Skocz do zawartości

Kto oraz czym jezdzi (w wersji live;) ?

Jezdze pojazdem... 331 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jezdze pojazdem...

• wlasnym
      195
    • rodzicow
      66
    • kolegi/kolezanki
      3
    • wyjanetym
      1
    • kradzionym;)
      69

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 290
  • Wyświetleń 190,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No to jak się chwalicie to i ja    

• \ Co ty w ogóle pier.dolisz chłopcze? Nie dość, że kompletnie nie znasz się na rzeczy, to jeszcze próbujesz innym wmówić, co jest dobre, a co nie, nie mając żadnego doświadczenia z żadną marką. Mówis

• no nie wiem jak kupilem auto ekskluzywnej marki audi za niecałe 5 tysięcy. rocznik 93

Opublikowano

Znajomy po pierwszym serwisie w Subaru troche sie zdziwil.

Opublikowano

Zle to nazwalem. To bedzie pierwszy przeglad, wiec dokladnie wiem ile bedzie mnie to kosztowalo. Auto jeszcze jest 5 lat na gwarancji wiec serwisy grzeja mnie w pompke.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moje A3 1.6 97r. wymienione na S3 1.8T 02r

• 1 rok później...
Opublikowano

zdjęcie sprzed roku, aktualnie ma inne kółka. jestem zadowolony, ale 2015 jest raczej tym rokiem, w którym zmienię dupowóz

a85eee392375201.jpg 

Edytowane przez IslandClaws

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kupiłem przed narodzinami syna, by wygodnie sie nam razem jeździło. Silnik 2.0 v-tek daje rade. Jestem zadowolony, nie przewiduje żadnych zmian :)

10013678_748724518511255_217033153740880

1455985_748724541844586_4408096089463314

10013789_748724588511248_720323672910018

Edytowane przez MEVEK

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

230E automat. Spalanie na poziomie 14-16 litrów benzyny na 100km. Świetnie się z nim grałem, bo ma tyle samo lat co ja :)

KNdqUZE.jpg

Edytowane przez snejkiPL

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Auto wtapia się w otoczenie :)

Tja, maskotka Shella szkoda że dodatkowego rabatu na benzol nie dostane

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120(140hp), 2009 rok, 48tyś km

Jak dla mnie najładniejszy kompakt z tamtych lat, sylwetka nie starzeje się tak mocno jak konkurencja. Prowadzenie i moc jak dla mnie wystarczające, turbo benzyną fajnie się jeździ i nie brakuje mocy.

Z wyposażeniem też nie ma tragedii, jest Hill Holder, doświetlanie zakrętów, esp, asr, tempomat, klima, fabryczne mp3 - nic więcej nie potrzebuję.

Ceny serwisowania w porównaniu z innymi markami są śmiesznie niskie, nawet w aso.

Polecam jak by się ktoś zastanawiał!

14441801456_c3a85f8185.jpg

14461551111_c79db43cea.jpg

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Trzeba było kupić jakąś kozacką audicę a nie wieśniackiego golfa to może nie narzekałbyś na niemiecką solidność i jakość

Opublikowano

Problem w tym, że kozackie audice to całkiem inny segment i cena, chyba, że mówimy o tym typie aut które Niemiec gonił do granicy i dzwoni codziennie posłuchać silnika. Wtedy wolę swojego Fiata z salonu w którego mi nikt nie napierdział.

Kolega kupił a3 z tego samego rocznika, tylko, że od niemca, efekt ? 15 tysięcy złotych w 3 lata wpakował w naprawy. Trochę się z niego zawsze śmieje jak się spotykamy i opowiada o naprawach a ja mu mówię, że oprócz serwisów nic nie robiłem, bo nie ma potrzeby.

Opublikowano

no nie wiem jak kupilem auto ekskluzywnej marki audi za niecałe 5 tysięcy. rocznik 93

Opublikowano

Problem w tym, że kozackie audice to całkiem inny segment i cena, chyba, że mówimy o tym typie aut które Niemiec gonił do granicy i dzwoni codziennie posłuchać silnika. Wtedy wolę swojego Fiata z salonu w którego mi nikt nie napierdział.

Kolega kupił a3 z tego samego rocznika, tylko, że od niemca, efekt ? 15 tysięcy złotych w 3 lata wpakował w naprawy. Trochę się z niego zawsze śmieje jak się spotykamy i opowiada o naprawach a ja mu mówię, że oprócz serwisów nic nie robiłem, bo nie ma potrzeby.

Dupeczki pewnie leca na takiego fiata. Pewnie sie opedzic nie mozesz

Opublikowano

latem na światlach gurwy wskakują mu do środka przez uchylone okno

Opublikowano

Jako posiadacz trójki dzieci mój wybór samochodu był megaograniczony. Stanęło na Peugeot 5008, 2.0 HDI 163KM. Idealny krążownik rodzinny

Opublikowano

Za to co oszczędziłem na naprawach i serwisie to mogę mieć więcej i lepszych qrew niż bym wyrwał na paska w tdi pod remizą. Koniec ot. :)

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

panie ja jezdze akurat tym

alfa-romeo-156-black-1.jpg

a w środeczku bordowa skóra. Dupeczki z miasta do 50k kwiczą i zdejmują majty jak wsiadaja.

Boski silnik 1.9 jtd 2002 

od dwóch lat jedynie wymiana filtrów i oleju.