Skocz do zawartości

Stoner rock / SLADŻ - linki

Gość Grzehoo

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

PALM DESERT - DAWN OF THE BURNING SUN (2009)

Opis z bloga na którym znalazłem linka zachęca ale jeszcze osobiście nie przesłuchałem:

Simply, the best Kyuss clone I ever heard, from Poland, here you have "Palm Desert".

Enjoy!!

70661ef425ef.jpg

http://www.megaupload.com/?d=ERGS2Q5Q

Opublikowano (edytowane)

Czystki na HD miałem, wrzuć no ktoś to "Into Abbadon" zespołu Saviours co kiedyś zapodawał niejaki Gosc_Grzehoo_*.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

Dzięki ziomek, jak będziesz coś chciał ode mnie z murzyńskiego rapu z nad Missisipi to wal śmiało. Btw - nie wsłuchiwałem się w teksty na tej płycie. Oni coś śpiewają tam o Maasonach rządzących światem?

Opublikowano

Nie wiem nie słuchałem tego, znalazłem linka w miejscu gdzie zawsze znajduje :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie widziałem, żeby ktos wrzucał :

The Company Band - The Company Band ( 2009 )

cover.jpg

1. Zombie Barricades

2. It's A Confusing World

3. Djinn And Pentatonic

4. Inline Six

5. Hot Topic Woman

6. All's Well In Milton Keynes

7. Who Else But Us

8. CDANDW

9. Love Means Never Having To Say You're Ugly

10. Lethe Waters

http://www.mediafire.com/?ddynwzzwjke

całkiem spoko supergrupa :

The Company Band is a rock supergroup featuring Clutch frontman Neil Fallon, Fireball Ministry frontman James Rota, CKY drummer Jess Margera, Guitarist Dave Bone, and Fu Manchu bassist Brad Davis.
Opublikowano

No bardziej Kylesa. Tylko, że bardziej doomowe granie i z miliard razy lepsze. Miejscami podobne do Ufommamut. A poza tym to wstyd nie znać. A vogle to obczaj myspace albo inny jutjub.

Gość _Milan_
Opublikowano

no ok sciagam, ale te miliard razy lepsze smierdzi reklama viziru.