Opublikowano 10 kwietnia 200817 l NG najprawdopodobniej będzie miało blokadę regionalną, co do GTA4 jestem pewny że blokada będzie Na 100% tylko możemy liczyć na wersję PAL od Rockstar?? Skąd takie info Ping?? Jeśli tak gdzie w UK upatrzyliście??
Opublikowano 17 kwietnia 200816 l cholera.Dostalem wlasnie vegasa, a na pudelku jak byk jert napisane ntsc. Wiec,bedzie dzialac?
Opublikowano 17 kwietnia 200816 l Nie? Dostaja i takie i takie ,zalezy od szczescia. I ciekawe czemu na allegro ludzie sprzedaja NTSC i pisza, ze dziala na europejskich konsolach.
Opublikowano 17 kwietnia 200816 l Nie? Dostaja i takie i takie ,zalezy od szczescia. I ciekawe czemu na allegro ludzie sprzedaja NTSC i pisza, ze dziala na europejskich konsolach. ok.Chcialem sie upewnic
Opublikowano 18 kwietnia 200816 l ok.Chcialem sie upewnic Działa na pewno. Sam tę wersję i wszystko jest ok.
Opublikowano 23 kwietnia 200816 l GTA IV NTSC-J - 59.90$ Przecieki mówią że ruszy na konsolach w PALu, ja chyba preorderuje, ostrożnym radzę poczekać.
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Mnie jedna rzecz boli w sprowadzaniu gier np z Play-Asia.Mianowicie to ze nie da sie ich wymienic w sklepie ze wzgledu na brak PEGI ktore jest zastapione amerykanskim ESRB, ale coz...wszystkiego miec nie mozna.
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l Towarzysz -> jeszcze nic pewnego El Loco Chocko -> problem dotyczy mniejszości która mieszka poza granicami polski, swoją drogą jak dostaniesz grę w PALu to wszystko masz jak należy .
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l ping moze nie przegral a raczej wygral? popatrz na ebay sprzedaja tam wersje j-ntsc i pisza ze rusza na pal konsolach...wiec chyba w bambucze nie leca nie??
Opublikowano 26 kwietnia 200816 l no zobaczymy, ja ide w pon o 00:00 do GAME zobaczyc ile beda chcieli za moja kopie GTAIV(zlozylem pre-order) jesli powyzej £34,99 to kij im w oko, zamowie sobie z Hong-Kongu za £27 z wysylka. tu wspomniane kopie z hk http://cgi.ebay.co.uk/Xbox-360-English-Gam...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.co.uk/NEW-XBOX-360-GRAND-T...1QQcmdZViewItem
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Towarzysz -> jeszcze nic pewnego El Loco Chocko -> problem dotyczy mniejszości która mieszka poza granicami polski, swoją drogą jak dostaniesz grę w PALu to wszystko masz jak należy . Otoz to...norma jest ogol a nie margines hehe...
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l na playasia jest teraz "The Bigs" w atrakcyjnej cenie, ja juz lyknalem jak pelikan swoja kopie Tym bardziej ze od czasow NES nie gralem w zaden baseball... Jak ktos wciagnie to niech da znac, chetnie popykam online z kims Edytowane 27 kwietnia 200816 l przez shy4
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l The Bigs - 19.90$ Lada chwila promocja się skończy Gra w NTSC-J jednak działa na europejskich konsolach. Wciągnąłem z nadzieją że jest to jakaś arcade'ówka - jak mi przypadnie do gustu to też chętnie pyknę online .
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Potwierdziły się plotki, wersja NTSC-J GTA IV działa na konsolach PAL: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-...22-70-2hcw.html
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l zadne plotki, ping mial przeczucie a ja info od skonych sprzedajacych gre...
Opublikowano 6 maja 200816 l NBA Ballers - 49.90$ R6 Vegas 2 - 34.90$ Edytowane 6 maja 200816 l przez ping
Opublikowano 6 maja 200816 l Przyszło do mnie właśnie GTA IV z Play-Asia. Wersja PAL - jestem miło zaskoczony