ping 9 042 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 pytanie dla zorientowanych - kupiłem oryginalne zafoliowane H2 pod Vistę, wszystko fajnie śmiga, przy instalacji gra prosiła o podanie klucza, łyknęło klucz z pudła bez problemu jednak problem pojawił się kiedy stwierdziłem że pogram sobie w tą gierkę przez live. Przy próbie połączenia wyskakuje błąd że klucz jest nieprawidłowy i trzeba go wpisać ponownie. Wie ktoś jak to "naprawić"? Osoba z mojej friendlisty doradziła ściągnięcie pirackiej kopii i zainstalowanie jej z oryginalnym kluczem - nie ruszyło, mu rzekomo śmiga. Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 Dzwon do "customer service", wyjasnij jak sie sprawa ma i powinienes dostac nowy kod jak cos. Chyba. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 maja 2008 Opublikowano 20 maja 2008 sproboj zaktualizowac te LIVE na PC ew zaloz nowe konto bo w PL nie ma Live jak na 360 i PC Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 ale on chce na starym bo gra dla achv Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 21 maja 2008 Autor Opublikowano 21 maja 2008 nowe konto nie pomaga. Próbowałem się logować na amerykańskim jak na japońskim, dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo. Cytuj
miniu 1 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 dzwonienie na support jest chyba bez sensu bo mi powiedzą że live w Polsce jest niedostępne i logując się na live łamie prawo. Dokladnie Wszyscy jestesmy przestepcami Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Wszyscy jestesmy przestepcami i zyjemy nielegalnie!! ps. tez lubie tosty yo Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Pingu, jest sposób by na Customer Service uzyskać suport Live w Polsce - Uderz na PW to Ci powiem Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 27 maja 2008 Autor Opublikowano 27 maja 2008 póki nie mam telefonu, posłałem im maila. Sprzedawca uprzednio także posłał maila jednak nie sprecyzował problemu i serwis stwierdził że problem tkwi w zakładaniu konta i żebym założył konto na UK. Osobiście napisałem w mailu ze mam konto na UK i problem leży po stronie klucza, dodałem że żądam jego sprawdzenia i wysłania mi nowego klucza tak jak ma to miejsce na zachodzie. Poinformuje o obrocie wydarzeń. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 19 czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 czerwca 2008 (edytowane) słowem wyjaśnienia, do telefonu się nie dopchałem jednak "naprawiło się samo" - zalogowałem się ze szwedzkiego IP i wszystko zaczęło śmigać, teraz śmiga także na Polskim więc sam nie wiem czego to jest kwestia, może wystarczyła jednorazowa aktywacja z poza polskiego IP. W każdym bądź razie wiecie co robić dzięki wielkie Maiden za porady na PW. Edytowane 19 czerwca 2008 przez ping Cytuj
yAr3K 1 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Witam. Poszukuję chętnych do zdobycia onlineowych i kampanijnych osiągnięć , obecnie przechodzę na legendary i jestem na samym początku . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi