defjam 0 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 witam moj problem wyglada nastepujaco i tyczy sie wszystkich gier(tak mi sie wydaje) w moim przypadku jade empire , wlaczylem gre zrobilem update wszystko ok ,poczatek gry i trening w nim trzeba urzyc czarnego guzika który jest na padzie od pierwszego x-a ale na 360-tce go juz nie ma wiec stoje w miejscu nie wiem jak to obejsc czy jest na to jakis sposob?? Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 witam moj problem wyglada nastepujaco i tyczy sie wszystkich gier(tak mi sie wydaje) w moim przypadku jade empire , wlaczylem gre zrobilem update wszystko ok ,poczatek gry i trening w nim trzeba urzyc czarnego guzika który jest na padzie od pierwszego x-a ale na 360-tce go juz nie ma wiec stoje w miejscu nie wiem jak to obejsc czy jest na to jakis sposob?? przyciski RB i LB zastapily bialy i czarny guzik. Cytuj
DOA 0 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Siemka! Mam pytanie jako laik w tych sprawach O_o Mam X-a360 i możliwość podłączenia do internetu, a chciał bym zagrać w grę ze starego X-a, a konkretnie DOA3. Słyszałem że coś trzeba wgrać czy coś takiego, ale niestety nie mam pojęcia co mam zrobić... Bardzo był bym wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje za odp ;] Pozdro 4 ALL! Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Włóż grę do konsoli podłączonej do internetu - wszystko samo się zrobi Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 (edytowane) gral ktos w silent hill 2? Kurde dzwiek jest ale obrazu brak i na component i na rgb. Wie ktos czemu? Edytowane 25 kwietnia 2008 przez MasterShake Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 (edytowane) Siemka! Mam pytanie jako laik w tych sprawach O_o Mam X-a360 i możliwość podłączenia do internetu, a chciał bym zagrać w grę ze starego X-a, a konkretnie DOA3. Słyszałem że coś trzeba wgrać czy coś takiego, ale niestety nie mam pojęcia co mam zrobić... Bardzo był bym wdzięczny za pomoc i z góry dziękuje za odp ;] Pozdro 4 ALL! przedewszystkim musisz miec dysk twardy, a nie podales jaka masz wersje konsoli. bez dysku nie pojdzie. gral ktos w silent hill 2? Ku.rwa dzwiek jest ale obrazu brak i na component i na rgb. Wie ktos czemu? mialem tak samo w Oddworld: Munch's Oddysee. niby dzwiek byl, ale tylko background i to jakos mega cicho. moze cos skiepscili przy emulatorze. bo gralem w inne pozycje i wszystko smigalo jak trzeba. Edytowane 24 kwietnia 2008 przez jiloo Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 pogrzebalem po necie i sh2 kiedys dzialal a teraz nie ;f . NA x wyszlo tylko inner fears czy jeszcze jakas wersja? Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 zastanawiam się, czy odpalając grę z xboxa na 360 poprawia się framerate ? Powiedzmy tam gdzie jakaś gra nie domagała miejcami, czy na 360 też będzie zwalniała w tych samych miejscach ? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 watpie, jak gralem w fable to mi tak klatkowalo ze podziekowalem. Ale moze poprawili, sprawdzalem w styczniu 2007. Cytuj
marek1712 1 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 W większości przypadków gry chodzą jeszcze wolniej -> vide intro Dead or Alive 3. Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 ehh m$..... to może inaczej. Wie ktoś jak chodzi fable po tych nowych apdejtach ? Chociaż przeszedłem tą grę pare razy, nadal mnie do niej ciągne a konsoli już nie mam. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 13 czerwca 2008 Opublikowano 13 czerwca 2008 Panowie, to jak wkońcu jest z tym Shenmue 2 ?? Bo BRADZO chciałbym znowu zagrać w to cudo, ale widząc jak zachowuje sie np. flagowe Halo 2 (jakieś zonki z niebem itp, ogólnie rozdziałka, rozciągnięcie, słabe kolory) to sie zastanawiam, a kabel VGA coś przeszkadza w Shenmue ? (bo Halo 2 nie odpalisz na VGA w multi). Jak ktoś ma jakieś doświadczenia to podzielcie się plz., bo chciałbym kupić ale nie wiem czy warto...chodzi oczywiście o kwestie techniczne (X360 + LCD + VGA + gra z X1).. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 13 czerwca 2008 Opublikowano 13 czerwca 2008 ale co z shenmue ? Mam i dziala Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 13 czerwca 2008 Opublikowano 13 czerwca 2008 no właśnie o to chodziło, czy działa...poprawnie ? Cytuj
cureman 1 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Jak sprawa z Halo i HALO 2 ??? jak dzialaja?? Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 shenmue czasami klatkuje troche annimacja zwalnie ale bardzo rzadko Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 a jak sprawa wyglada z sw kotor2? jakies problemy? Cytuj
Marvel 0 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 ja mam shenmue na lcd+component i dziala bez zarzutu. Szkoda tylko,ze gra nie obsluguje 16;9 :< Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 (edytowane) a jak sprawa wyglada z sw kotor2? jakies problemy? Tragedia. Przejście Peragusa to koszmar. Loadingi strasznie długi, gra klatkuje nawet jak chodzisz, bo w czasie walki to spada do SERYJNIE 5 fpsów. Do tego dźwięk jest skaszaniony i lubi często się gubić. Doszedłem do Telos (po wielu mękach) i zrezygnowałem. Wolę w to grać już na PC, tam przynajmniej lepiej chodzi. Jak mi nie wierzysz, to poczytaj oficjalne forum. Tam to ludzie mają dopiero problemy. Wolę nie wiedzieć co jest, jak się dojdzie do dalszych planet, pewnie jeszcze gorzej. Edytowane 19 czerwca 2008 przez Jacobss Cytuj
bajej 28 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Czy grę Silent Hill 2: Inner Fears odpalę na x360? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 http://www.xbox.com/en-us/games/backwardcompatibilitygameslist.htm Cytuj
bajej 28 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 sprawdzalem, tam jest tylko "restless dreams" a inner fears jest podobno tym samym tylko z inna nazwa (wersja na uk czy jakos tak). Ale czy pojdzie na pewno? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi