Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 179,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dwa konkursy: jeden organizowany przez Raptr, a drugi przez PolskiLive.pl - do wygrania gry XBLA

• Uwaga, coś dla prawdziwych hardkorów i wyjątkowo biednych graczy:   Przegląd darmowych gier Xbox Live Arcade (wideo)   Yaris... TO BYŁY CZASY :potter:

• marzec miesiącem exów na XBLA...   http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7566297,Marzec_oznacza_imprezke_w_XBLA.html   mnie interesują szczególnie dwie pierwsze pozycje. Toy Soldiers prezentuje s

Opublikowano

nooo, to limbo jest 100% do wzięcia. lato z arcade zawsze miało genialne tytuły.

Opublikowano

IMO ubiegłorocznego combo w postaci BF1943 i Shadow Complex nic nie przebije :)

Opublikowano

Mocne tytuly, ale malo oryginalne. Za to kombo Limbo - Braid - Winterbottom daja popracowac glowie i wyobrazni :)

Czy tylko ja zauwazam przykra tendencje, ze coraz wiecej gier kosztuje 1200MSP?

Opublikowano

Niestety, ale Deathspanka i tak kupie, bo dawno sie tak nie smialem grajac :ninja:

Opublikowano

Game Informer wystawił Limbo 9/10

choć traktuje to raczej jako dobry omen niż jako jakiś realny wyznacznik jakości.

Opublikowano

Tegoroczny Summer of Arcade wypada nieco blado przy zeszłorocznym .

W tym roku moją uwagę przyciąga tylko LIMBO ,ale im więcej czytam i oglądam zapowiedzi tym mniej mi się gra podoba :( .

Kolejna ciekawe pozycje to Lara Croft and the Guardian of Light i Monday Night Combat .

LC może okazać się swietna przygodówką z ładną oprawą , a MNC jesi jest zrobione z głową i dozą humoru to bedzie fajny multi shooter .

Jak nic nie zawiedzie to kupię wszystkie 3 wymienione tytuły :)

Opublikowano

Jestem na 72% procentach Limbo i się zaciąłem. Ale ogólnie gra jest genialna i polecam ją każdemu (niesamowity klimat)

Edytowane przez Pchela

Opublikowano

zagrałem wczoraj w demo limbo i wiem ze po wypłacie trzeba zaopatrzyć się w trochę MSP i kupić fulla. mistrzowsko się prezentuje.

Opublikowano

pogralem z godzine w limbo, gra chora jak sam skorwysyn, podoba mi sie bardzo dlatego tez ja polecam.

Opublikowano

Limbo

gra pękła ;]

mocne 9/10

kapitalny design świata i oprawa AV. Bardzo klimatyczna gra, brakuje dzisiaj takich. Przyjemny i wciągający gameplay. Zagadki nie miażdżą ale są OK.

Polecam grę, trzeba wspierać takie produkcje ;]

--------------

na XBLA pojawiła się aplikacja Destination Arcade, dobry program do przeglądania gier arcade na xbl, jest za free i ma nagrody dla avatara

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj kupiłem limbo, pograłem troche i jest wypas. po godzinie gramnia byłem "smutny", taki ma klimat ta gra.

w kolejce shadow complex czeka i najprawdopodobniej zassam splosion man i misadventures of winterbottom, bo na to zostały mi punkty akurat.

chyba, że polecacie na coś innego wydać pozostałe 1600msp?

Opublikowano

Proponuję poczekać nie długo wychodzi SHANK gra warta uwagi .

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Jak ktoś czekał na premierę Lara Croft and the Guardian of Light na rynku Arcade w SoA to może sobie już odpuścić .Bo gra będzie bez co-op'a !!

Studio Crystal Dynamics ma smutną wiadomość dla osób czekających na Lara Croft and the Guardian of Light. Otóż w dniu premiery na Xbox Live Arcade (18 sierpnia) gra nie będzie oferowała kooperacji online. Wspólne przechodzenie poziomów i rozwiązywanie zagadek przez Xbox Live będzie możliwe dopiero od końca września, kiedy to pojawi się darmowa aktualizacja. Podobno twórcy potrzebują więcej czasu na dopracowanie elementów sieciowych. Opóźnienie premiery i zrezygnowanie z mocnej promocji w ramach "Summer of Arcade" raczej nie wchodziło w grę. Oprócz tego dowiedzieliśmy się, że planowane jest wypuszczenie w ciągu kilku miesięcy w sumie pięciu płatnych paczek z dodatkowymi poziomami i skórkami postaci.

Kpina i jaja normalnie .. :confused:

Opublikowano

ja i tak to lykam, mysle nad zakupem castelvani tylko czy ktos jeszcze to bierze? bo samemu to slabo grac ;)

Opublikowano

grałem w demo i nie bardzo mi się widzi nowa castelvania. brak levelowania, misje na czas i nieduże lokacje mnie troche odrzucają, jedyny plus tego taki, ze może w multi się to jakoś sprawdza - symphony of night mimo wieku imo dużo, dużo lepsze.

Opublikowano

Grałem w demo ten Castlevanii i czy mi sie wydaje czy kamera jest troooche za daleko? Na 32 calach malo co widac to co dopiero na mniejszych TV ;p Da się to jakoś zoomować?

Opublikowano

Przeszedłem LIMBO i jestem zachwycony. Czysta perełka warta swojej ceny. Teraz czekam na Larę.

Opublikowano

Ja widziałem Limbo u kumpla i też jestem zachwycony, atmosfera, lekko niepokąjący klimat są nie do podrobienia. grając w to na serio gadaliśmy z kumplem szeptem :rolleyes:

Opublikowano

Grałem w demo ten Castlevanii i czy mi sie wydaje czy kamera jest troooche za daleko? Na 32 calach malo co widac to co dopiero na mniejszych TV ;p Da się to jakoś zoomować?

Wciśnij lewy lub prawy stick.

Opublikowano

napaliłem się na tą castlevanie, pograłem chwilę w demo i jednak sobie odpuszczę, wolę już sotn czy 3 części na gba.

Opublikowano

Scott Pilgrim dopiero za 2 tygodnie na XBLA. Zawiodlem sie strasznie...

Opublikowano

Podbijam temat: szukam dobrych gier za 400 punktow. Jedna juz znalazlem - Chime. Zostalo mi ostatnie 400 do wykorzystania i nie chcialbym wpakowac kasy w bloto. Wormsy odpadaja. Jakies pomysly?