Opublikowano 26 września 200816 l Jakby co będziemy grali w sobotę wieczorem pewnie. Jakby co piszcie ; ) Natomiast jutro pod wieczór planujemy pograć w Turtlesy, jeszcze dwa miejsca wolne więc zapraszam w imieniu swoim i Lucka. Jakby co to jeszcze jedno miejsce wolne na zolwie jest To jednak można Djuka ściągnąć na terenie Polski ? virtual private network - wiecej na forum onlinecenter otoz to
Opublikowano 3 października 200816 l Czy mogę jakoś zrobić, by Contra i Streets of Rage 2, które ściągnąłem kiedyś na starym koncie, działały mi na nowym? Pobrałem je ponownie, ale na nowym koncie działają mi tylko w wersji Trial Da radę, żeby były Full?
Opublikowano 3 października 200816 l ew jak masz 2 pady to podpinasz je, 1 loguje sie na twoj, zas 2 na te z Contra,itp i powinny byc fulle (jesli nie to uruchom gre ponownie lub wcisnij GB)
Opublikowano 3 października 200816 l N+ - ogólnie fajna gierka, calak dość frustrujący, ale da się przeżyć ;] Ktoś gra jeszcze w Castle Crashers - bo u mnie ciężko ze znalezieniem graczy ;/
Opublikowano 4 października 200816 l Street of Rage 2 - kto chętny do nabicia pkt online? Pisać na Live. Bojan_Zaw naprawiaj co trzeba i jedziemy;-)
Opublikowano 4 października 200816 l Chętnie z tobą zagram, ale kurde nie wiem jak to zrobić na tym nowym koncie. Mogę zagrać na tym starym: bjn90 - wyślij FR, a jutro mam nadzieję, że zagramy.
Opublikowano 14 października 200816 l Spora grupka osób z pewnością wyczekiwała nowych doniesień na temat przeniesienia na Xbox Live Arcade gry planszowej Talisman. Okazuje się, że prawie dwa miesiące temu koncern Capcom całkowicie porzucił ten projekt i zaprzestał produkcji na wszystkie trzy platformy (XBLA, PlayStation Store, PC). Według Christiana Svenssona z Capcom była to decyzja czysto biznesowa - na starcie coś nie wypaliło, a kontynuowanie prac przyniosłoby jedynie straty. Prawa do tytułu wróciły do firmy Games Workshop i ewentualna decyzja o kolejnej próbie stworzenia gry wideo opartej na licencji będzie leżała po ich stronie. zrodlo: onlinecenter.pl
Opublikowano 19 października 200816 l Age of Booty wykopana gra w kosmos. Ma ktos? Chetny na ustaweczke? Niech da znac...
Opublikowano 22 października 200816 l Czy mogłaby mi jakaś dobra dusza na prędce sprawdzić, po ile stoi teraz DLC dla Puzzle Quest?
Opublikowano 22 października 200816 l Dzięki. Zastanawiam się w robocie, w co sobie popykać wieczorkiem i miałem nadzieję, że po obniżce ceny PQ obniżyli też cenę dodatku. Lipa.
Opublikowano 22 października 200816 l Czy jak się kupi grę arcade to można grać w nią na kilku kontach bez problemu? Konta są oczywiście na jednej konsoli.
Opublikowano 22 października 200816 l Wiesz, trial nic poza 1 nowym levelem nic nie pokazal, wysoka cena odpycha (1200msp) za to wole kupic pare mniejszych gierek w ktore nie gralem czy tez Castle Crashes - tutaj mamy za malo zmian - ten tytul chyba jest skierowany tylko na nowych ktorzy nie grali w Portala bo nie widzi mi sie wydanie tam 50zl kolejny raz na ta sama gierke z kilkoma nowymi poziomami. Lepiej brac Orange Boxa - 5 in 1 za niewiele wyzsza cena
Opublikowano 23 października 200816 l Acha Portal daje rade... niby to samo, ale po roku cisnienie by przejsc to jeszcze raz wzrasta... Ciekawe co czuja posiadacze wersji Core i Arcade ze swoim 512Mb memory card, na mysl, ze Microsoft ich po raz kolejny wydymal...bo Portal to 628Mb danych. Na OB nie bralem sie za challenge... ale teraz z pewnoscia sobie nie odpuszcze... Portal FTW! acha moja laska jest za glupia na Portala... Edytowane 23 października 200816 l przez Zeratul
Opublikowano 23 października 200816 l Hehe, zgadzam się, warto było wydać te 1200 MP na Portala. Co prawda challenge do najtrudniejszych nie należą (jestem przy 10), a przejście trybu fabularnego tym razem zajęło mi raptem 1.5 H to jednak zabawa jest przednia. Fajnie by było gdyby Valve co jakiś czas wrzuciło na Marketplace jakiś DLC.
Opublikowano 23 października 200816 l Zeratul - moja byla wczoraj go skonczyla, az sam sie zdziwilem. ShtaS - niezgodze sie za ta cene mamy lepszy tytul - Castle Crashers :}. Grales w Portala z OB? W necie jest sporo custom mapek wiec lepiej wydac ta kase na port PC i cieszyc sie nie skonczona iloscia map - jesli nie bedzie to np. tygodniowego DLC do Portala to ta gra jest skreslona - jej sila sa mapy jesli ich brak to brak zainteresowania bo ile razy mozna przechodzic fabule + te dodatkowe zadnia Still Alive
Opublikowano 23 października 200816 l Czyli Portal Still Alive to osobna gra, tak? Jest to nowy watek fabularny, czy dokładnie to samo co w Orangu?