Pan Pieczarka 167 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Nie jestem pewien, czy zrozumiałem, ale: Jak chcesz odtwarzać więcej MP3, to kup bardziej pojemną kartę. Nie da rady odtwarzać za pomocą USB czy WiFi z kompa. Cytuj
Kimari 0 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Działa jak pendrive.. masowe coś tam pamieci .. kabel PC.usb->miniusb.PSP mozna też sciasgac przez net i zapisywac na karcie. (ja tak zrozumialem ;D) Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 (edytowane) no właśnie o to mi chodziło,czyli jak owe mp3 dać na PSP, i żeby tym samym PSP zmienił się w odtwarzacz mp3!!!A i czy nie trzeba jakiegoś programu aby móc je(mp3)odtwarzać jak w przypadku filmów na PSP??? Bo do emulacji gier z PSX trzeba jakoś kombinować, tak?? a ja właśnie nie chce nic kombinować!! Czy już jasne Edytowane 19 stycznia 2008 przez m_waszka Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Po prostu wrzucasz empetrójki do folderu "MUSIC" (przez USB Connection). All clear? Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 (edytowane) No to dzięks <_<taka odpowiedz to ja rozumiem ^_^ Edytowane 20 stycznia 2008 przez m_waszka Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Mam grę z PSX, w folderze są 2 pliki, eboot.pbp oraz key.bin, jak mam to uruchomic na psp? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 folder przenies do X/psp/game Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 21 stycznia 2008 Opublikowano 21 stycznia 2008 mam troche nietypowa sprawe, czy ktos moze sprawdzic czy da rade grac na psp w ta gre http://www.margonem.pl/ , bo ja teraz nie mam za bardzo jak psp podlaczyc do internetu 3 Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 A ja ,mam takie pytanie czy to prawda, że nie każdy soft/firmware da się "upgreid'ować" i nie na kazdym by działał emulator PSX??? :lol3: ^_^ MAM nadzieje że zrozumiałe?! :lol3: Cytuj
nWo 1 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 nie, to tylko kwestia kernela, obecnie najlepszy soft ktory uruchamia wszystko to 3.71 M33-4, podobno 3.80 M33-5 na slimie nie ma jeszcze kernela 1.5 wiec nie wiem czy uruchamia te gry. jak sie ma pandore to mozna zejsc z kazdego do kazdego. byle nie gonic niepotrzebnie za nowoscia, jak ostatnio kazdy sie podniecal 380 a okazalo sie ze wcale taki fantastyczny nie jest i duzo ludzi zbesztalo to z blotem i wrocilo do poprzedniego softu. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 (edytowane) dodam jeszcze, ze do grania w gry z psx'a nie jest wymagany kernel 1.5 na chwile obecna najlepszy soft "do wszystkiego" to 3.71m33-4. z tego co widze i czytam na forach to 3.80 bedzie nadawal sie do urzytku za jakies 2-3 poprawki ^_^ czyli tak przy okolo 7-8 wersji .. chociaz jak dla mnie wszystko dziala bez zastrzezen - widac nie wszystkie konsole lubia nowy soft dax'a. dla nowych posiadaczy psp polecam obczaic soft 1.5 i zabawe z devhokiem... [tylko fat] Edytowane 22 stycznia 2008 przez Coati Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 a co to jest ten kernel i pandora?! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 (edytowane) a co to jest ten kernel i pandora?!sorry ale na takie pytania to sam mozesz sobie w latwy sposob znaleźc odpowiedzi... wiem, ze google jest straszny ale po odpowiednim podejsciu do niego moze sie okazac calkiem mily ^_^ i nawet powie ci wszystko czego chcesz. //edit polecam tez lektora ivone [tak sie to zwie?] razem z google stworza cos pięknego co powzoli oszczedzic ci twoje oczy przed blaskiem monitora i czarna magia zestawionych ze soba literek. wiem jestem niemily, jutro mi przejdzie. Edytowane 22 stycznia 2008 przez Coati Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 a co to jest urzytek? ;] Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 to samo co użytek tylko z bledem ortograficznym Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 Mam pytanie co do gry Puzzle Quest... recenzja w PE byla juz jakis czas temu (8 miesiecy), w dwoch sklepach jakich bylem dowiedzialem sie ze gra nie ma jeszcze ustalonej daty premiery. Ma ja moze ktos z was? Skad ja wzieliscie (nie liczac torrentow - ja chce orginal) ? No i na podstawie czego PE wyplulo recenzje - na podstawie torrenta? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 stycznia 2008 Opublikowano 24 stycznia 2008 Mam pytanie co do gry Puzzle Quest... recenzja w PE byla juz jakis czas temu (8 miesiecy), w dwoch sklepach jakich bylem dowiedzialem sie ze gra nie ma jeszcze ustalonej daty premiery. Ma ja moze ktos z was? Skad ja wzieliscie (nie liczac torrentow - ja chce orginal) ? No i na podstawie czego PE wyplulo recenzje - na podstawie torrenta? http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=3617 http://sklepgekon.pl/product_info.php/prod...ds_PSP_Gry.html a recka mogla byc na podstawie torrenta tylko nikt sie nie przyzna ^_^ Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Czy kernel i pandore się ściąga czy kupuje ??Czy to prawda, że przy zmianie softu traci się gwarancje(to takie stwierdzenie gupiego kolegi)i w ogóle, czy w nie których przypadkach zmiany firware'u trzeba mieć dwa PSP ??To teraz jakaś nie dorzeczność,czy trzeba mieć orginał GTA :lcs do zmiany softu :lol3: PS:Sorka za tak tępe pytania ale kolega takie bzdury mi nagadał i pytam Was dla pewności!! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 (edytowane) Czy kernel i pandore się ściąga czy kupuje ?? kernel - najprosciej mowiac to jest to nr firmwareu [sciaga sie z neta] pandora - jest to przerobiona bateria do psp [przerabia sie ja za pomoca psp z zmodyfikowanym FW lub poprzez przylutowanie odpowiednich kabelkow w baterii] za ktorej pomoca 'przerabia sie psp' caly soft sciagasz z neta Czy to prawda, że przy zmianie softu traci się gwarancje(to takie stwierdzenie gupiego kolegi)niei w ogóle, czy w nie których przypadkach zmiany firware'u trzeba mieć dwa PSP ??tak. zeby zrobic pandoreTo teraz jakaś nie dorzeczność,czy trzeba mieć orginał GTA :lcs do zmiany softu :lol3: zalezy od softu przerabianej konsoliPS:Sorka za tak tępe pytania ale kolega takie bzdury mi nagadał i pytam Was dla pewności!! np. przyzwyczailem sie Edytowane 25 stycznia 2008 przez Coati Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Ma ktoś "pewny" link do softa 3.71 M33-4? Żebym się nie przejechał, co nie. No i dwa proste pytanka - do jakiego folderu to potem wrzucić, i czy aktualizację robi się tak łatwo jak w przypadku zwykłego fw (teraz mam 3.71 M33-2)? Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Nieprawda, Owiec (dawniej masło :franc:). Wystarczyło wrzucić odpowiedni folder do /PSP/GAME i odpalić w menu konsoli. Masz minus: - Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 To jak to w końcu jest z tą zmianą softu!!KiLu pisze w Poradnikach EX , że:" Z wgraniem softu nie ma żadnego problemu-możesz to zrobić korzystając z płytki z grą,z pliku wgranego na kartę pamięci albo bezpośrenio przez internet.Zabieg trwa kilkadziesiąt sekund i jest bezpieczny pod warunkiem ,że masz sprawną baterię i podłączysz konsolę do ładowarki" , a wy z kolei piszecie o jakis pandorach kremlach i w ogóle o jakiś hakerskich sprawkach,o co chodzi jakby?? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 A jak Ci sie wydaje, o jakim sofcie pisze kilu w poradniku? Oryginalnym czy zapasowym? Ty masz 23 lata? o_O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi