych pięter. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Strzelalem co to jest po nazwie btw. Castle Crashers wymiata, myslalem ze ta gra jest powtarzalna i szybko sie nudzi, ale przechodze gre drugi raz diabelkiem by odblokowac Ninje i chyba nim tez przejde jeszcze gre Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Jaka jest najlepsza gra hazardowa z obecnie dostępnych ? Głównie interesuje mnie jakiś Texas Hold'em, ale może jest gra z wieloma ficzerami ? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 news dnia... ba, tygodnia co najmniej ! ; ] Alien Breed Evolution będzie dostępne na XBLA już 16 grudnia za jedyne 800MSP. a ja straciłem wszelkie nadzieje na premierę jeszcze w tym roku... no i spodziewałem się ceny rzędu 1200MSP. więcej info wraz ze zdjęciami i filmami tu... http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7330680,Alien_Breed_Evolution__filmiki_z_rozgrywki__troche_historii.html Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 wspaniała wiadomość zimzvm już lecę po MSP do sprzedawcy zbawcy dostawcy oby tylko nie było blokady bo a nawet bardziej. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 ja mam na koncie od ponad miesiąca blisko 4000MSP i nie mam na co ich wydać. na szczęście ich nie roztrwoniłem i teraz się przydadzą na DLC do Borderlands oraz Alien Breed. czekam na więcej takich perełek. może teraz Desert Strike ? : D może Cannon Fodder ? chociaż bez myszy ciężko będzie w tą grę grać. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 Ostrożnie z DLC do Borderlands. Jest potwornie zabuggowane, questy się rozjeżdzają, gdy reszta drużyny nie ma DLC, glit(pipi)ą automaty z przedmiotami, itp. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 dzięki za info. zatem zassam po przejściu podstawki. Cytuj
Pociemku 1 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Sprawiłem sobie Magic the gathering wczoraj i kurcze jakbym się cofnął w czasie do początków technikum .. Gra jest boża, szkoda że nie można tworzyć własnych talii (ale za 800 pointsów i tak jest wporzo, przywołując w pamięci ceny kart w ich pierwotnej, fizycznej odmianie). Jak ktoś grał w magica, to pewnie już zdążył obczaić, jak nie miał nigdy ku temu okazji to polecam serdecznie, gra idealnie wprowadzi w zasady a potem można np podrukować sobie jakieś talie i popykać ze znajomymi na tzw. proxach. Bo nic nie zastąpi rozgrywki face to face i układania własnych strategii przy konstruowaniu talii. Niemniej za 800 MSP jak najbardziej warto, choćby po to by sprawdzić jak działa w praktyce najpopularniejsza karcianka na świecie (pokerów i innych skatów czy piotrusiów nie liczę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi