Opublikowano 18 lipca 201014 l już w środę Limbo http://www.youtube.com/watch?v=lJ7NdqWgctU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=uRtXwqFig8A
Opublikowano 18 lipca 201014 l nooo, to limbo jest 100% do wzięcia. lato z arcade zawsze miało genialne tytuły.
Opublikowano 18 lipca 201014 l IMO ubiegłorocznego combo w postaci BF1943 i Shadow Complex nic nie przebije
Opublikowano 18 lipca 201014 l Mocne tytuly, ale malo oryginalne. Za to kombo Limbo - Braid - Winterbottom daja popracowac glowie i wyobrazni Czy tylko ja zauwazam przykra tendencje, ze coraz wiecej gier kosztuje 1200MSP?
Opublikowano 18 lipca 201014 l Niestety, ale Deathspanka i tak kupie, bo dawno sie tak nie smialem grajac
Opublikowano 18 lipca 201014 l Game Informer wystawił Limbo 9/10 choć traktuje to raczej jako dobry omen niż jako jakiś realny wyznacznik jakości.
Opublikowano 18 lipca 201014 l Tegoroczny Summer of Arcade wypada nieco blado przy zeszłorocznym . W tym roku moją uwagę przyciąga tylko LIMBO ,ale im więcej czytam i oglądam zapowiedzi tym mniej mi się gra podoba . Kolejna ciekawe pozycje to Lara Croft and the Guardian of Light i Monday Night Combat . LC może okazać się swietna przygodówką z ładną oprawą , a MNC jesi jest zrobione z głową i dozą humoru to bedzie fajny multi shooter . Jak nic nie zawiedzie to kupię wszystkie 3 wymienione tytuły
Opublikowano 19 lipca 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=Zw5npI_g9Rg 15 minut niepociętego gameplaya z limbo[widać jak gość co gra musi często to samo powtarzać bo ginie, mam nadzieje że wczytanie gry jest tak samo błyskawiczne co na filmiku], oczywiście spojluje trochę rozgrywkę więc oglądać na własną odpowiedzialność.
Opublikowano 21 lipca 201014 l Jestem na 72% procentach Limbo i się zaciąłem. Ale ogólnie gra jest genialna i polecam ją każdemu (niesamowity klimat) Edytowane 21 lipca 201014 l przez Pchela
Opublikowano 22 lipca 201014 l zagrałem wczoraj w demo limbo i wiem ze po wypłacie trzeba zaopatrzyć się w trochę MSP i kupić fulla. mistrzowsko się prezentuje.
Opublikowano 22 lipca 201014 l pogralem z godzine w limbo, gra chora jak sam skorwysyn, podoba mi sie bardzo dlatego tez ja polecam.
Opublikowano 23 lipca 201014 l Limbo gra pękła ;] mocne 9/10 kapitalny design świata i oprawa AV. Bardzo klimatyczna gra, brakuje dzisiaj takich. Przyjemny i wciągający gameplay. Zagadki nie miażdżą ale są OK. Polecam grę, trzeba wspierać takie produkcje ;] -------------- na XBLA pojawiła się aplikacja Destination Arcade, dobry program do przeglądania gier arcade na xbl, jest za free i ma nagrody dla avatara
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l wczoraj kupiłem limbo, pograłem troche i jest wypas. po godzinie gramnia byłem "smutny", taki ma klimat ta gra. w kolejce shadow complex czeka i najprawdopodobniej zassam splosion man i misadventures of winterbottom, bo na to zostały mi punkty akurat. chyba, że polecacie na coś innego wydać pozostałe 1600msp?
Opublikowano 2 sierpnia 201014 l Proponuję poczekać nie długo wychodzi SHANK gra warta uwagi . Edytowane 2 sierpnia 201014 l przez canuks
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Jak ktoś czekał na premierę Lara Croft and the Guardian of Light na rynku Arcade w SoA to może sobie już odpuścić .Bo gra będzie bez co-op'a !! Studio Crystal Dynamics ma smutną wiadomość dla osób czekających na Lara Croft and the Guardian of Light. Otóż w dniu premiery na Xbox Live Arcade (18 sierpnia) gra nie będzie oferowała kooperacji online. Wspólne przechodzenie poziomów i rozwiązywanie zagadek przez Xbox Live będzie możliwe dopiero od końca września, kiedy to pojawi się darmowa aktualizacja. Podobno twórcy potrzebują więcej czasu na dopracowanie elementów sieciowych. Opóźnienie premiery i zrezygnowanie z mocnej promocji w ramach "Summer of Arcade" raczej nie wchodziło w grę. Oprócz tego dowiedzieliśmy się, że planowane jest wypuszczenie w ciągu kilku miesięcy w sumie pięciu płatnych paczek z dodatkowymi poziomami i skórkami postaci. Kpina i jaja normalnie .. :confused:
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l ja i tak to lykam, mysle nad zakupem castelvani tylko czy ktos jeszcze to bierze? bo samemu to slabo grac
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l grałem w demo i nie bardzo mi się widzi nowa castelvania. brak levelowania, misje na czas i nieduże lokacje mnie troche odrzucają, jedyny plus tego taki, ze może w multi się to jakoś sprawdza - symphony of night mimo wieku imo dużo, dużo lepsze.
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l Grałem w demo ten Castlevanii i czy mi sie wydaje czy kamera jest troooche za daleko? Na 32 calach malo co widac to co dopiero na mniejszych TV ;p Da się to jakoś zoomować?
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l Przeszedłem LIMBO i jestem zachwycony. Czysta perełka warta swojej ceny. Teraz czekam na Larę.
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l Ja widziałem Limbo u kumpla i też jestem zachwycony, atmosfera, lekko niepokąjący klimat są nie do podrobienia. grając w to na serio gadaliśmy z kumplem szeptem
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Grałem w demo ten Castlevanii i czy mi sie wydaje czy kamera jest troooche za daleko? Na 32 calach malo co widac to co dopiero na mniejszych TV ;p Da się to jakoś zoomować? Wciśnij lewy lub prawy stick.
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l napaliłem się na tą castlevanie, pograłem chwilę w demo i jednak sobie odpuszczę, wolę już sotn czy 3 części na gba.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Scott Pilgrim dopiero za 2 tygodnie na XBLA. Zawiodlem sie strasznie...
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Podbijam temat: szukam dobrych gier za 400 punktow. Jedna juz znalazlem - Chime. Zostalo mi ostatnie 400 do wykorzystania i nie chcialbym wpakowac kasy w bloto. Wormsy odpadaja. Jakies pomysly?