Mikes 65 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 http://psp.ign.com/articles/898/898179p1.h...mp;RSSid=898179 o__________________________O DJMax 1 + DjMax2 w jednym packu, wydane u nas, czyli bedzie mozna kupic normalnie. omfg. Kto nie KUPI ten śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) A ja dopiero zabrałem się za djmax1 i tu pytanie, jak zwiększyć w nim poziom trudności bo nie widzę opcji w options? "Zestawik' wyżej biorę, mimo, że nie dadzą nowych tracków?(dobrze zrozumiałem?) Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez stabik Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nie da się zwiększyc Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) No to oceniam, że djmax ma coś między easy i normal w porównaniu do djmax2. Soundtrack w djmax1 śmierdzi, póki co tylko obliviony mi się dosyć podobają Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez stabik Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Mikes, obejrzalem twoj filmik z tym trackiem granym na pianinie. 3 slowa. Impossible is nothing. Respect. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Nowy DJMax wyszedł. Clazziqai(czy jakoś tak) Edition. Jak na razie rewelacja, wracam grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 o jakies nowości coś teges ? napisz dude ;p Bo kupuje nowwego pspka, jakos w przyszłym miesiącu to chce wiedziec czy nie bede żałował ;] edit - oke widziałem filmiki. Jaram sie. na psp znowu będę grał tylko w monster Huntera, Dj maxa i okazyjnie w rpga jakiegoś (Star Ocean!). Max ;] btw - skąd masz bo nawet koty nie mają ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Różnic jest sporo. -Gra jest połączeniem sie z jakims zespołem(tytułowy classi cośtam, dośc dużo ich piosenek jest, ale są fajne więc ok) -Bardzo fajne intro, totalnie inne niż do tej pory. -Znacznie, znacznie ładniejsze menusy niz w poprzednich DJ Maxach -Tryb 2B o_______o -Tryb 4BFX(4b z L i R) -Brak trybu 8b(edycja dla casuali to jest) -Mamy coś w rodzaju kariery, podózujemy po klubach, gramy tam lub robimy misje jak w 2, jestem w polowie i jest (pipi) łatwo, no ale to edycja dla casuali jest -Opcja instalacji gry na dysk, nie wiem po co to, jesszcze nie testowałem -Czasami konsola do grania znika w trakcie piosenki i oglądamy fragment nie grając, świetny patent imo ;] -avatary juz nie mają funkcji efektów, teraz są tylko obrazkami, efekty podpina sie pod 4 sloty(fever, xx% HP, łatwe długe nuty i takie tam) -teledyski są wykonane miazdząco, w 1 i 2 czesto to było kilka teł co chwile sie zmieniajacych, tutaj wiekszosc to normalne filmiki z za(pipi)istą jakością. -znacznie, znacznie wiecej krecenia analogiem -opcja Link Disc, z DJMP1, DJMP2, DJMax Black Square -brak online ;/ -znacznie mniej obrazków, avatarów, nutek, gearów, szkoda. -ogołem ona krótka jakas jest, dzisiaj chyba skoncze tryb kariery. Chyba ze przy koncu zacznie robic sie hardkorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) dobre to ;] podoba mi sie ta odswiezona wersja djmax'a. 4BFX wymiata ;] Serge, koty juz maja 8) //EDIT nie ma krecenia analogiem ;] wystarczy przytrzymac jakikolwiek kierunek. Edytowane 25 Października 2008 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) o co chodzi w 4bfx ? Edit: Juz wiem trzeba na tych czerwonych L i R naciskać Ps. Mikes co daje ten patch co mi dałeś? Edytowane 25 Października 2008 przez Krzys PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Bez patcha gra nie ruszy xD Przeszedłem dzisiaj. Mam wsztstko poza 3ema misjami, je sie zrobi z czasem. :] Czekam na listę Unlockables bo nie wiem co robić żeby nabić tapety i nowe songi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 To ja mam jakies inne PSP jak dawałem patch i wciskałem dowolny przycisk wyskakiwało Cannot open DNR_DJMAX3.iso Press any key to exit! A gra działa mi normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 testowal ktos tego nowego djm? Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 tego black square? ja wlasnie jestem w trakcie "kupowania" ;b Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 ja juz kupilem ale nie mam czasu teraz "rozpakowac z folii" Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) "Dokup" jeszcze patch, bo gra jest mocno zakneblowana. nie musialem kupowac sami przyslali - c. Edytowane 27 Grudnia 2008 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 w ogóle beton nieco - gra JEST trudniejsza niż dziadowskie Clazziquai o_O pierwsze kawałki już są trudne W sumie nic dziwnego - na dzien dobry gra ustawiona jest na Hard... aa - kawałki kijowe ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 nom kawalki takie... no słabe ;/ clazziquai mi sie nawet podobalo takie chilloutowe - jesli mozna to tak okreslic - bylo. w tym nowym to narazie intro mi sie tylko podoba ;] serdż ta gra z zalożenia mial byc trudna.. no i jest... mikes jesli juz gra [wypraszam sobie nazywanie mnie 'chamem' xD] to zapewne mu sie podoba ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) Nie ma Obliviona, nie gram w to. Dobra, a na poważnie. Chłopaki, co żeście pili? Muzyka niszczy! Jest conajmniej 5 WY(pipi)ISTYCH kawałków, coś tam Witch i coś tam Wolf to takie nowe Obliviony, czyste masakratory. Reszta trzyma poziom, bardzo mało j-popu + powrót Nightmare, Hamsina itp. Minusy: Mało wsztstkiego. Mało tapet, skinów, avatarów, nutek. Tylko 3 filmiki, tylko 49 piosenek. Szkoda, troche mam niedosyt chociaz grania bedzie w (pipi). Za łwy tryb 4b, nie ma żadnego masakratora w stylu Blythe z DJMP, na 6b na szczescie robi sie za(pipi)iscie trudno Ja tam olałem misje, wprowadziłem czity, i jade freestyle i nabijam punkty. Jutro moze jaki filmik nagram Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Mikes Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 i grasz na hardzie normalnie ? idź stąd xD jak uwazam że w DJMP2 nawet ładnie cisnąłem, to po 2 miesięcznej przerwie ledwo pierwszy klub przeszedłem na hardzie ( w Black Square) O_O zmieniłem poziom na normal i jest jak w DJMP2. kawałki są do dupy - przynajmniej narazie takie mam odkryte ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Nie wiem na jakim gram, gra się zapytała czy grałem w Clazza, grałem, i tyle, nie ruszałem nic w opjach czy coś. Ja zrobiłem już nie wiem, z 7 klubów, prościutkie są, tylko te z misjami są głupie. Teraz jest misja na 6B, trzeba miec fevera x6 na dość trudnych piosenkach, i to na kilku z rzędu(!), nie tylko na jednej. Chociaz w sumie w (pipi)e mam te misje, cały czas sie bawie freestylem. A w dj maxie zawsze było tak, ze najlepsze piosenki sie dostawało na koncu wiec się nie bójcie. aha, i cofam to mówiłem o 4b, jest kilka piosenek na levelu 13, ze 2 na 14 i jedna na 15, która nie jest trudna jeśli chodzi o samo granie ale po prostu ryje palce szybkością. Masakra Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Mikes Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 to wejdź do opcji i zobacz czy tam masz ustawione Hard (ja kliknąłem, że nie grałem w Clazz) - i na hardzie to 2-3 breaki i masz game over ... :< Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja "zakupilem" wersje DJMax Portable 2 i nie moge znalezc takiego kawalka jak oblivion ;] Chcialem tez sie pozachwycac. No i jakies rady na poczatek? Najlepiej odnosnie configu klawiszy Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 obliviona masz dostepnego na poczatku chyba tylko w 5B o ile sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja "zakupilem" wersje DJMax Portable 2 i nie moge znalezc takiego kawalka jak oblivion ;] Chcialem tez sie pozachwycac. No i jakies rady na poczatek? Najlepiej odnosnie configu klawiszy W DJMP2 najlepsze piosenki dochodzą potem, zobaczysz Config jest idealny taki jaki jest na początku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi