Opublikowano 19 marca 201015 l Ja sprawdzałem jakiś czas temu i gra odpalała się, słychać było menu ale obrazu nie było, nie wiem czy poprawili.
Opublikowano 19 marca 201015 l Wydaje mi się, że skoro na Markiecie jest, to i pełna emulacja działa.
Opublikowano 4 czerwca 201014 l A dlaczego mi nie działa Crash Bandicoot: Wrath of Cortex? Mam nieprzerabianą konsolkę z 120GB dyskiem, grę oryginał (znajduje się na liście kompatybilnych wstecznie), NXE najnowszy apdejt... Wyskakuje komunikat, że mam ponownie ściągnąć grę.
Opublikowano 4 czerwca 201014 l odpal gre jak bedziesz podłaczony do live'a - sciągnie sie aktualizacja gry która da mozliwość jej odpalania
Opublikowano 4 czerwca 201014 l Jestem cały czas podłączony do live i nie ściąga się żadna aktualizacja.
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l 10 najlepszych gier dla pierwszego Xboksa, które musicie zaliczyć Chętnie przedyskutuję ten ranking, ale według mnie jest on kompletny :potter:
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Każda taka lista będzie subiektywna - np. ja bym tam zdecydowanie umieścił Rallisport Challenge, kosztem Jade Empire. Reszta - gry, które na pewno trzeba zaliczyć, nieważne na jakiej platformie.
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l Jesteś kolejną osobą, która pisze o Rallisport Challenge - o co chodzi z tą grą? o.O
Opublikowano 16 kwietnia 201212 l bo ta gra jest za(pipi)ista Rallisport Challenge 2 - ile godzin sie w to zagrywalem az dziwne ze nie zrobili 3 czesci ;/
Opublikowano 20 kwietnia 201212 l Kurna, nie wiem, czy to moja konsola świruje, czy jakiś update emulgatora mi coż zje.bał, ale Ninja Gaiden odmawia mi konsekwentnie posłuszeństwa... tzn. wczytuje się w nieskończoność po załadowaniu sejwa/rozpoczęciu nowej gry, chociaż wcześniej wszystko było tip-top.. Szlag by to trafił. Edytowane 20 kwietnia 201212 l przez Bzdurski