polson 7 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Z supercancelem sie dobrze przepychac, by wywalczyc miejsce przy dosrodkowaniach... bez tego zawodnik lepiej ustawiony sie zastawi i przejmie pilke. Tylko kurcze to sie nie sprawdza przy roznych, mnostwo bramek trace z roznych i nie wiem jak temu zapobiec, z reszta po dosrodkowaniach ogolnie tez mnostwo trace bram i wg mnie jest to zdrowo przegiete, obroncy prawie zawsze nie kryja napastnikow. Juz notoryczne zagrania trojkatem mnie tak nie dobijaja. Natomiast co do dosrodkowan, to 1 raz kolko-wrzutka normalna, 2 razy kolko-wrzutka niska na pierwszy slupek(choc roznie to bywa;D), 3 razy kolko-szybka skuteczna pilka po ziemi, najczesciej dochodzaca do napastnika. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Opublikowano 2 sierpnia 2011 Jak w PES 2011 (gram na X360) grać we dwóch online? Za cholerę nie mogę znaleźć opcji zaproszenia gracza z listy przyjaciół do wspólnej gry. Pomoże ktoś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi