Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

Featured Replies

Opublikowano

Psyko w tym terminie pojawi sie jeszcze prawdopodobnie Tony Hawk's Pro Skater HD, Jet Set Radio HD, Mark of the Ninja.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 178,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dwa konkursy: jeden organizowany przez Raptr, a drugi przez PolskiLive.pl - do wygrania gry XBLA

• Uwaga, coś dla prawdziwych hardkorów i wyjątkowo biednych graczy:   Przegląd darmowych gier Xbox Live Arcade (wideo)   Yaris... TO BYŁY CZASY :potter:

• marzec miesiącem exów na XBLA...   http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7566297,Marzec_oznacza_imprezke_w_XBLA.html   mnie interesują szczególnie dwie pierwsze pozycje. Toy Soldiers prezentuje s

Opublikowano

Twierdzą, że będą pracowali nad powiększeniem świata, tylko pytanie, czy to jest technicznie możliwe skoro do tej pory nie zrobili większego. W Pocket Edition świat jest wielkości 255x255

Opublikowano

Myślałem ,że w MC istnieje auto-save ,ale jednak okazało się inaczej. Dzisiaj wy(pipi)iło mnie z mojego serwera gdy grałem offline oczywiście nic się nie zapisało i 4 godziny gry poszły w cholore... Nosz by to (pipi) mać strzeliła ,ale najlepsza była wiadomość lost connection to server. Odkładam grę na wirtualną półkę do końca swoich dni.

Opublikowano

a mi sie znudzilo, fajne przez pare godzin. potem tak naprawde nie ma co tam robic.

Opublikowano

Pytanie mam :

ostatnio przeglądałem XBLA i zauważyłem że JUŻ nie można kupić za MSP np. takich tytułów jak :

1. Resident Evil: Code Veronica

2. Crysis (1)

Pamiętam że wcześniej można było kupić Crysis za MSP (bodaj za 1600 MSP) ;

któś wie co się stało że nie można tych gier (i zapewne jakiś innych tytułów) już kupić za MSP ? ,

a można kupić tylko za pomocą karty płatniczej .

To są gry z Games on Demand, nie Xbox Live Arcade. W ich przypadku można przeskakiwać pomiędzy płatnością gotówką a MSP (sprawdziłem przed chwilą na swoim amerykańskim koncie i mogłem wybrać zarówno płatność MSP, jak i kasą).

W polsce płatność (wciąż) tylko gotówką ; dziwne że w USA są obie płatności , a w PL tylko kasa .

Opublikowano

odpaliłem demo minecrafra i to nie dla mnie, mimo że lubię gry w których można coś samemu tworzyć to te klocki mnie odrzuciły na kilometr.

Opublikowano

No jak? Można punktami płacić.

w polsce ? ja nie znalazłem jak ; RÓŻNYMI DROGAMI WCHODZIŁEM na te gry i zawsze było je można kupić tylko za

pomocą płatności kartą - jak wiesz to podaj krok po kroku jak kupić te gry za MSP w PL .

edit : faktycznie można kupić , np. CRYSIS 1 za 1360msp , ale nie jest to (taka możliwość i koszt)

podane "na pierwszej lini" .

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

4J Studios mówi o najważniejszej aktualizacji dla Minecrafta

Niedawno informowaliśmy Was o zawartości najbliższej aktualizacji, która podbije wersję gry do numerka 1.7.3. Dzisiaj mamy dla was potwierdzone nowinki, które trafią do konsolowego Minecrafta przy okazji kolejnej poprawki o nazwie „Adventure Update”, która bardziej będzie przypominać bezpłatne DLC.

<bumcfksz> :potter:

Opublikowano

pojawil sie nowy trailer Deadlight.

mam nadzieje ze bedzie godnym nastepcom shadow complex, bo po tych wszystkich zapowiedziach napalilem sie na ta gre.

Opublikowano

Dobra, teraz to Hype jest już konkretny :)

Opublikowano

Cieszyłbym się, gdyby to miało mieć poważne podejście, jak w oryginale(ach te połacie terenu w Motocross Madness 2!), ale skoro ma być faktycznie przystosowane do naszych czasów, to odpadam. Tzn. pewnie sprawdzę, ale hype'u nie ma.

EDIT: Cofam moje słowa, z sentymentu odpaliłem sobie filmiki na YT i cóż... jak miałem kilkanaście lat, to to się wydawało bardziej realistyczne ;)

Edytowane przez Linek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nowe gry na XBLA z konfy MS:

coś jak marble blast + portal ? może być ciekawie

http://www.youtube.com/watch?v=3uJROBJ3yEo&feature=related

pewnie futurystyczny racer, x360 w tym segmencie ma lukę, nintendo ma f-zero, sony wipeouta więc coś by się przydało, może coś podobnego do xtreme-g z n64

http://www.youtube.com/watch?v=BgBr6iYgWTw

gra F2P, mi się nie podba

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie Tony i ile M$ ma kosztować?

Opublikowano

Tony HD ma wyjsc 11-go lipca, ceny jeszcze nigdzie nie widzialem.

Opublikowano

nowa gra twórców Shank, premier latem na xbla