=PiT= 13 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) ktos jeszcze ma ten problem ze black square wraca do menu? edyta: dobra juz mam, sleep mode trzeba odpalic po boocie jakby ktos mial ten problem edyta2: cos jest jednak nie tak, dzwiek i obraz mi sie kaszani.... Coati przeslij mi na pw link do tego co Ty masz Edytowane 28 Grudnia 2008 przez =PiT= Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 jak masz plugin iso_change to zmien jego nazwe np. na change i juz Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) wszystkie pluginy wylaczone i wywalone edyta: zmienilem tez nazwe na jak najkrotsza, wgralem 5.00 firmware a i tak kaszana ;/ Edytowane 29 Grudnia 2008 przez =PiT= Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ktos jeszcze ma ten problem ze black square wraca do menu? edyta: dobra juz mam, sleep mode trzeba odpalic po boocie jakby ktos mial ten problem edyta2: cos jest jednak nie tak, dzwiek i obraz mi sie kaszani.... Coati przeslij mi na pw link do tego co Ty masz no to jest objaw niespatchowanej gry o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 na pudelku bylo napisane: PATCHED WORKING ;bbbb spatchowalem potem jeszcze raz dla pewnosci ale wuja dalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Fajny ten fever, dobór kawałków miazdzy. do ideału brakuje tylko Obliviona rockin night, poza tym są chyba wszystkie które uwielbiałem/ Wkurza tylko masa bugów i identyczny wyglad jak DJMP2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 mi się tam podoba wszystko - dwójke lubiłem najbardziej ze wszystkich toteż fever przywitałem z otwartymi ramionami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 co to ten fever? kompilka na europe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 tak własnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Chce ktos kupic Jedynke i Dwojke? Pottzebuje kasy i sprzedaje je http://allegro.pl/item558735716_dj_max_por...nal_unikat.html http://allegro.pl/item558733795_dj_max_por...e_2_unikat.html Edytowane 16 Lutego 2009 przez Mikes Cytuj Odnośnik do komentarza
kammil16 1 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Pewne zapytanie. ;> Którą część gry najbardziej polecacie? Uważacie za najbardziej dostępną dla początkujących, z najlepszą muzyka itd. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 najprostrza wydaje sie byc clazziquai. jesli sie spodoba to łykaj fever [mix utworów z 1 i 2] i mozesz czekac na dj max 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kammil16 1 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Teraz gram w Hot Tunes, szczerze to może ja nie zauważam jakiś znaczących różnic pomiędzy kolejnymi częściami, ale jak piszę to moje osobiste odczucie, może za mało w to gram. Grając w jakąś część, gra była podzielona na coś w rodzaju klubów, w których trzeba było wykonywać misje, np. 1000 combo w jednym utworze.. zrezygnowałem, nie dawałem z tym sobie rady :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Hot Tunes to taki fever na azje, dzis sie za niego zabiore. Cytuj Odnośnik do komentarza
kammil16 1 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 (edytowane) Czyli Hot Tunes to także połączenie piosenek z 1 i 2 części tak? Edytowane 7 Lipca 2010 przez kammil16 Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Sogi 2 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Grałem w niektóre część ale wszystkie są tak samo ciężkie. Nie wiem jak wy możecie w to grać ;p Ja po kilku sekundach mam GameOver :O Hardcorowa gra, chociaż w Project Diva daję rade ;D. DJ MAX Portable Ogólnie jest znakomita grą, ale niestety nie wszyscy (większości?) mogą w nią grać. Może zdradzicie mi sekret jak wyrabiać z przyciskami? Chyba w tą grę najlepiej się gra z zamkniętymi oczami ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
kammil16 1 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Ja tam zaczynałem stopniowo, od tych najprostszych poziomów i piosenek, teraz mi to jakoś tam idzie. Wcześniej grywałem w Rock Band Unplugged, Guitarway to Heaven (dopiero hardkor), więc się przez to ćwiczyło. Graj graj, kiedyś zacznie Ci wychodzić w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Najtrudniejszym aspektem tej gry jest nauczyć mózg, gdzie co jest, a następnie przestać myśleć. Naprawdę. Tu nie ma czasu na zastanowienie się "o ten klocek jest po lewej, czyli nacisnę strzałkę w lewo". Musisz patrzeć na ekran i w ogóle nie zastanawiać się nad tym co tam się dzieje. Przyciski naciskasz mechanicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Najtrudniejszym aspektem tej gry jest nauczyć mózg, gdzie co jest, a następnie przestać myśleć. Naprawdę. Tu nie ma czasu na zastanowienie się "o ten klocek jest po lewej, czyli nacisnę strzałkę w lewo". Musisz patrzeć na ekran i w ogóle nie zastanawiać się nad tym co tam się dzieje. Przyciski naciskasz mechanicznie. dokladnie. @kamil - RB unplugged nie dorasta do pięt DJ Maxowi bo jest prosciutki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kammil16 1 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 No poziomem trudności nie dorasta, ale chodziło mi o początki z grami muzycznymi, zawsze można się w jakiś sposób podszkolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Graj na normal i 4B. Ja i tak wyżej niż 8 levele nie doszedłem, bo wciskanie wszystkich 4 klawiszy naraz wprawdzie przeprowadzi cię przez kawałek, ale wątpliwa z tego przyjemność. Wydaje mi się, że na 6B jest troszkę łatwiej, bo po prostu jest więcej klocków i łatwiej to ogarnąć, chociaż nie wiem bo byłem już tak przyzwyczajony do 4B, że wymiękałem nawet na 6B Miles Jak kawałek jest wolny albo ma dużo klocków naraz na ekranie to polecam grać na 1.5x speed. Łatwiej to ogarnąć wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 chlopaki maja racje, dopoki nie nauczysz sie grac z podswiadomosci to nie ogarniesz xD im wiecej buttonow tym trudniej sie nauczyc. Na 4 wystarczy dzien, na 6 nawet tydzien, w zaleznosci od posiadanego doswiadczenia w tego typu gry. nie polecam czesci ktore maja ulatwienie ze jakikolwiek button nie wcisniemy to nam zaliczy nutke (np fever, black square). Hot Tunes wydaje sie najodpowiedniejszy, bo tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sogi 2 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Na razie zacznę od Rock Band Unplugged i dalej będę grał w Project Diva ;D Nie myśleć tylko mechanicznie wciskać klawisze... Brzmi niedorzecznie ;p Sądzę że kilka miesięcy treningu będzie ok, tylko czy nerwowo wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi