Opublikowano 27 lipca 201212 l Wyczytałem, że jest 5h gry - mogę spać spokojnie Recenzji nie oglądam. Edytowane 27 lipca 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 30 lipca 201212 l Recenzja Deadlight: http://www.onlinecenter.pl/Recenzje-Xbox-Live-Arcade/Deadlight.html Szybki konkurs, w którym można wygrać Deadlight: http://www.onlinecenter.pl/10106/Aktualnosci/Konkurs-Wygraj-kod-na-Deadlight.html
Opublikowano 31 lipca 201212 l Wyczytałem, że jest 5h gry - mogę spać spokojnie Recenzji nie oglądam. Przeglądając recenzje wychodzi na to, że Deadlight jest na 2 godziny z hakiem. Do tego ma nienajlepsze oceny Szkoda, bo miałem przygotowane 1200 MSP na tą grę, ale w takim przypadku odpuszczam.
Opublikowano 31 lipca 201212 l Ponad 2h to trwa sucha gra. Gra nie liczy przerywników i powtórzeń. Faktyczny czas to 3-4h.
Opublikowano 31 lipca 201212 l lipa że gra na 4-5 godzin, jutro się sprawdzi. Giana Sisters wraca http://www.kickstart...a/project-giana Edytowane 31 lipca 201212 l przez Daddy
Opublikowano 3 sierpnia 201212 l Deadlight właśnie pękł. licznik wskazuje 2h 15 min i completion 75% (kilka znajdziek mi zabrakło) za 1200 MSP to marny wynik. zwłaszcza że jest praktycznie zerowe replayability. niby gra dobra, graficznie na wysokim poziomie, wciągająca historia. jednak wkurzające sterowanie, czas gry i cena nie pozwalają mi jej z czystym sumieniem polecić
Opublikowano 4 sierpnia 201212 l Grałem w demko za(pipi)ioza, ale CI producenci się nie nauczą chyba niczego. Robią świetną grę, z klimatem, grafą, pomysłową i dają taki marny czas rozgrywki. Heh ja to się ma do Shadow Complexa, którego na 100 % to 15 godzin w górę poświęcić. Zaatakuje Deadlight ale jak stanieje.
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Kolejny patch do Minecrafta już do pobrania. Od dziś można pobrać łątkę 1.7.3 do Minecraft: Xbox 360 Edition Poprzednia aktualizacja przyniosła ze sobą sporo nowości i usprawnień, ale nie wszystko udało się w niej upchnąć. 4J Studios postanowiło to naprawić w najnowszym patchu.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l W recenzjach piszą, że Dust: An Elysian Tail trwa 15+ godzin O_o Szykuje się trzeci po Trials Evolution i FEZ behemot gameplay'u na XBLA za śmieszne pieniądze.
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Fantastyczny jest ten Dust :o ktoś zakupił? Już wiem ze trwa 15 godzin, jak wygląda rozwój postaci w dalszej perspektywie, dochodzi sporo zdolności i combosów?
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l No DUST to KOZAK!!! Oj muszę wziąść FEZA Deadlighta, teraz Dusta a jeszcze chciałbym ze sstaroci Ilomilo i Lazy Raiders. Masakra!!!!! Skyrimie kończ już się bo małe gierki czekają!!!!
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Te gierki są małe tylko umownie. W FEZ gram już jakieś 7h i jestem na takim etapie, że jak nie sprawdzę w necie jakiegoś poradnika, to pewnie z kolejne 7h będę grał Dust kupiłem, ale grałem tylko pół godziny, ale widać, że będzie kozak - mechanika świetna, sporo znajdziek, levelowanie czyli wszystko to co tygryski lubią najbardziej. Ilomilo kupiłem w promocji za 400 MSP i też czeka na swoją kolej
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Sorki, że tak z butami wchodzę pomiędzy Wasze zachwyty, ale mam pytanko - Alan Wake AM był już przeceniany ? Nie wiem, czy kupować, czy jeszcze trochę się wstrzymać i poczekać na ewentualną przecenę.
Opublikowano 19 sierpnia 201212 l Nie było żadnej przeceny. Najwcześniej to chyba w przyszłym roku można się spodziewać. Moim zdaniem nie warto czekać, bo gra jest w pełni warta tych 1200 MSP.
Opublikowano 19 sierpnia 201212 l A moim zdaniem nie jest warta tych 1200 MSP. Jest popłuczynami bo znakomitej grze jaką jest AW. 3h krązenia i strzelania, które w AW męczyło i było takie sobie? Dziekuje, ale postoje.
Opublikowano 20 sierpnia 201212 l Nawet nie przeszedłeś to skąd możesz wiedzieć XD Głupoty wyczytane w tendencyjnych recenzjach zostaw dla siebie m'kay? PS. Jak ktoś lubi proste a wciągające gry, to polecam Zuma's Revenge - 800 MSP. Edytowane 20 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 sierpnia 201212 l Ku'rwa w jakich recenzjach. Mam i grałem i do podstawki to się nie umywa. A niby, że chcieli zrobić coś inspirowane filmami Tarantino i Rodrigueza? Nie wyszło.
Opublikowano 20 sierpnia 201212 l A to spodziewałeś się kontynuacji normalnego Alana Wake'a? Przecież to spin-off dla Arcade, nastawiony na akcję. Od początku tak była gra zapowiadana.
Opublikowano 20 sierpnia 201212 l Ku'rwa w jakich recenzjach. Mam i grałem i do podstawki to się nie umywa. A niby, że chcieli zrobić coś inspirowane filmami Tarantino i Rodrigueza? Nie wyszło. Twoje osiągnięcia mówią, że grałeś, ale jedną misję i nawet jednej rozgrywki z "hordy" nie zrobiłeś, więc g*wno grałeś mój panie. Przez niedobory białka zwierzęcego masz już omamy ;p