Opublikowano 2 grudnia 201014 l darmowa gra na xbla, Harms Way http://www.joystiq.com/2010/12/01/harms-way-goes-from-dream-to-screens-trailer/ wygląda fajne, jak mini motorstorm + bronie
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Te Ilomilo jest fajne, szkoda tylko, że w trialu nie ma jakiegoś trochę bardziej pogmatwanego levelu. I cena też dobra - 800 MSP.
Opublikowano 4 grudnia 201014 l Czy poza sonic adventure i crazy taxi na XLA wyszły jeszcze jakieś gry z DC? I tak przy okazji opłaca się brać rozszerzenie / dodatek do sonika za 400 MSP?
Opublikowano 5 grudnia 201014 l Autor Wyszła ikaruga, Soul Calibur i REZ. Rez to jedna z najciekawszych gier na live. Tylko nagłośnienie trzeba mieć mocne.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Harms Way już na XBLA za free, bardzo dobra gra jest jeszcze druga z avatarami
Opublikowano 8 grudnia 201014 l DLC do "ilomilo" powinno powedrowac do nas w lutym, dajac przy tym 50G-3acziwy i dodatkowe 25lvl-ow. Calosc za 400MsP.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Bomberman Battlefest zapowiadało się całkiem spoko ,ale demo nie pozostawia złudzeń ...DNO
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Potwierdzam, takie trials na nogach z naszym awatarem w roli głównej.
Opublikowano 8 grudnia 201014 l Harm's tysz daje rade... Z cala pewnoscia sa to jedne z najlepszych gier Arcade-ktore dostalismy za freeko.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Nooo, dobrze, że mam jeszcze trochę punktów na koncie, bo łykam to bez popity! Aż się łezka w oku kręci, jak sobie przypomnę te wypady do kawiarenki internetowej na kłejka w podstawówce. Oby wszystko elegancko śmigało.
Opublikowano 13 grudnia 201014 l podbijam i jaram się jak pochodnia, tym bardziej, że zapowiada sie skillowo, na gameplayach nie zauważyłem żadnych 'ułatwiaczy' typu auto aim, to po prostu Q przeniesiony z PC, a więc fani CoDa niech nie dotykają ;P oby do środy
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Quake Arena Arcade - 1200 MSP Sporo, ale na taki tytul nie bede zalowac punktow
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Q3DM17 oczywiscie jest Jakis czas temu widzialem filmik z bety na tvgry.pl gdzie koles sprawdzal ta mapke ;] Mnie ciekawi w jakiej rozdzialce i w ilu fps'ach bedzie to chodzic na 360tce. Nizsza rozdzialke przeboleje, ale jak nie bedzie stalych 60 klatek to bedzie niezly kwas. Edytowane 14 grudnia 201014 l przez Ins
Opublikowano 14 grudnia 201014 l No jakby mogło zabraknać tej mapy na tym filmiku z bety, koleś testował tę mapke z 16-toma botami no i animacja nie wyrabiała, ale jak wiadomo była to wersja beta, więc w fullu pewnie tego nie będzie (oby!).Co do rozdziałki to pewnie będzie 720p, ale grafa nie gra tu roli, choć oczywiście nie może być mowy o zwolnieniach animacji w takim tytule.Większe obawy mam jednak do samego kodu sieciowego, oby to chodziło dobrze, bo będzie fail.Najbardziej mnie cieszy, jak już wcześniej wspomniałem brak auto-aima, w tych czasach to naprawde coś niespotykanego, bo to z pewnością zmniejszy grono ludzi, którzy będą chętni kłeja kupić. Co do ceny to nie uważam, żeby 1200 było przesadą, wszysrkie 'większe/lepsze'' arcade'ówki są w tej cenie, więc tu nie jestem zaskoczony, a jeśli wszystko ''zagra'' to pewnie spędze z kłejem znów wiele godzin. PS. najśmieszniejsze jest to, że ja i kilka osób z mojej listy czekamy na Q bardziej niż na jakikoliwek nadchodzący w najbliższym czasie 'duży' tytuł ;P
Opublikowano 14 grudnia 201014 l http://lvlworld.com/levels/pro-q3dm17_beta/pro-q3dm17_betalg.jpg Najlepsza. Mapa. Ever.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Jak wszystko będzie hulac tak jak powinno to biorę to razem z xmenem może jak quake okaże się sukcesem to pokusza się o zrobienie cs'a
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Panowie, sprawdzi ktos czy jest full button mapping, albo czy mozna chociaz galki zamienic miejscami? Bardzo, bardzo, bardzo prosze!
Opublikowano 15 grudnia 201014 l bardzo dobry ten quake, szybki, płynny i skillowy up - przyciski można dowolnie konfigurować ale z zamianą gałek nie wiem