Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

C1REX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mocna, mocna, tylko kiedy? Outland tez super.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Fajne to co bigdaddy wkleił, świetna muza w tle (oby była w samej grze). Listy arcade na 2011 nie widziałem żadnej poza tym artykułem z liveloga. Interesuje mnie Stacking, Trine 2 i oczywiście Outland.

Opublikowano

Muza to Dimmu Borgir, wiec jak co to poszukaj ich instrumentali, albo zassaj nowa plyte - taki epicki black metal czy cos :teehee:

Opublikowano (edytowane)

Nie ma juz Ultimate Mortal Kombat 3 na amerykasnkim MP?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

"Ultimate Mortal Kombat 3 nie ma i już więcej nie będzie. Nie chodzi o fakt polskiego Live’a, związanych z tym represji, czy czegoś w ten deseń. Midway bankrutowało, a na firmie dokonano pierwokupu przez większe i dalece wydajniejsze w obecnym środowisku branżowym Warner Bros. Interactive, które „odziedziczyło” niejako w spadku wszelkie dobra intelektualne po nieboszczyku – w tym i pożądane przez masy spragnionych graczy Mortal Kombat. I o ile stacjonarna wersja ma się teraz całkiem udanie i pomimo turbulencji tyczących się właściciela jest póki co mozolnie rzeźbiona bez zasadniczych ekscesów, tak z racji wygasłej długi czas temu licencji UMK3 nie ma już fizycznie na serwerach któregokolwiek regionu XBL (odstępstwem jest posiadanie już gry w historii pobieranych elementów, wtedy przysługuje gwarantowane powtórne ściągnięcie zakupionego uprzednio contentu w dowolnym momencie, o każdej porze dnia i nocy), z których została zdjęta z dnia na dzień zupełnie bez żadnej ostrzegającej o czymkolwiek zapowiedzi, tak samo nagle, jak i całą resztę pozostałych zasłużonych dla historii branży oldschoolowych tytułów wiejących nie mniej nostalgią ze stajni Midway, wspomnieć choćby Smash TV czy posiadanego przeze mnie dzikim szczęściem hardkorowego Robotrona: 2084 (prehistoryczny prekursor Geometry Wars!). "

więcej -> http://www.gamespot.com/xbox360/action/ultimatemortalkombat3/news.html?sid=6250999&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures%3Btitle%3B1

Opublikowano (edytowane)

Wpadła mi w oko gierka Plants vs. Zombies na PL markecie jest demko ale nie widzę fulla , czy jak z poziomu gry kupię fulla to mi pobierze pełną wersję skoro jej nie ma na markecie ?

Ne chcę msp wywalić .

Edytowane przez canuks
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam:

Lare GOL

Shadow Complex

Trials HD

Limbo

DeathSpank'a

Shanka

Geometry Wars 2

AfterBurnera Climax

Co jest jeszcze wartego uwagi?

Gość bigdaddy
Opublikowano

psyko

winterbottom

castle crashers

braid

earthworm jim

worms 2 armageddon

ilomilo

lazy raiders

axel & pixel

quake 3 arena

super meat boy

toy soldiers

same perełki, obczaj sobie dema

Gość bigdaddy
Opublikowano

jęsli ktoś chce kupic Death Spanka TOV to niech uważa bo pod koniec gry jest bug który nie pozwala ukończyć gry i bardzo duzo osób to ma, kpina że przez kilka miesięcy od premiery nie wydali żadnego patcha by to naprawić, gry od nowa nie będę zaczynał, pierdole...

Opublikowano

Właśnie co wszedłem tu, aby pojarać się tą grą <3

Generalnie jest to taki Counter-Strike połączony z Battlefield: Bad Company. Bardzo podoba mi się idea wydania tej gry drogą dystrybucji cyfrowej, bez kręcenia mega hype'u, dzięki czemu doczekamy się, o ile gra okaże się dobra, graczy na poziomie, naprawdę zainteresowanych tematem.

Opublikowano

Witam . Chciałem zakupić komplet stołów , niestety wyskakuje mi błąd xbl marketplace... Ostatnio migrowałem konto z UK na PL , może to jest przyczyną problemu? Proszę pomóżcie jak zakupić te stoliki , bardzo mi zależy . Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

ktos juz gral w breach ? ja troszke pogralem narazie zaliczylem tryby convoy i jeszcze jakis inny nazwy nie pamietam :) co do samej gry to grafika nie zachwyca ale fun z gry jest wielki, bardziej mi to podeszlo niz demo crysis 2 :)(zapewne przez to ze normalne klimaty a nie sci-fic) zobacze jak sytuacja sie rozwinie, ile bedzie graczy i czy beda to jakos supportowac jezeli tak to biore :)

edit heh niestety po dluzszej chwili przeszkadza sztywnosc i czar pryska heh

Edytowane przez kubson