Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Nietuzinkowa gra na XBLA: http://www.youtube.com/watch?v=OKluTCkCGRE&feature=player_embedded
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l Pierwszy gameplay z Trials Evlution: http://www.eurogamer.net/articles/2011-08-12-trials-evolution-preview
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l te gluty i nowy trails wygląda za(pipi)iście, MS rozpieszcza graczy tymi grami na XBLA co tydzień Counter Strike: Global Offensive w pierwszej połowie 2012 pojawi się na XBLA http://www.joystiq.com/2011/08/12/rumor-new-counter-strike-project-in-the-works-titled-global-of/ Edytowane 13 sierpnia 201113 l przez Daddy
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l No The Splatters fajne tylko ciekawe czy gra nie nudzi się po 10 minutach gry. Ja wciągnąłem Bastion i ITSP, we wrześniu albo październiku dojdzie From Dust i Crismon Alliance do kolekcji. Arcade rozwija się w dobrą stronę, a ja czekam na jakieś konkretne info o premierze Fez.
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l Kupiłem ninja fruit kinect. gra jest GENIALNA. mega party game. cena świetna, dla posiadacza kinecta pozycja obowiazkowa. przez 45min na(pipi)iałem owocki z ojcem XD
Opublikowano 3 września 201113 l Bardzo polecam ugly americans! prosty w zalozeniach shooter - lewa galka lazisz prawa celujesz w 360 stopniach. Elementy rpg, do 4 graczy. Kombinowanie z przyznawanymi punktami doswiadczenia i doborem broni. Z poczatku latwy, potem rzeznia - miod az sie wylewa z ekranu. Zapraszam do gry, ja z dziewczyna chlostam nonstop. edit: gra jest zepsuta grajac na xbl nie stanowi zadnego wyzwania, poniewaz mozemy grac przedmiotami, ktore dostepne by byly dopiero kilka poziomow dalej. W ten sposob przeciwnicy z mega hardkorowych staja sie mega lamusami Ponadto, istnieje bardzo latwy do ogarniecia motyw z expieniem. Wystarczy pokonac kilka razy bossa, zeby uzyskac maksymalny level postaci. Chyba nie musze dodawac jak dlugo zajmuje pokonanie bossa, gdy zna sie na pamiec wszystkie jego animacje. No i wisienka na torcie - po uzyskaniu tego 60 levelu gra sie tnie tak jak dziewczyna masakratosa, czyli okrutnie. Mimo wszystko zdobywanie achievementow, fajny humor /"oh! I never saw Paris!" xD - wloski demon po dostaniu odpowiednia iloscia, yyy... wiader z farba? kutasow szatana? mlotkow? kurczakow? Tak, to wszystko tutaj jest. Ale sprawdza sie niezle/ i eksterminacja setek przeciwnikow na minute robi robote. Nie ma to jak w 5 sekund rozwalic kolesia, ktory kilka godzin temu byl przeyebanym subbossem edit3: jest calak. Jak ktos potrzebuje broni/przejsc gierke, to sluze pomoca.
Opublikowano 8 września 201113 l Crismon Alliance na rynku za free, chyba jakiś błąd się wkradł wiec korzystać.
Opublikowano 8 września 201113 l Gra jest za darmo, płaci się za postacie... 800 MSP za jedną, 1200 MSP za wszystkie.
Opublikowano 8 września 201113 l bardzo dobry ten Crimson Alliance, lepszy od Torchlighta, tylko szkoda że postacie nie mają klasycznego levelowania. Grafika robi wrażenie, jadna z ładniejszych gier na xbla. w co-op online pogramy 15minut a całą grę chyba z ograniczoną postacią można przejść za free.
Opublikowano 9 września 201113 l No właśnie, jak tam z ograniczeniami postaci? Da się jakoś z tym grać, czy kompletnie nie ma sensu?
Opublikowano 11 września 201113 l A jak wygląda rozwój postaci w pełnej wersji Crimson Alliance? Można pokombinować?
Opublikowano 14 września 201113 l Pierwsze wrażenie po kilkunastu minutach bardzo dobre - przede wszystkim fizyka zaorała <3 Machnę pewnie jakąś reckę w weekend.
Opublikowano 14 września 201113 l Ściągnę demo i oblukam. Podoba mi się patent, że można jedną postać wykupić, ja i tak gram zawsze jakimś wojownikiem.
Opublikowano 15 września 201113 l Muszę powiedzieć, że świetnie się w to gra na jednej konsoli z drugą osobą W Diablo 2 nie można było tak grać :|
Opublikowano 18 września 201113 l Recenzja: Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition Psyko fajnie podsumował ten szpil :potter: Niedługo zrecenzuję Crimson Alliance, niech no tylko skończę Gyrosy
Opublikowano 26 września 201113 l Stara szkoła - easy to learn, hard to master Też polecam dla tych momentów wyjątkowego natężenia wydarzeń na ekranie, kiedy to wybucha kilkadziesiąt samochodów w wyniku reakcji łańcuchowej, niszcząc przy tym otaczające skrzyżowanie domy i inne obiekty
Opublikowano 28 września 201113 l Serious Sam HD: The First Encounter –- 400 MS Points/$5 (obniżka z 200 MS Points) Outland – 400 MS Points/$5 (800 MS Points) Yar's Revenge – 400 MS Points/$5 (800 MS Points) Islands of Wafku – 400 MS Points/$5 (800 MS Points) Trouble Witches Neo – 400/$5 (800 MS Points) Bionic Commando: Rearmed – 400 MS Points/$5 (800 MS Points) Bionic Commando: Rearmed 2 – 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points) Trials HD – 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points) Shank – 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points) Monday Night Combat – 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points) Moon Diver - 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points) Section 8 Prejudice – 800 MS Points/$10 (1200 MS Points) Might & Magic Clash of Heroes – 800 MS Points/$10 (1200 MS Points) Ghostbusters: Sanctum of Slime – 400 MS Points/$5 (800 MS Points) Dungeons & Dragons Daggerdale – 800 MS Points/$10 (1200 MS Points) Blade Kitten – 400 MS Points/$5 (800 MS Points) The Maw – 400 MS Points/$5 (800 MS Points) Star Raiders – 400 MS Points/$5 (800 MS Points) Panowie, którą z tych gierek za 400MSP polecacie?
Opublikowano 28 września 201113 l Za 400 to chyba najlepszy byłby Serious Sam HD :] ale z całej listy to polecam najbardziej Shanka
Opublikowano 28 września 201113 l Jak dla mnie Outland za 400 jest zdecydowanie lepszym zakupem. Za 600 Trials HD albo Shank
Opublikowano 2 października 201113 l Recenzja: Burnout CRASH! Moja recenzja tej arcadówki! No nie powiem, aby Interwebz miał rację co do kaszany, jaką rzekomo jest ta gra. Dobra szpila i tyle!
Opublikowano 2 października 201113 l gra jest cacy i tyle, wydaje mi się że mniej by ludzie psioczyli jakby grę nazwano inaczej a tak mamy kolejnego Burnouta i tu ludzie spodziewali się bóg wie czego....
Opublikowano 2 października 201113 l Yaczes, why? Gra jest w opór dobra i funowa, a czas plynie przy niej szybciej, niż nurt w rzece Wiśle :potter:
Opublikowano 2 października 201113 l Bardziej mi sie podobal crash chociazby w BO:R i szczerze mowiac na cos takiego, ale o wiele bardziej rozbudowanego, liczylem ;/