Gość bigdaddy Opublikowano 24 grudnia 2010 Opublikowano 24 grudnia 2010 nie potrafie zrobic tego acziva w ilomilo. Chyba z godzine nad tym siedzialem : F http://www.youtube.com/watch?v=4yujhwGVk_M Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 a macie liste na caly okres od dzis do 31? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Lista swiatecznych obnizek December 24th: * Hints: Solve a Mystery, your best weapon is the light Be sure your flashlight has fresh batteries for this thriller (Alan Wake - The Signal, The Writer) * Wall Street * Alan Wake Raincoat (Male/Female) December 25th: * Hint: Gotta feeling? Can you Master the Moves? (Dance Central - Black Eyed Peas - "I Got A Feeling") * Nick and Norah's Infinite Playlist * Kinect Sports Giant Foam Finger December 26th: * Hint: A secret agent, What is your code name? (Perfect Dark) * Brothers * Modern Warfare 2 UAV (Prop) December 27th: * Hint: Extreme waves, It's a race to the finish line (Hydro Thunder Hurricane) * I am Legend * Minotaur (Pet) December 28th: * Hint: Lazarus Project, Can you shepard the elite (Mass Effect 2 - Lair of the Shadow Broker, Kasumi's Stolen Memory, Overlord) * Gamer * Cool Jobs Policeman Outfit (Will adjust) December 29th: * Hint: Moneyball, Play the future Monday night sport (Monday Night Combat) * Semi-Pro * Plants vs Zombies Zombie Mask (Currently FREE if you go to the link) December 30th: * Hints: One Foe, A world of good vs evil (Fable III - Understone Quest Pack) "Shhh, it’s a secret – no really – we can’t tell you – so check back on December 30th to see what we’ll be discounting!" Sonic The Hedgehog Sonic The Hedgehog 2 Sonic The Hedgehog 3 Sonic The Hedgehog 4: Episode 1 Sonic Adventure Sonic and Knuckles * The Notebook * Sonic themed day? - How about Sonic and Sega All Stars Racing Car (Prop) December 31st: * Hint: Find Her, Will you wake up on the edge? (LIMBO) * Kick-Ass * Yoda Green Light Saber (Prop) Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 perfekt dark wciagniete za 400msp Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Skończyłem dzisiaj LIMBO. Mogę spokojnie polecić każdemu, druga połowa gry to już trochę łamania głowy nad pułapkami było, a w końcówce musiałem raz czy dwa posłużyć się youtube Zakończenie fajne. Dobrze zobrazowane, że chłopak był w czyśćcu Tylko zastanawiam się co tak na prawdę oznacza zakończenie. PS. O co w tym chodzi ? Hint: Lazarus Project, Can you shepard the elite (Mass Effect 2 - Lair of the Shadow Broker, Kasumi's Stolen Memory, Overlord) Jakaś obniżka na cały zestaw ? Cytuj
Gość Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Mysle, ze to cos co jest na koncu to plod i po przejsciu przez swoje leki i koszmary, ktore obrazuja te strefe miedzy smiercia a zyciem - chlopaczek dostal druga szanse, cos w stylu reinkarnacji. Gra jest fajna, ale wolalbym cos skupionego bardziej na zwiedzaniu swiata, bo tutaj mamy raczej cos w stylu malpiego gaju. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 Moim zdaniem skoro on szukał siostry i na końcu ją znalazł musi mieć związek z jego śmiercią, może spowodował ich śmierć i dlatego musiał przejść przez czyściec by móc się spotkać z siostrą w niebie Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Gdzieś tak wyczytałem. Sam bym tego nie wymyślił "The primary character in Limbo is a nameless boy who awakens in the middle of a forest on the "edge of hell" (the game's title is taken from the Latin limbus, meaning "edge").[1] The boy seeks his missing sister, and encounters only a few human characters that attack or run away from him.[2][3][4] Once during the journey, the boy catches a glimpse of a female character, but she vanishes before he can reach her.[5] The forest eventually gives way to a crumbling city environment.[4] On completion of the final puzzle, the boy is thrown through a pane of glass and ends up in the forest again. The boy continues traveling until he encounters a girl. When he approaches, she stands up, startled; the game abruptly ends at this point." Cytuj
Gość Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Hmmm nie jestem w stanie zidentyfikowac tego czegos na koncu jako dziewczynke... Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 No co ty, ma sukienkę i długie włosy. Najwidoczniej nie wiedziałeś czego się spodziewać i się nie przyjrzałeś Tak na marginesie to poczytałem sobie ile czasu robili grę, ile osób przy tym pracowało i ile się sprzedało - zrobiłem parę luźnych rachunków i wyszło mi że osoby odpowiedzialne za Studio PlayDead zarobiły cholernie dużo na tej grze. Dobry kierunek rozwoju dla małych kilkuosobowych niezależnych developerów. Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 I kolejna za(pipi)ista obnizka HTH z 1200 na 400 Pamietam ze demko nawet mi sie podobalo :] Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 W temacie o Makrecie masz jak wol. 'Hydro Thunder Hurricane - z 1200 na 400 punktów' Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Hmmm nie jestem w stanie zidentyfikowac tego czegos na koncu jako dziewczynke... No to akurat jest oczywiste. Dla mnie odnalezienie w końcu tej dziewczynki było dość wzruszającym zakończeniem. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 No i ten motyw z wyjściem z czyśćca i "przejściem" przez tę poświatę czy co to było. Samo zakończenie idealnie wpisuje się w charakter gry czyli proste i oszczędne w środki wyrazu. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 jak sie kupi samego Pinballa FX2 to nie można w niego grać? trzeba jeszcze stoły dokupić? pytam serio, bo nie wiem Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Jak kupisz podstawkę FX2 to tam są jakieś stoły w końcu za coś płacisz Ja zrobiłem inaczej, miałem 400 MSP to ściągnąłem samą podstawkę z demami i kupiłem sobie dwa stoły (jest chyba 6 pojedynczych do kupienia po 200 MSP każdy). Świetna sprawa. Cytuj
Maniaczek 5 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Czy Pac-Man C.E. DX zawiera całego zwykłego Pac-Man'a C.E.? Pytam, bo jako jeden z trybów DX'a widnieje właście C.E. Jeśli tak to się zastanawiam po co ciągle sprzedawany jest zwykły C.E. Jeśli nie to czy mógłby mi ktoś napisać czym się różnią tryb C.E. z wersji Deluxe od samoistnego C.E.? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 W DX masz znacznie więcej duszków, nawet kilkadziesiąt na ekranie, a także więcej plansz i wersji stylistyki gry do wyboru. Cytuj
Maniaczek 5 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 No tak ale mi chodzi o to czym różni się tryb C.E. z wersji Deluxe od pełnej gry C.E.? Czy zawiera wszystkie plansze z oryginału? Czy jest sens posiadać wersję C.E. gdy już posiada się DX? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 doje*ali troche z limbo powinno byc jak wszystkie gry za 600 no ale tak czy inaczej biore troche sie zawiodlem myslalem ze na koniec roku zrobia jakies mega obnizki tak jak bylo z okazji black friday Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Ja tez liczylem na 600 za Limbo, poniewaz zostalo mi tylko 650 punktow ;] Trudno sie mowi. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Graja jeszcze ludzie w tego Battlefielda 1943? Chcialem zakupic sobie z kolega ale nie wiemy czy serwery jeszcze sa Cytuj
miki77 16 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Jakoś przed świętami włączyłem na chwilę i z łatwością wyszukało mi prawie zapełniony mecz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi