Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

C1REX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lista swiatecznych obnizek

December 24th:

* Hints: Solve a Mystery, your best weapon is the light

Be sure your flashlight has fresh batteries for this thriller (Alan Wake - The Signal, The Writer)

* Wall Street

* Alan Wake Raincoat (Male/Female)

December 25th:

* Hint: Gotta feeling? Can you Master the Moves? (Dance Central - Black Eyed Peas - "I Got A Feeling")

* Nick and Norah's Infinite Playlist

* Kinect Sports Giant Foam Finger

December 26th:

* Hint: A secret agent, What is your code name? (Perfect Dark)

* Brothers

* Modern Warfare 2 UAV (Prop)

December 27th:

* Hint: Extreme waves, It's a race to the finish line (Hydro Thunder Hurricane)

* I am Legend

* Minotaur (Pet)

December 28th:

* Hint: Lazarus Project, Can you shepard the elite (Mass Effect 2 - Lair of the Shadow Broker, Kasumi's Stolen Memory, Overlord)

* Gamer

* Cool Jobs Policeman Outfit (Will adjust)

December 29th:

* Hint: Moneyball, Play the future Monday night sport (Monday Night Combat)

* Semi-Pro

* Plants vs Zombies Zombie Mask (Currently FREE if you go to the link)

December 30th:

* Hints: One Foe, A world of good vs evil (Fable III - Understone Quest Pack)

"Shhh, it’s a secret – no really – we can’t tell you – so check back on December 30th to see what we’ll be discounting!"

Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog 2

Sonic The Hedgehog 3

Sonic The Hedgehog 4: Episode 1

Sonic Adventure

Sonic and Knuckles

* The Notebook

* Sonic themed day? - How about Sonic and Sega All Stars Racing Car (Prop)

December 31st:

* Hint: Find Her, Will you wake up on the edge? (LIMBO)

* Kick-Ass

* Yoda Green Light Saber (Prop)

Gość donsterydo
Opublikowano

Skończyłem dzisiaj LIMBO. Mogę spokojnie polecić każdemu, druga połowa gry to już trochę łamania głowy nad pułapkami było, a w końcówce musiałem raz czy dwa posłużyć się youtube :P

Zakończenie fajne. Dobrze zobrazowane, że chłopak był w czyśćcu :) Tylko zastanawiam się co tak na prawdę oznacza zakończenie.

PS. O co w tym chodzi ? Hint: Lazarus Project, Can you shepard the elite (Mass Effect 2 - Lair of the Shadow Broker, Kasumi's Stolen Memory, Overlord) Jakaś obniżka na cały zestaw ?

Opublikowano

Mysle, ze to cos co jest na koncu to plod i po przejsciu przez swoje leki i koszmary, ktore obrazuja te strefe miedzy smiercia a zyciem - chlopaczek dostal druga szanse, cos w stylu reinkarnacji.

Gra jest fajna, ale wolalbym cos skupionego bardziej na zwiedzaniu swiata, bo tutaj mamy raczej cos w stylu malpiego gaju.

Gość donsterydo
Opublikowano

Moim zdaniem

skoro on szukał siostry i na końcu ją znalazł musi mieć związek z jego śmiercią, może spowodował ich śmierć i dlatego musiał przejść przez czyściec by móc się spotkać z siostrą w niebie

Gość donsterydo
Opublikowano

Gdzieś tak wyczytałem. Sam bym tego nie wymyślił :P

"The primary character in Limbo is a nameless boy who awakens in the middle of a forest on the "edge of hell" (the game's title is taken from the Latin limbus, meaning "edge").[1] The boy seeks his missing sister, and encounters only a few human characters that attack or run away from him.[2][3][4] Once during the journey, the boy catches a glimpse of a female character, but she vanishes before he can reach her.[5] The forest eventually gives way to a crumbling city environment.[4] On completion of the final puzzle, the boy is thrown through a pane of glass and ends up in the forest again. The boy continues traveling until he encounters a girl. When he approaches, she stands up, startled; the game abruptly ends at this point."

Opublikowano

Hmmm nie jestem w stanie zidentyfikowac tego czegos na koncu jako dziewczynke...

Gość donsterydo
Opublikowano

No co ty, ma sukienkę i długie włosy. Najwidoczniej nie wiedziałeś czego się spodziewać i się nie przyjrzałeś :)

Tak na marginesie to poczytałem sobie ile czasu robili grę, ile osób przy tym pracowało i ile się sprzedało - zrobiłem parę luźnych rachunków i wyszło mi że osoby odpowiedzialne za Studio PlayDead zarobiły cholernie dużo na tej grze. Dobry kierunek rozwoju dla małych kilkuosobowych niezależnych developerów.

Gość donsterydo
Opublikowano

No i ten motyw z wyjściem z czyśćca i "przejściem" przez tę poświatę czy co to było. Samo zakończenie idealnie wpisuje się w charakter gry czyli proste i oszczędne w środki wyrazu.

Gość donsterydo
Opublikowano

Jak kupisz podstawkę FX2 to tam są jakieś stoły w końcu za coś płacisz :P Ja zrobiłem inaczej, miałem 400 MSP to ściągnąłem samą podstawkę z demami i kupiłem sobie dwa stoły (jest chyba 6 pojedynczych do kupienia po 200 MSP każdy).

Świetna sprawa.

Opublikowano

Czy Pac-Man C.E. DX zawiera całego zwykłego Pac-Man'a C.E.?

Pytam, bo jako jeden z trybów DX'a widnieje właście C.E.

Jeśli tak to się zastanawiam po co ciągle sprzedawany jest zwykły C.E.

Jeśli nie to czy mógłby mi ktoś napisać czym się różnią tryb C.E. z wersji Deluxe od samoistnego C.E.?

Opublikowano

No tak ale mi chodzi o to czym różni się tryb C.E. z wersji Deluxe od pełnej gry C.E.?

Czy zawiera wszystkie plansze z oryginału?

Czy jest sens posiadać wersję C.E. gdy już posiada się DX?

Opublikowano

doje*ali troche z limbo powinno byc jak wszystkie gry za 600 no ale tak czy inaczej biore :) troche sie zawiodlem myslalem ze na koniec roku zrobia jakies mega obnizki tak jak bylo z okazji black friday