Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

C1REX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mocne tytuly, ale malo oryginalne. Za to kombo Limbo - Braid - Winterbottom daja popracowac glowie i wyobrazni :)

Czy tylko ja zauwazam przykra tendencje, ze coraz wiecej gier kosztuje 1200MSP?

Opublikowano

Tegoroczny Summer of Arcade wypada nieco blado przy zeszłorocznym .

W tym roku moją uwagę przyciąga tylko LIMBO ,ale im więcej czytam i oglądam zapowiedzi tym mniej mi się gra podoba :( .

Kolejna ciekawe pozycje to Lara Croft and the Guardian of Light i Monday Night Combat .

LC może okazać się swietna przygodówką z ładną oprawą , a MNC jesi jest zrobione z głową i dozą humoru to bedzie fajny multi shooter .

Jak nic nie zawiedzie to kupię wszystkie 3 wymienione tytuły :)

Opublikowano (edytowane)

Jestem na 72% procentach Limbo i się zaciąłem. Ale ogólnie gra jest genialna i polecam ją każdemu (niesamowity klimat)

Edytowane przez Pchela
Gość bigdaddy
Opublikowano

Limbo

gra pękła ;]

mocne 9/10

kapitalny design świata i oprawa AV. Bardzo klimatyczna gra, brakuje dzisiaj takich. Przyjemny i wciągający gameplay. Zagadki nie miażdżą ale są OK.

Polecam grę, trzeba wspierać takie produkcje ;]

--------------

na XBLA pojawiła się aplikacja Destination Arcade, dobry program do przeglądania gier arcade na xbl, jest za free i ma nagrody dla avatara

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj kupiłem limbo, pograłem troche i jest wypas. po godzinie gramnia byłem "smutny", taki ma klimat ta gra.

w kolejce shadow complex czeka i najprawdopodobniej zassam splosion man i misadventures of winterbottom, bo na to zostały mi punkty akurat.

chyba, że polecacie na coś innego wydać pozostałe 1600msp?

Opublikowano

Jak ktoś czekał na premierę Lara Croft and the Guardian of Light na rynku Arcade w SoA to może sobie już odpuścić .Bo gra będzie bez co-op'a !!

Studio Crystal Dynamics ma smutną wiadomość dla osób czekających na Lara Croft and the Guardian of Light. Otóż w dniu premiery na Xbox Live Arcade (18 sierpnia) gra nie będzie oferowała kooperacji online. Wspólne przechodzenie poziomów i rozwiązywanie zagadek przez Xbox Live będzie możliwe dopiero od końca września, kiedy to pojawi się darmowa aktualizacja. Podobno twórcy potrzebują więcej czasu na dopracowanie elementów sieciowych. Opóźnienie premiery i zrezygnowanie z mocnej promocji w ramach "Summer of Arcade" raczej nie wchodziło w grę. Oprócz tego dowiedzieliśmy się, że planowane jest wypuszczenie w ciągu kilku miesięcy w sumie pięciu płatnych paczek z dodatkowymi poziomami i skórkami postaci.

Kpina i jaja normalnie .. :confused:

Opublikowano

grałem w demo i nie bardzo mi się widzi nowa castelvania. brak levelowania, misje na czas i nieduże lokacje mnie troche odrzucają, jedyny plus tego taki, ze może w multi się to jakoś sprawdza - symphony of night mimo wieku imo dużo, dużo lepsze.

Opublikowano

Grałem w demo ten Castlevanii i czy mi sie wydaje czy kamera jest troooche za daleko? Na 32 calach malo co widac to co dopiero na mniejszych TV ;p Da się to jakoś zoomować?

Opublikowano

Grałem w demo ten Castlevanii i czy mi sie wydaje czy kamera jest troooche za daleko? Na 32 calach malo co widac to co dopiero na mniejszych TV ;p Da się to jakoś zoomować?

Wciśnij lewy lub prawy stick.

Gość MasterShake
Opublikowano

napaliłem się na tą castlevanie, pograłem chwilę w demo i jednak sobie odpuszczę, wolę już sotn czy 3 części na gba.

Opublikowano

Podbijam temat: szukam dobrych gier za 400 punktow. Jedna juz znalazlem - Chime. Zostalo mi ostatnie 400 do wykorzystania i nie chcialbym wpakowac kasy w bloto. Wormsy odpadaja. Jakies pomysly?