Opublikowano 4 czerwca 200816 l i podobnie z Lego Indiana, a to czy region free czy przysla ci PAL'ke to niewazne, wazne ze taniej W sumie co sie dziwic, pewnie tam wiekszosc gier tlocza bo taniej...
Opublikowano 5 czerwca 200816 l We have just tested Robert Ludlum's: The Bourne Conspiracy - 360 (Region Free) on our PAL Xbox 360 system and it is confirmed region free.
Opublikowano 7 czerwca 200816 l http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-77-...ms-70-1srm.html Pierwszy raz spotykam taki przypadek i chcę się upewnić, że zadziała na PAL/ Z góry dzięki za pomoc.
Opublikowano 7 czerwca 200816 l Zamówie skąd inąd, ale tu patrze czy zadziała. Lego Indiana Jones US Region Free http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-77-...es-70-2mff.html Ale chyba lepiej poczekać na wersię azjatycką. Edytowane 7 czerwca 200816 l przez Masher
Opublikowano 8 czerwca 200816 l a ja takie lamerskie pytanie zadam na playasia zawsze maja wersje Asia i US , Asia z reguly nowosci to 32 euro US 43euro czy wersje Asia roznia sie tylko tym ze maja krzaczki na okladce czy czyms jesccze skoro w grze jest jezyk angielski ?
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Żadnych krzaczków. Sam się zastanwiałem jak zamawiałem Vegas 2 w NTSC-J bodajże 15$ taniej od NTSC-U, czy bedzie w ENG i było 3xA.
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Maciucha -> wprowadzasz w błąd, często azjatyckie gry region free są wysyłane w Chińskiej wersji, tzn okładka i instrukcja są po Chińsku, gra po angielsku. Tak mam z GoW, The Bigs, Trusty Bell który okładkę i instrukcje ma po Chińsku a gra jest po Japońsku, Viva Piniata Party Animals, jeszcze dlugo mogę wymieniać Oczywiście zdarza się że posyłają wersję PAL jednak są to odstępstwa od reguły.
Opublikowano 9 czerwca 200816 l a no to super mi tam krzaczki na okladkach nie przeszkadzaja niedlugo sprawdze playasie zamawiajac jakas gierke , acha z tego co wyczytalem to jak dostane wersje NTSC to ludziki w gamestopie ( irlandia ) jej nie przyjma ?.
Opublikowano 11 czerwca 200816 l Lutoslav narazie jest inf dotyczace wersji jp nie wiadomo jak z us czy hk wiec nie sraj ogniem
Opublikowano 12 czerwca 200816 l http://vgplus.blogspot.com/2008/06/nascar-...urst-limit.html JP nie jest, US nie jest, wiec nie wierze ze HK taka bedzie. I daruj sobie takie teksty.
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Tak, jest region-free, ale gierka kiepska patrzac po demie. To nie jest ten stary dobry Crash co kiedys, chociaz za taka cene w jakiej teraz chodzi mozna dzieciakowi kupic w razie co
Opublikowano 23 czerwca 200816 l Nie wiecie moze, czy jak kupię GoW Refresh NTSC, to dysk z dodatkami bedzie chodził na PALowskiej konsoli?
Opublikowano 23 czerwca 200816 l A co zawiera dysk z dodatkami? Jeżeli to DVD-Video to płytka będzie miała region odpowiadający regionowi obowiązującemu w danym kraju. Jeżeli dysk z dodatkami to płytka do odpalenia na konsolce, to pewnie będzie tak samo jak w przypadku gry - jeśli gra nie będzie miała blokady to wątpię żeby płytka z dodatkami miała. BF wersja NTSC-J jest zablokowana.