Skocz do zawartości

Kto oraz czym jezdzi (w wersji live;) ?

Olsen

Jezdze pojazdem...  

331 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jezdze pojazdem...

• wlasnym
      195
    • rodzicow
      66
    • kolegi/kolezanki
      3
    • wyjanetym
      1
    • kradzionym;)
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

osiagi slabe, prowadzenie z pewnoscia rowniez slabe jak na amerykanca przystalo, ogolnie wszystko poza wygladem slabe, ale i tak podoba mi sie, gratuluje, bo auto ciekawe. fbody ma w sobie cos, nie jest to kolejny nudny civic, golf czy inne badziewie jakich pelno na drogach, jest na co popatrzec

Opublikowano (edytowane)

TAk to wersją z twardym dachem bo modele Trans Am były zadrogie I nie miałem tyle kaski . Ale bym wolał 5.0 TBI V8 ale jakiiego to mam i jestem z niego zadowolony :) A tak wygląda z tyłu :)

img3990q.th.jpg

Edytowane przez Bond
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Nie twierdze że wszystkie japońskie bryki to szajs bez klasy i smaku, ale uwielbiane tu siwiki sie do nich zaliczają, rozwaliła mnie zwłaszcza gadka że jeżdżąc takim człowiek sie wyróżnia - lol, przecież tego śmiga po drogach od zarąbania, a E46 w coupe to rzadkość, przynajmniej w moim mieście. Zauważyłem też że japońscy producenci uwielbiają oznajmiać całemu światu co włożyli w wóz i potem jeździ takie coś z 1.6 VTEC TURBO SUPERCHARGER T-VIS SPORT RACING ULTRAFAST FWD RWD 4WD na klapie bagażnika, jakby ktoś nakupił tandetnych nalepek w tesco i poprzyklejał :rofl2:

lepszy dupny Vtec niz cholerny stickerbomb!

Ain't talking about wyróznianie ,bo tu jest przegiecie w druga strone- ludzie musza wykorzystac okazje by poczuc sie lepiej i na chama wyprzedzić SUBARU! Potem mogą mówić że wyprzedzili SUBARU! RAJDOWE! a ja po prostu głupszym ustępuje :P

Ja na wiosne z 2.0 zrobie sobie 1.6 :woot:

goyty16.jpg

Edytowane przez Matiz
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam :yes:  fajne opinie fajne samochody . Ja tak skromnie napiszę  bo skromna ze mnie osoba  :blush: , może dlatego że nie zawsze miałem w życiu dobrze, ciężko  pracowałem na to co dzisiaj mam  i gdyby nie moja pasja  nauka a pózniej praca , na pewno nie byłoby tak fajnie ale życie uczy i każdego :ermm:  człowieka trzeba szanować każdego .   No przyznaje się też lubię auta jak każdy normalny człowiek na kuli ziemskiej .  Najbardziej lubię sportowe roadstery dwu osobowe z tylnym napędem. a czym ganiam?  Ostatnio zakupiony beznadziejny samochód  volvo XC90  V8 nie wiem może i fajny ja nie kupiłem  brat i nic mi nie powiedził   :wallbash:   duży ciężki  jeżdzi sie jak taczko łeeee :negative:   następnie żmija czyli viper srt10   8.4v10 to nie auto to potwór pełna  uwaga na każdy nawet lekki zakręt bo można się zdziwić  :shok:  nissan GTR black edition fajne autko z miejsca to rakieta i ten ryk silnika v6   zachowanie auta jak tylny napęd no prawie lubi sie psuć  oraz moje ukochane maleństwo mazda mx5 :wub:  super autko oraz motoocykle harley davidson

Pozdrawiam :hi:     

Opublikowano

Posty tego gościa nie mogą być prawdą. Szkoda, że nie ma już z nami Pana Przemka ściera :confused:

Witam  :yes: jeśli tak twierdzisz?  w takim razie czekaj czekajcie na film lub zdjęcia  żeby póżniej nie było płaczu i zbierania zębów z podłogi  na początek pokaże moje maleństwo a jak zasłużycie bez obrazy dla wszystkich :yes:   to pokaże resztę furek  . Tak jestem skromny i nie lubie pokazywać co mam  bo zaraz będzie że się chwalę ale .......  Pozdrawiam gorąco 

Opublikowano

miales juz wczucic foty swojego kina prywatnego ktore zre pradu za kilka tysiecy na miech.

to chyba ten gimbus z chvjni.pl ktory jezdzi mesiem i zarabia 18.000 na miesiac.