Opublikowano 19 maja 200816 l pytanie dla zorientowanych - kupiłem oryginalne zafoliowane H2 pod Vistę, wszystko fajnie śmiga, przy instalacji gra prosiła o podanie klucza, łyknęło klucz z pudła bez problemu jednak problem pojawił się kiedy stwierdziłem że pogram sobie w tą gierkę przez live. Przy próbie połączenia wyskakuje błąd że klucz jest nieprawidłowy i trzeba go wpisać ponownie. Wie ktoś jak to "naprawić"? Osoba z mojej friendlisty doradziła ściągnięcie pirackiej kopii i zainstalowanie jej z oryginalnym kluczem - nie ruszyło, mu rzekomo śmiga.
Opublikowano 20 maja 200816 l Dzwon do "customer service", wyjasnij jak sie sprawa ma i powinienes dostac nowy kod jak cos. Chyba.
Opublikowano 20 maja 200816 l sproboj zaktualizowac te LIVE na PC ew zaloz nowe konto bo w PL nie ma Live jak na 360 i PC
Opublikowano 21 maja 200816 l Autor nowe konto nie pomaga. Próbowałem się logować na amerykańskim jak na japońskim, dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo.
Opublikowano 21 maja 200816 l dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo. Dokladnie Wszyscy jestesmy przestepcami
Opublikowano 22 maja 200816 l Wszyscy jestesmy przestepcami i zyjemy nielegalnie!! ps. tez lubie tosty yo
Opublikowano 22 maja 200816 l Pingu, jest sposób by na Customer Service uzyskać suport Live w Polsce - Uderz na PW to Ci powiem
Opublikowano 27 maja 200816 l Autor póki nie mam telefonu, posłałem im maila. Sprzedawca uprzednio także posłał maila jednak nie sprecyzował problemu i serwis stwierdził że problem tkwi w zakładaniu konta i żebym założył konto na UK. Osobiście napisałem w mailu ze mam konto na UK i problem leży po stronie klucza, dodałem że żądam jego sprawdzenia i wysłania mi nowego klucza tak jak ma to miejsce na zachodzie. Poinformuje o obrocie wydarzeń.
Opublikowano 19 czerwca 200816 l Autor słowem wyjaśnienia, do telefonu się nie dopchałem jednak "naprawiło się samo" - zalogowałem się ze szwedzkiego IP i wszystko zaczęło śmigać, teraz śmiga także na Polskim więc sam nie wiem czego to jest kwestia, może wystarczyła jednorazowa aktywacja z poza polskiego IP. W każdym bądź razie wiecie co robić dzięki wielkie Maiden za porady na PW. Edytowane 19 czerwca 200816 l przez ping
Opublikowano 11 listopada 201014 l Witam. Poszukuję chętnych do zdobycia onlineowych i kampanijnych osiągnięć , obecnie przechodzę na legendary i jestem na samym początku .