Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

C1REX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Limbo?

No cóz dużo krzyku o nic ,gra w pierwszych misjach/zadanach zachwyca ale im dalej te te same rzeczy nużą /nudzą zniechęcają do gry . Gra ma bardzo cięzki przygnębiający klimat ,sceneria ta sama .... tytuł dla nie licznych . Dla mnie to wielkie rozczarowanie gra warta max 800msp .Ponadto nie pokazuje niczego nowego oryginalnego .

A Castlevania?

A castelvania to na 99% nie wypał tego rocznego SoA .

POruwnajcie sobie SoA z zeszłego roku i Obecne . Zeszły rok zaszokował grami Shadow Complex , Trials HD w tym roku mamy co najwyżej dobre tytuły Lara C , Monday Night .. reszta słabo lub wielkie rozczarowanie .

Walczę ze sobą, żeby tego nie skomentować.

Opublikowano

Scott Pilgrim vs. the World i Shank - oby więcej takich gier, jak najwięcej.

Scott Pilgrim jest IMHO ciut lepszy niż Shank (lepszy klimat, lepszy gameplay, lepsza muza, LEPSZA GRAFIKA - TAK, LEPSZA GRAFIKA).

• 3 miesiące temu...
Gość bigdaddy
Opublikowano

dzisiaj zaje.biste promocje na XBL, tylko dzisiaj

-TMNT turtles in time Re-shield - 160msp

-Splosion Man - 160msp

-Trials HD - 400msp

-Greed Corp - 160msp

-Rock Band 3 Creedence Clearwater Revival - 400msp

Xbox Originals:

-Halo Evolved - 400msp

-GTA San Andreas - 400msp

Opublikowano

Czemu nie ma San Andreas na Polskim LIVE :(

Za taką cenę wziąłbym bez wahania :(

A ja mam jeszcze takie pytanie:

Portal cały czas kosztuje 400MSP, czy tylko dzisiaj jest taka promocja? Bo nie wiem czy kupować już, czy się jeszcze wstrzymać :P

Opublikowano

Też się najarałem na San Andreas za marne 400msp, a tu taka lipa, na rodzimym xbl nie raczyli nawet wrzucić tytułów originals :confused:

Za to sobie Splosion Mena zapodałem, zastanawiam się na co wydać ostatnie 400msp. Jakieś propozycje ?

Opublikowano

Wczoraj było za 400MSP Trials HD, nie wiem czy jeszcze jest, ale gra jest za(pipi)ista. Gram w nią do dzisiaj i czekam na dodatek, który niedługo wyjdzie :D

A to Ilomilo to fajna gierka? Bo moje 800MSP ciągle czeka na jakąś dobrą gierkę :D

Opublikowano

ja zakupilem trials ( mega za(pipi)iste ) i gta san andreas ( masakra :D ) mam nadzieje ze na swieta dadza jeszcze jakies mega promocje :) przydal by sie max payne 1 i 2 po 400

Gość donsterydo
Opublikowano
A to Ilomilo to fajna gierka? Bo moje 800MSP ciągle czeka na jakąś dobrą gierkę :D

Tam jest instrukcja jak ściągnąć demko, jak już będziesz miał to sobie możesz wtedy aktywować pełną wersję. Nie musisz od razu kupować.

Opublikowano

Monkey Island polecam :D niedawno dostalem obiecane 800 points to zakupilem sobie Zombie Apocalypse (calkiem przyjemne) i Monkey Island w sumie za 800 points. Czekam jeszcze az dostane punkty za drugie konto i zakupie Wormsy albo Serious Sama (kreci mnie coop dla 4 graczy), ogolem swietna sprawa z tymi darmowymi msp :)