Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

C1REX

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

No The Splatters fajne tylko ciekawe czy gra nie nudzi się po 10 minutach gry. Ja wciągnąłem Bastion i ITSP, we wrześniu albo październiku dojdzie From Dust i Crismon Alliance do kolekcji. Arcade rozwija się w dobrą stronę, a ja czekam na jakieś konkretne info o premierze Fez.

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Kupiłem ninja fruit kinect. gra jest GENIALNA. mega party game. cena świetna, dla posiadacza kinecta pozycja obowiazkowa. przez 45min na(pipi)iałem owocki z ojcem XD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo polecam ugly americans! prosty w zalozeniach shooter - lewa galka lazisz prawa celujesz w 360 stopniach. Elementy rpg, do 4 graczy. Kombinowanie z przyznawanymi punktami doswiadczenia i doborem broni. Z poczatku latwy, potem rzeznia - miod az sie wylewa z ekranu. Zapraszam do gry, ja z dziewczyna chlostam nonstop.

edit: gra jest zepsuta :( grajac na xbl nie stanowi zadnego wyzwania, poniewaz mozemy grac przedmiotami, ktore dostepne by byly dopiero kilka poziomow dalej. W ten sposob przeciwnicy z mega hardkorowych staja sie mega lamusami :( Ponadto, istnieje bardzo latwy do ogarniecia motyw z expieniem. Wystarczy pokonac kilka razy bossa, zeby uzyskac maksymalny level postaci. Chyba nie musze dodawac jak dlugo zajmuje pokonanie bossa, gdy zna sie na pamiec wszystkie jego animacje. No i wisienka na torcie - po uzyskaniu tego 60 levelu gra sie tnie tak jak dziewczyna masakratosa, czyli okrutnie.

Mimo wszystko zdobywanie achievementow, fajny humor /"oh! I never saw Paris!" xD - wloski demon po dostaniu odpowiednia iloscia, yyy... wiader z farba? kutasow szatana? mlotkow? kurczakow? Tak, to wszystko tutaj jest. Ale sprawdza sie niezle/ i eksterminacja setek przeciwnikow na minute robi robote.

Nie ma to jak w 5 sekund rozwalic kolesia, ktory kilka godzin temu byl przeyebanym subbossem ;)

edit3: jest calak. Jak ktos potrzebuje broni/przejsc gierke, to sluze pomoca.

Gość majsterrPL
Opublikowano

Crismon Alliance na rynku za free, chyba jakiś błąd się wkradł wiec korzystać.

Opublikowano

bardzo dobry ten Crimson Alliance, lepszy od Torchlighta, tylko szkoda że postacie nie mają klasycznego levelowania. Grafika robi wrażenie, jadna z ładniejszych gier na xbla.

w co-op online pogramy 15minut a całą grę chyba z ograniczoną postacią można przejść za free.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ściągnę demo i oblukam. Podoba mi się patent, że można jedną postać wykupić, ja i tak gram zawsze jakimś wojownikiem.

Gość majsterrPL
Opublikowano

• Serious Sam HD: The First Encounter –- 400 MS Points/$5 (obniżka z 200 MS Points)
  • Outland – 400 MS Points/$5 (800 MS Points)
  • Yar's Revenge – 400 MS Points/$5 (800 MS Points)
  • Islands of Wafku – 400 MS Points/$5 (800 MS Points)
  • Trouble Witches Neo – 400/$5 (800 MS Points)
  • Bionic Commando: Rearmed – 400 MS Points/$5 (800 MS Points)
  • Bionic Commando: Rearmed 2 – 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points)
  • Trials HD – 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points)
  • Shank – 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points)
  • Monday Night Combat – 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points)
  • Moon Diver - 600 MS Points/$7.50 (1200 MS Points)
  • Section 8 Prejudice – 800 MS Points/$10 (1200 MS Points)
  • Might & Magic Clash of Heroes – 800 MS Points/$10 (1200 MS Points)
  • Ghostbusters: Sanctum of Slime – 400 MS Points/$5 (800 MS Points)
  • Dungeons & Dragons Daggerdale – 800 MS Points/$10 (1200 MS Points)
  • Blade Kitten – 400 MS Points/$5 (800 MS Points)
  • The Maw – 400 MS Points/$5 (800 MS Points)
  • Star Raiders – 400 MS Points/$5 (800 MS Points)

Panowie, którą z tych gierek za 400MSP polecacie?

Opublikowano

gra jest cacy i tyle, wydaje mi się że mniej by ludzie psioczyli jakby grę nazwano inaczej a tak mamy kolejnego Burnouta i tu ludzie spodziewali się bóg wie czego....