BieŃ 924 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Na kolana przed klasyka! Cytuj
Royal 620 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 (edytowane) Czajcie jakie to jest zaje.biste: Ale nie, zaraz milan przyjdzie i będzie pisał jak w 2009 roku, że Stiw Ałstin się urodził z gitarą zamiast ręki i on potrafi lepiej xd Jak dobrze mieć sprzęt audio, który rozkur.wia domy starców z zawartością. Edytowane 23 lipca 2017 przez Royal 1 Cytuj
Royal 620 Opublikowano 23 lipca 2017 Opublikowano 23 lipca 2017 Tam na 1 filmiku w lewym górnym rogu chyba Bartezoo gra. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 10 października 2021 Opublikowano 10 października 2021 Nowe Creeping Death robi w chuj robotę, polecam: 2 Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Nie wiem jak oni to robią, że nigdy nie popełniają błędów. Niby jest to jakaś formułka, ale zawsze słucha się tego bardzo dobrze. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Up. Z płyty na płytę brzmi to coraz bardziej jak ubogi krewny Behemotha. Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 26 maja 2023 Opublikowano 26 maja 2023 Nawet nie wiedziałem, że tak się da. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 28 maja 2023 Opublikowano 28 maja 2023 Jak by nie patrzeć, każda muzyka składa się z nut. Nawet jeśli jej autor o tym nie wie Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 20 lipca 2023 Opublikowano 20 lipca 2023 Wydali by gnoje coś nowego, bo to był jeden z najlepszych polskich defów. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 @MarekCol Royal penisie posłuchaj tego zespołu a nie pożałujesz. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Ja pierdole, ale gówno. Sorry Masorz, ale nie obrażaj gatunku. Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 6 sierpnia 2023 Opublikowano 6 sierpnia 2023 (edytowane) Starzy już kurwa jesteśmy, za chwilę mi jebnie 36 lat. Jedna noga już w trumnie. To naturalna kolej rzeczy, że dziedziejemy i napisy na koszulkach robią się łatwiejsze do odczytania. Jestem semi-otwarty na nowe gówno, ale te core'owe naleciałości zawsze będą mnie wkurwiać. Klawisze nawet lubię na starość, byle nie były gejowskie jak Children of Bodom. Zauważyłem, że oprócz sztampy typu Death, Morbid Angel, Cannibal Corpse (w sensie, że każdy zna), najbardziej spoko zespoły są dla mnie te, co mają teksty o kosmosie, Lovecrafcie, historii i te dostojnie obrażające chrześcijaństwo. Przypadkowo są to mega techniczne zespoły. Nile, Hour of Penance, Atheist, Immolation, Cynic, Monolith Deathcult, Gorguts. Dla tych zespołów i ich oryginalnych dyskografii kupiłem Sennheisery za 2000zł, żeby żony nie budzić. <pantofel> A teraz siad płaski, kurwy bez szkoły. Edytowane 6 sierpnia 2023 przez MarekCol 2 Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Opublikowano 10 sierpnia 2023 (edytowane) Bardzo piękna rzeźnia, pewnie już to wrzucałem podczas aktu posiadania innej opcji nazwy konta użytkownika w czasach zamierzchłych. Jak te skurwiele jadą z tymi gitarami, to zaraz mi penis tchawicę przebije, a Flo Mounier na perkusji, siedzący w pierwszym rzędzie, to hit. Nie mogło zabraknąć jego solo, zerknijcie minuta 23. Edytowane 10 sierpnia 2023 przez MarekCol Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 11 sierpnia 2023 Opublikowano 11 sierpnia 2023 W dniu 5.08.2023 o 14:04, Okie from Muskogee napisał: Ja pierdole, ale gówno. Sorry Masorz, ale nie obrażaj gatunku. Obrażaj? Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja (edytowane) 2023 rok i nowe riffy, wow! Czekam na święty gral. Edytowane 27 maja przez MarekCol 1 Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca (edytowane) Nic w temacie się nie dzieje od tysięcy lat to se wkleje jakieś starocie... Ciekawe czy jak dzisiaj na koncertach grają te solówki to mają majtki kało-ochronne xddd Ja pierdole, jak ja ich zaczynałem sluchac to juz bylem stary, oni to teraz musza miec ponad 300 lat... Edytowane 22 lipca przez MarekCol 1 Cytuj
Jukka Sarasti 382 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca 8 godzin temu, MarekCol napisał(a): Nic w temacie się nie dzieje od tysięcy lat to se wkleje jakieś starocie... Ciekawe czy jak dzisiaj na koncertach grają te solówki to mają majtki kało-ochronne xddd Ja pierdole, jak ja ich zaczynałem sluchac to juz bylem stary, oni to teraz musza miec ponad 300 lat... Lubię ten materiał, mieli też splita z bardzo lubianym przeze mnie Excruciate. Materiały po reaktywacji raczej mnie nie obchodzą. U mnie obecnie leci tegoroczne Spectral Voice, bardzo dobry materiał, choć z tego roku najbardziej mi chyba póki co robi nowy Heresiarch. Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 27 lipca Opublikowano 27 lipca Na tik toku jeszcze zasubskrybujcie. Tutaj nie ma zawodu, kolekcjonuję ich dokonania od czasu jak ich zobaczyłem live na Brutalu w Czechach. 1 Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia (edytowane) Jak ja uwielbiam znajomym spierdolić imprezę tym kawałkiem o 1:00 w nocy xd Wiadomo, że można mocniej i bardziej dosadnie jak np. CBT, ale tutaj jest jakaś jebana dostojność i piękno w tych riffach. I metafizyka w tych tekstach xd Edytowane 5 sierpnia przez MarekCol Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Obczajcie tą recenzję niesamowitego brytyjskiego złota wartego więcej niż korona i brylanty w twierdzy Tower: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi