raven_raven 12 014 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Jestem po siódmym wyścigu i stwierdzam, że ta gra jest świetna. Widać, że minęło już troszkę czasu od premiery (jak się patrzy na skok między RR6 a FM3 to ma się wrażenie, że to pierwsze na Xboxie śmigało ), jednak nadal gra prezentuje się świetnie, a to za sprawą mega płynnej animacji i bardzo ostrych tekstur. Gra nawet niewiele się różni od tego, co już dawno ograłem na PSP, ale jak dla mnie to nic złego, ten erkejd od PSX'a chyba się nie zmieniał i nadal mu tak dobrze. Wywijanie kilkuset metrowych driftów i pokonywanie trasy bokiem bawi jak głupie! Gra zapowiada się też na mega trudną, jest cała masa wyścigów do odblokowania i jeszcze te wymyślne pokroju "no nitrous" czy "reverse charge"... ale dam radę . Achievementy też strasznie wykręcone. Wątpię, czy z 500 GS wyciągnę. Ale to dobrze jak dla mnie, choć szkoda, że sporo od online zależy. Spadam śmigać dalej, świetna gra, taka arcade'ówka na kilka minut. Cytuj
Gość Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Mnie znudzilo, zanim jakiekolwik GS wpadlo. Nie jara mnie arcade w takim wydaniu. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Szybko znienawidzisz ta gre Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 5 września 2009 Autor Opublikowano 5 września 2009 O, super, gdyby nie ja to temat by wyje,bało razem z połową reszty forum, nienawidzę tej aktualizacji. Ode mnie - jestem an 30 wyścigu i gra mi się mega podoba, w ogóle nie jest trudna na razie i jest idealna do szybkiego wychillowania się po szkole czy jeszcze przed nią. Genialna muza, czyste arcade, bardzo dobra grafika i czysty fun . Cytuj
orion50 632 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Serio? czaje się na nią od jakiegoś czasu. Za ile wyrwałeś ? jak prezentuje się grafika ? 60 fpsów ? Cytuj
Flik 2 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Jest demko na Live chyba. edit: Sprawdzilem i jest na bank - wlasnie sciagam. Mozna tez kupic za 19.99$, ale nie wiem czy u nas ta usluga dziala. Edytowane 6 września 2009 przez Flik Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 (edytowane) Mnie znudziła po paru aktach nawet LIVE nie pomógł, to nie to samo co na PSP, która rajcowała i wciągała niemiłosiernie była to najlepsza z całej serii. Edytowane 6 września 2009 przez Bushisan Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 To ,ze komus sie podoba nie znaczy ze i Tobie sie spodoba Jest ona wyjatkowo specyficzna, jak z Dead Rising. I mowie, wiekszosc ludzi ktora znam i grala w RR nie skonczyla go, tylko pozbyla sie, bo gra zaczela przesadzac z poziomem trudnosci i niemilosiernie wku.wiala. Cytuj
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Grafika jest ochydnie plastikowa, muzyka kiczowata, ale mozna powiedziec, ze taka stylistyka. Coz to co bylo fajne na poczatku lat 90, niekoniecznie bedzie kul w erze hd... I nie jest. Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Czy ja wiem... Grafika w tej grze nie jest przecież najważniejsza, liczy się czysty fun a potem czysty masochizm przez handicap. Niektórym graczom wystarczy że gra jest a) pure arcade b) cholernie trudna c) online. To tak jak z outrunem, jednemu zupełnie się nie spodoba taki model wyścigu - na dodatek tylko z czasem, a inny zakocha się i będzie tłukł rekordy żeby być w top 10. Ja akurat zaliczam się do graczy rekreacyjnych, balansuję między ścigałkami arcade a symulatorami. Po co się ograniczać? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Pograłem w demo i doznałem szoku. Model jazdy taki sam jak na PSP. Zbyt Arcadeowy. Grafika także jak na PSP. Same ząbki, wyblakłe kolory, słabe tekstury. Zawiodłem się, bo miałem nadzieję, że spodoba mi się ten tytuł. Cytuj
Gość Opublikowano 7 września 2009 Opublikowano 7 września 2009 Outrun 2 jest zdecydowanie ponad RR6, a mozna miec go za troszke MS pkt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi