Skocz do zawartości

Emulacja gier na Xboksa

Featured Replies

Opublikowano

Ja sprawdzałem jakiś czas temu i gra odpalała się, słychać było menu ale obrazu nie było, nie wiem czy poprawili.

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 15,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bajej jakbyś miał okazję SH2 obczaić i by już działał daj znac.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A dlaczego mi nie działa Crash Bandicoot: Wrath of Cortex? Mam nieprzerabianą konsolkę z 120GB dyskiem, grę oryginał (znajduje się na liście kompatybilnych wstecznie), NXE najnowszy apdejt... Wyskakuje komunikat, że mam ponownie ściągnąć grę.

Opublikowano

odpal gre jak bedziesz podłaczony do live'a - sciągnie sie aktualizacja gry która da mozliwość jej odpalania

Opublikowano

Jestem cały czas podłączony do live i nie ściąga się żadna aktualizacja.

• 1 rok później...
Opublikowano

Każda taka lista będzie subiektywna - np. ja bym tam zdecydowanie umieścił Rallisport Challenge, kosztem Jade Empire. Reszta - gry, które na pewno trzeba zaliczyć, nieważne na jakiej platformie.

Opublikowano

bo ta gra jest za(pipi)ista Rallisport Challenge 2 - ile godzin sie w to zagrywalem :wub: az dziwne ze nie zrobili 3 czesci ;/

Opublikowano

Kurna, nie wiem, czy to moja konsola świruje, czy jakiś update emulgatora mi coż zje.bał, ale Ninja Gaiden odmawia mi konsekwentnie posłuszeństwa... tzn. wczytuje się w nieskończoność po załadowaniu sejwa/rozpoczęciu nowej gry, chociaż wcześniej wszystko było tip-top.. Szlag by to trafił.

Edytowane przez Bzdurski