Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

Featured Replies

Opublikowano

kolejna ciekawa gra na XBLA :D 800MSP, data nieznana, filmik z wersji PC 2010, na klocku jest ładniej podobno.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 179,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dwa konkursy: jeden organizowany przez Raptr, a drugi przez PolskiLive.pl - do wygrania gry XBLA

• Uwaga, coś dla prawdziwych hardkorów i wyjątkowo biednych graczy:   Przegląd darmowych gier Xbox Live Arcade (wideo)   Yaris... TO BYŁY CZASY :potter:

• marzec miesiącem exów na XBLA...   http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7566297,Marzec_oznacza_imprezke_w_XBLA.html   mnie interesują szczególnie dwie pierwsze pozycje. Toy Soldiers prezentuje s

Opublikowano

Kiedy jakieś wyprzedaże na xbla? Bo nie chcę znowu czegoś kupić co za 2 dni będzie za pół ceny l;f

Opublikowano

Joe Danger i jego następca trafi również na XBLA :D jedna z tych kilku gier z PSN w które nie można było zagrać na X360

trailer z ps3

Opublikowano

Grał może ktoś w pełną wersje Sega Bass Fishing z XL? Bo zastanawiam się na kupnem jej ale zauważyłem że w demie nie można zobaczyć leaderboard (a chyba w prawie każdym demie gry arcade można to sprawdzić) więc zastanawiam się czy może przy tej grze leaderboard nie został aktywowany a to by dla mnie dyskwalifikowało tą grę (bo jak tu nie porównać swoich połowów albo największych zdobyczy z innymi ;p)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Crimsona Alliance którą klasę najlepiej kupić ? czy do calaka potrzebne są wszystkie 3 klasy czy wystarczy jedna ?

Opublikowano

Za 800 masz 1 a za 1200 masz trzy, więc moim zdaniem lepiej dołożyć te 400 punktów. Ale jeśli ma być jedna, to moim zdaniem mag.

Opublikowano

promocje na XBL, konta US/UK nie wiem czy też PL, więcej gier dojdzie pod koniec tygodnia :)

http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-22-xbox-live-marketplace-black-friday-week-sales

• Happy Tree Friends False Alarm - 400 points
  • Bejeweled Blitz - 200 points
  • Magic the Gathering Duels 2012 - 400 points
  • Super Meat Boy - 400 points
  • OutRun - 400 points
  • Bejeweled 2 - 200 points
  • Stacking - 600 points
  • Fancy Pants - 400 points
  • The Baconing - 600 points
  • Phantasy Star 2 - 200 points
  • Sega Soccer Slam - 600 points
  • Flotilla - 200 points
  • Pinball FX2 - 400 points
  • Homefront: The Rock map pack - 200 points
  • AC Brotherhood: Da Vinci Disappearance - 400 points
  • Left 4 Dead 2: The Passing - 280 point

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trine 2

21 grudnia na XBLA

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Sine Mora

Opublikowano

Przesunęli i nie ma konkretnej daty. Coś czuję, że to nie wyjdzie w ogóle.

Opublikowano

Ano faktycznie coś mi się po(pipi)'ało : D

Opublikowano

istnieją jakieś darmowe gierki na XBL? (pełne wersje)