Lukaszeq 0 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 No w sumie bardzo przystojny to jest Dżujo - podobny do Rascala. Ściera na podium? No cóż, faktycznie, twarz to ma jak mi(ni)ster universum - popatrzcie na takiego Szwarcenegera. Też ryjowiec jak cholera. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 i po moim głosie Star dogonil Sciere dajesz Star,dajesz! Cytuj
Bezelek126 0 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 hmm sciera , za to ze nim sie podloge podciera bez obrazy Cytuj
Masher 2 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 (edytowane) Ściera :crazy: na prezydenta Edytowane 8 maja 2008 przez Masher Cytuj
Myszaq 0 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Myszaq i Koso, bo obaj coś z boskiego Maxia Payna mają XD. BTW-konkurencja określa obu panów jako "pięknisi". Zazdrość! ) Konkurencja czyli ze kto? N+? prosze o info bo nic nie wiem, a jako egocentryczny hedonista-cyklista musze wiedziec wszystko co o mnie pisza i gdzie ;D Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Ścierwo rządzi i możecie mu naskoczyć :] Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Pierwsza myśl: forum o grach, pewnie z 95% użytkowników to faceci i wybór najprzystojniejszego? no offence ale jestem hetero i raczej mało mnie interesuje który zakłada więcej żelu, a który goli nogi czyli wybory mistera braci konsolowej Ale by nie było OT razem z przyszłą żonką wybieramy Mazziego -> wygląda "normalnie" i za(pipi)iste felietony pisze (piękno wewnętrzne ) Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Może zrobimy konkurs na najbardziej pedalski topic na forum? Nie, to zbyt oczywiste :closedeyes: Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Zdecydowanie Star Wy z tym tematem to tak na poważnie xD ? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 spróbować warto Pewnyś? @Fab3r- Ta, pewnie że na poważnie. Nagrodą jest weekend w tartaku z założycielem tematu. Będzie ruchanie Cytuj
Gość STIVI Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 spróbować warto Pewnyś? @Fab3r- Ta, pewnie że na poważnie. Nagrodą jest weekend w tartaku z założycielem tematu. Będzie ruchanie nagroda to kolacja ze mną Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 spróbować warto Pewnyś? @Fab3r- Ta, pewnie że na poważnie. Nagrodą jest weekend w tartaku z założycielem tematu. Będzie ruchanie nagroda to kolacja ze mną wolalbym ruchanie na sianie albo harce na fujarce jj'a Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Pierwsza myśl: forum o grach, pewnie z 95% użytkowników to faceci i wybór najprzystojniejszego? no offence ale jestem hetero i raczej mało mnie interesuje który zakłada więcej żelu, a który goli nogi czyli wybory mistera braci konsolowej Nie umiesz patrzac na goscia powiedziec ze jest przystojny czy fajnie ubrany? To twoj problem... Jak w podstawowce, "nie powiem ze stefan ma fajna koszulke bo koledzy nazwa mnie pedalem". Lol. Umiem powiedzieć ale "na żywo" widziałem tylko Kosa więc co to za opinia wysnuta z marnej jakości zdjęć w gazecie. Jeśli ty znasz/widziałeś wszystkich możesz wydać taką opinię, ja nie Co do "fajności ubrania" to kwestia gustu i własnych preferencji więc nie ma sensu tego tematu poruszać. Dla jednego dres jest najlepszy dla innego moro lub gajerek. Jeden woli stringi drugi mokasyny. A w mojej podstawówce była tolerancja i nie było wyzwisk od pedałów, ale to dawno temu było. Nie wiem jak teraz ale widać że się orientujesz lepiej xD Nie umiesz się z tym pogodzić? Twój problem, no off. Cytuj
naruto1991 0 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Matkooooo!!! Ludzie opamiętajcie się... Gość pisze, że za ocenienie zg(red)a będą nagrody to nawet mężczyźni się rzucają. Ocenianie najprzystojniejszego redaktora? Myślałem, że PE po ostatniej zmianie wizerunku zacznie być postrzegane jako porządny magazyn, a tu koleś wyskakuje z takim tematem:( Żenada... Po prostu trzeba przestać traktować redaktorów tego pisma jak nie wiadomo kogo... Niedługo zaczniecie zakładać tematy czy Ściera lub HIV noszą majtki czy stringi:(( (Sorki chłopaki nie obraźcie się, ale zrozumcie to:) Pozdrawiam Mirek Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Koso oczywiscie :* Za to ze czesto pijemy Zoladkowa a po niej wszystko i wszyscy sa piekniejsi. Cytuj
jerry 0 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Głos oddaje na Hiv ok ok, na Hiva Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 ściera, bo w okularach wygląda na yntieligentnom osłobe Cytuj
LUKAS 1981 0 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 zgadzam się Ściera powala jest naprawde bardzo sexy:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi