Skocz do zawartości

Kto oraz czym jezdzi (w wersji live;) ?

Olsen

Jezdze pojazdem...  

331 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jezdze pojazdem...

• wlasnym
      195
    • rodzicow
      66
    • kolegi/kolezanki
      3
    • wyjanetym
      1
    • kradzionym;)
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja planuje zmienić swojego wysłużonego 126p na jakieś Clio1 1.2 lub coś w podobnej cenie ;] Jednak ciężko mi się rozstawać ze swoim "maluchem" - to jedyne auto które można naprawić samemu nawet na autostradzie i zabrać cały warsztat ze sobą ;)

Opublikowano

Ja mam galanta 2.0 rocznik '90, czyli o rok młodszy ode mnie :D

Po remoncie teraz jest, kocham go <miłość>.

AUTOMAT.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Audi a3 97r 1.6 benzyna (auto własne za własne pieniądze)

Co będę robił? Silnik (prawdopodobnie czeka mnie remoncik, przebieg już 230tys, sam przejechałem około 40tys bez napraw (nie liczę wymian oleju, filtrów itp).

Myślałem nad sprzedaniem go i kupnem czegoś podobnego, ale tak sobie pomyślałem, że zrobię go konkretnie i kolejne 40-70tys nakręcę. Tym bardziej, że mam konkretne audio, parę rzeczy dostosowałem dla swoich potrzeb, znam to auto i niby to "tylko 1,6", ale ma to coś. Pozdro.

też A3. Ostatnio nabyłem. Ale 1.8 20v :) oł je bejbe. Ale na stacji nie jest już kolorowo :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dsc01544mw.jpg

Niestety wiskoza sie sypie, a zeby zrobić niedziałający szyber musze zdjąć całą podsufitke...

fine1_blowup.jpg

Tu z kolei pęka mi rama w 3 miejscach, widelec w 2 i korba :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Renia Megane Qupe 2.0 16V faza II :thumbsup: jeżdząc nią czuję się prawie jak kubica :rolleyes: autko mam ponad 3,5 roku i w moim przypadku nie sprawdza się(odpukać), że francuzy się psują.

Jednoślad... Merida TFS 800D. Rowerek kosztował 1/4 renaty ale wart swojej ceny :teehee:

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Jeżdżę tym co niżej z powodów:ekonomicznych, ekologicznych i takiego iż 90% kierowców ma w (pipi)e przepisy (polecam najnowszy newsweek):

800px_karlik.jpg

18033.3.jpg

giant-04-gsr-aluxx-f-s-mountain-bike-from-giant-gsr-alux-x-fs-mountain-bikes.gif

Edytowane przez xbor
  • 2 miesiące temu...
Gość pawel_k
Opublikowano (edytowane)

a ja przesiadłem się do Fiata Bravo, 1.4 T-Jet 150 koni w fabrycznej wersji Sport :)

Edytowane przez pawel_k
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

tsw-shadow-1813-f-f-l136-sk3.PNG

Podobne od TSW, podobne ma tez DEZENT, OZ również tylko tutaj cena wiadomo jaka. Takich "dwuszprychowych" nie znalazłem.

Edytowane przez Yacek
Gość pawel_k
Opublikowano (edytowane)

pomiar mojego autka z hamowni :)

na czerwono standard, na niebiesko po przełączeniu auta w tryb Sport (oprócz różnicy widocznej na wykresie sztywnieje układ kierowniczy i zmienia się reakcja na gaz)

hamownia.png

Edytowane przez pawel_k
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Tia, "japoński szajs" .....r&oacute;wnież jestem szczęśliwym posiadaczem Civica - model EP3 w wersji Sport BAR &#39;05. Auto bezawaryjne, do tego świetnie się prowadzi i chyba jedyne czego mi brakuje, to silnika o nieco większej mocy. Szkoda że Honda nie zdecydowała się w wersji Sport na jakąś 130 -150 konną jednostkę. 110 konny Vtec niby wystarcza, ale czasem przy sprzyjających warunkach na drodze, chciałoby się trochę więcej.

CivicSportBAR_02.jpg

CivicSportBAR_01.jpg

Edytowane przez Morikage
  • 2 tygodnie później...