MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 Uwielbiam całą serię FF. A FF7 DOC to dla mnie komercjalna kicha. Nie chciało mi się nawet tej gry skończyć dla samych cut scenek. Cytuj
Belcoot 0 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 (edytowane) Uwielbiam całą serię FF. A FF7 DOC to dla mnie komercjalna kicha. Nie chciało mi się nawet tej gry skończyć dla samych cut scenek. Szczerze? Cutscenki to najgorsza część tej crapowatej gry. Jest ich wiele i są po prostu okropne, a dialogi, czy poszczególne teksty ("Brother! Let us become one! Let us come together!") to żal.pl po prostu. Lepiej sobie nie psuć wspomnień związanych z FF7..... Edytowane 4 marca 2008 przez Belcoot Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2008 Właśnie skusiłam się na przejście tego crapa aktualnie chapter 8. wszystko na jedno kopyto a cut scenki rzeczywiście nienajlepsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi