rushman 4 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 Witam, mam problem z jakością obrazu - xbox NES emulator. Jakieś "zamglone" wszystkie gry... tez tak macie?? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Ustaw filtrowanie punktowe i brak rozmazywania sprzętowego. Mnie też to zawsze wk*a, chyba dla kretów, albo 'dla bajeru', xport ustawia w defaulcie takie czary. //i nie ma czegoś takiego jak "xbox NES emulator" Ja pier... Jest FCEUX lub MadnafenX (i chyba jakiś od Chichiro + multi kombajny arcade). Cytuj
TECHNOPOLO 1 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Czy ktoś może podać listę wszystkich platform które xbox może emulować. Chodzi mi o np. dreamcasta i nintendo64 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Drema nie ma, ale N64 jak najbardziej oraz PSX + snes, nes, amiga, pc , itp Cytuj
Berion 207 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/XBXfaq/strona13.php Ledwo N64/PSX są emulowane a Ty byś jeszcze DC chciał. Patrząc po projekcie dla PSP, który mnie dość mocno zaskoczył (nazwa wyleciała mi z głowy) to nie byłoby to takie znowu nierealne, ale emu trzeba by napisać od zera na relatywnie niskim poziomie co jeszcze się nikomu nie zdarzyło w przypadku tej konsoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi