Opublikowano 3 lipca 200816 l Przecież wychodzi lekko ponad 40zł, tyle, że nie wiem ile za shipping. Na alledrogo są nówki po 70, 80, także- ke? Sprawdzałem też na dvd.co.uk i cena podchodzi pod 60zł i jeszcze shipping. Pewnie się mylę, może gdzieś jest taniej faktycznie- jak tak to sorry. Edytowane 3 lipca 200816 l przez qb3k
Opublikowano 3 lipca 200816 l ja dostalem Grida niedawno niby wersja miala byc hk a dostalem PALke gra wymiata:)
Opublikowano 7 lipca 200816 l mam pytanie -GRID (wersja Azjatycka) na X360, pisze że Region free, czyli gra sama w sobie na pewno będzie po angielsku? żeby potem LOL'a nie było Edytowane 7 lipca 200816 l przez Nitro619
Opublikowano 26 lipca 200816 l Civilization Revolution jest region free albo chociaż dzia,ła na konsolach PAL? Play-asia nic nie mówi, tylko znaki zapytania są.
Opublikowano 26 lipca 200816 l http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-en-70-2oub.html Enemy Territory: Quake Wars No Region Protection Special price: US$ 29.90 ale i tak nie kupie
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l Wiadomo może czy w too homan region free będzie można wybrać język Polski?
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Siema mam pytanie czy jak zamowie Soula Calibura 4 z play-asia wersja Asia, No Region Protection to za 49,99 $. Mam pytanie czy jak bedzie sie gralo online to czy nie bedzie jakich zwalow ze bedzie laczyc mnie z ludzmi z azji np. i to samo w gierze Sid Meier's Civilization Revolution tez z play asia.
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Witam, mam do oddania kod na 5$ off na zakupy w P-A (powyzej 50$), wazny jest do konca miesiaca , ja na pewno nic nie bede kupowal w tym czasie a moze komuś akurat się przyda Code: UZ-NMO-CBK PS.Jak to umieściłem w złym dziale to sory
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Sorry za to pytanie ,ale nie wiem gdzie to umiescic. Mozecie mi podac jakies adresy zagranicznych sklepow z akcesoriami i grami do konsoli. Chcem zakupic kilka gier ,ale polskie ceny i ich dostepnosc ... poprostu brak slow i nerwow. A w dodatku EURO tanieje wiec taki BF Bad Company np z niemiec za 110zl(przyklad ebay) z przesylka w polsce min 160zl za gre ....no comments
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l www.play-asia.com (przy czym nie wysyłają do Europy gier na PS3) game.co.uk hmv.com ebay.co.uk ebay.com
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Nawiasem mówiąc chciałbym powiedzieć, że mi się w ogóle nie uruchamia strona sklepu HMV. Też tak macie ?