Skocz do zawartości

Gry region-free

Featured Replies

Opublikowano
NG najprawdopodobniej będzie miało blokadę regionalną, co do GTA4 jestem pewny że blokada będzie :)

Na 100% tylko możemy liczyć na wersję PAL od Rockstar?? Skąd takie info Ping??:) Jeśli tak gdzie w UK upatrzyliście??

• Odpowiedzi 348
  • Wyświetleń 144,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jesli Bully mial blokade to i GTA bedzie mialo ;]

Opublikowano

cholera.Dostalem wlasnie vegasa, a na pudelku jak byk jert napisane ntsc. Wiec,bedzie dzialac?

Opublikowano

Skoro ludziom zamawiajcym z play-asii dziala, czemu Tobie nie?

Opublikowano

Nie? Dostaja i takie i takie ,zalezy od szczescia. I ciekawe czemu na allegro ludzie sprzedaja NTSC i pisza, ze dziala na europejskich konsolach.

Opublikowano
Nie? Dostaja i takie i takie ,zalezy od szczescia. I ciekawe czemu na allegro ludzie sprzedaja NTSC i pisza, ze dziala na europejskich konsolach.

ok.Chcialem sie upewnic

Opublikowano
ok.Chcialem sie upewnic

Działa na pewno. Sam tę wersję i wszystko jest ok.

Opublikowano

Mnie jedna rzecz boli w sprowadzaniu gier np z Play-Asia.Mianowicie to ze nie da sie ich wymienic w sklepie ze wzgledu na brak PEGI ktore jest zastapione amerykanskim ESRB, ale coz...wszystkiego miec nie mozna.

Opublikowano

Towarzysz -> jeszcze nic pewnego ;)

El Loco Chocko -> problem dotyczy mniejszości która mieszka poza granicami polski, swoją drogą jak dostaniesz grę w PALu to wszystko masz jak należy ;).

Opublikowano

ping moze nie przegral a raczej wygral? popatrz na ebay sprzedaja tam wersje j-ntsc i pisza ze rusza na pal konsolach...wiec chyba w bambucze nie leca nie??

Opublikowano
Towarzysz -> jeszcze nic pewnego ;)

El Loco Chocko -> problem dotyczy mniejszości która mieszka poza granicami polski, swoją drogą jak dostaniesz grę w PALu to wszystko masz jak należy ;) .

Otoz to...norma jest ogol a nie margines hehe... :)

Opublikowano

na playasia jest teraz "The Bigs" w atrakcyjnej cenie, ja juz lyknalem jak pelikan swoja kopie :)

Tym bardziej ze od czasow NES nie gralem w zaden baseball...

Jak ktos wciagnie to niech da znac, chetnie popykam online z kims :)

Edytowane przez shy4

Opublikowano
The Bigs - 19.90$ Lada chwila promocja się skończy ;) Gra w NTSC-J jednak działa na europejskich konsolach. Wciągnąłem z nadzieją że jest to jakaś arcade'ówka - jak mi przypadnie do gustu to też chętnie pyknę online ;).
Opublikowano

zadne plotki, ping mial przeczucie a ja info od skonych sprzedajacych gre...

Opublikowano

Przyszło do mnie właśnie GTA IV z Play-Asia. Wersja PAL - jestem miło zaskoczony :)

Opublikowano

a ja dostalem The Bigs przyjemny tytulik na maxa :) polecam