zibi5490 0 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Ludziki a jak to z opcją tdr online na psp? Czy oprócz namiastki typu Ghost Pack nie ma możliwości obić mordę komuś przez neta live?? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 jest. przez xlinka. a tu http://psp-team.pl/forumpsp/index.php?showtopic=3773 masz liste kart/routerow dzialajacych z xlinkiem Cytuj
Antares 20 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 (edytowane) Właśnie, a próbował ktoś z Was grać w ten sposób w Tekkena online? Bo zastanawiam się nad kupnem karty WiFi. Są lagi? Dużo ludzi pyka w Dark Ressurection, czy raczej bez ustawki z Polakami nie ma szans na pogranie sobie? Edytowane 28 stycznia 2008 przez Antares Cytuj
Gizi 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 (edytowane) Nie ma szans na pogranie Czasami nawet jak gram z kuplem normalnie na dwie psp odleglość ok 1.5 m to sie potrafi zaciąć a o graniu przez wifi w internecie nawet nie wspominam. Ponadto jeśli nie macie karty która nieustannie odświerza SSID to też nic z tego nie bedzie bo recznie zmieniać ustawienie przed i po każdej walce nie jest za wygodne. Tak więc zapomnijcie i lepiej zacznijcie szukać kogoś ze swojego miasta , kto również posiada TDR i PSP Edytowane 28 stycznia 2008 przez Gizi Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Załuję, że dopiero teraz udało mi się kupić tą grę ... jaka graaafa ! Cytuj
Gizi 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Właśnie skończyłem wpasowywać krzyżak z pada od PSX'a do mojego PSP i musze powiedzieć, żę elektryki same sie robią Działa doskonale fakt że trzeba spędzić z 1.30 h nad piłowaniem i docinaniem, ale efekt końcowy za to bardzo dobry. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 (edytowane) ... wystarczylo podlozyc pod oryginalnego d-pada takturke lub grubsza folie i efekt bylby ten sam... Edytowane 23 lutego 2008 przez Coati Cytuj
Gizi 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Nie bo tamto sie ślizga. : ) Z reszta po roku grania mój d-pad nie wytrzymał i się połamał a jak wiadomo o części w naszym pięknym kraju ciężko . A tak za 5 zł sobie nowy dorobiłem. Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Hm chyba tez bede musial cos z tym wykombinowac ;D w sumie to jeszcze nie otwieralem konsoli ale mam to moj kolejny pretekst do jej otworzenia ( pierwszy to to ze musze wyczyscic ekranik bo jest zasyfiony od kurzu ;d ) Zobacze co sie da zrobic ;3 Cytuj
nWo 1 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 wymieniales krzyzak w slim czy fat ? Cytuj
Gizi 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 (edytowane) W facie wymieniałem. Slim nie wiem jak wygląda od środka nawet bo kumpel nie dal swojego rozkręcić, a moje to już z 30 razy bylo otwierane : ) Nawet i kolory pasuje : D Edytowane 24 lutego 2008 przez Gizi Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Jako rangę mam 3 dan. Daleko mi do czołówki ? Cytuj
firana140 621 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 daleko jeszcze do 7dana potem kilkanaście rang takich jak "Master" "Destroyer" itp ja miałem jakoś 150-180 walk wygranych Hworangiem byłem przy Raijin czy coś takiego w sumie juz dawno nie gralem w DRke dluzej niz jedna walka na przerwie w szkole Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 hej mam glupie pytanie , mam nadzieje ze nie jhest bardzo nielegalne;p jak odpalam gre to zatrzymuje sie na ekranie z napisaem namco i dalej nie idzie nawet jak sie czeka pare minut, lapka karty pamieci miga jak by pracowalo itp, konsola sie nei wiesza bo da sie wyjsc do XMB ale gra dalej nie idzie, wtf? [chodzi o "kopie zapasową"] Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Opublikowano 23 sierpnia 2008 domyslilem sie, ze chodzi o kopie ustaw w menu recover lub vsh menu - noumd na wersje od sony jesli masz ripa kliknij star lub... cokolwiek i przejdzie do menu jak nie bedzie dzialac to znaczy ze masz uszkodzone iso. zgraj sobie jeszcze raz z umd Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Tekken dotarł do mojego domu. I jaki jest się pytacie? Śliczny, niesamowicie śliczny. Grafika oprócz obniżenia jakości tekstur (co widać tylko na zbliżeniach) prezentuje się dosłownie jak na PS2. Areny są piękne, każda zostało lekko wpasowana do PSP i zmieniona (niektóre gorzej, bo kwiatki w nocy były GENIALNE, ale za to arena z wiszącymi samochodami czy z wieżowcami w tle zyskały klimacik). System dla mnie to czarna magia, podobno jest jeszcze lepiej, wierzę specom. Gra jest naprawdę szybka, efektowna, ma masę trybów, zapewnia kupę zabawy, nowe postacie, areny, ciosy, szczegóły, przedmioty...... ahhh, kolejna dobra gra na PSP . Szkoda tylko, że kolejny kotlet, ale jakoś to przeżyjemy . Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 chyba, ze ma sie z kim grac... ale i tak sie nudzi xD Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Powiedzcie to tym, co już ponad 10 lat w Tekkena grają . Nudzi się czy nie... co jakiś czas chce się człowiekowi nauczyć nowego juggla czy fajnego combo. A i jak się ma 3 minuty przed szkołą to Tekken idealny, akurat na jedną walkę . Cytuj
estel 806 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 Jak nie odstrasza cie stylistyka (dragonball) to lyknij Shin Budokai 2. Bardzo fajna i rozbudowana. Juggle, cancele, countery. Wszystko jest na swoim miejscu :] Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 (edytowane) tekken 6 zapowiedziany na psp, grafika pewnie pozostanie bez zmian, bo jak na mozliwosci psp jest swietna, ale mam nadzieje ze gameplay bedzie taki jak na duzych konsolach edit: link do screenow http://psp.ign.com/articles/977/977050p1.html Edytowane 28 kwietnia 2009 przez Shen87 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi