CoATI 1 050 Opublikowano 9 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2008 iso/cso tak. z dax'ami jak zawsze moga byc problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 9 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2008 Zaktualizowałem do 3.90 M33 i problemy ze starymi grami nadal są, np. Sled Storm (NTSC) osiąga kosmiczne 10 kl./s. No nic, ważne, że Gran Turismo chodzi bez zająknięcia :nerd:. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 9 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2008 mam pytanko czy na psp da się czytać e-booki?Mam soft 3.71 m33.Jeśli tak to prosze o informacje w którym folderze na karcie pamieci nalezy je wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2008 google -> wpisz: ebook reader for psp -> enter -> i pierwsze lepsze homebrew Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 9 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2008 albo wrzuc sobie IR Shella 3.90, ma juz wbudowana aplikacje to czytania e-bookow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 1~`Bry! Jak już mówiłem, kupiłem kilka dni temu psp, lecz nie wiedziałem że na ekranie będę miał takie rysy. Po prostu konsola jest używana, folia już do mnie leci ze sklepu, ale czy w jakiś magiczny sposób da się chociaż w niewielkim stopniu usunąć część tych rys ? 2~`Czy jest jakiś prosty sposób na wrzucenie gier homebrew na psp z softem 3.80 m33-5? Jak się to robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 wszystkie gry wrzucasz do psp/game/folder z twoją gra a gry w iso/cso do folderu iso. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 Mam taki queszczen. Tytułem faktu, że na PSS pojawił sie dodatek do Wipeout Pulse, zamierzam go sobie sprawić (choćby po to, żeby na przyszłosc sprawdzic, czy z moją karta kredytową nie bedzie problemu w kwestii zakupów). Tylko myk polega na tym, ze mam swojego save'a z pulse zrobionego na wersji amerykanskiej, czuje wiec, że jak sciagne ten dodatek to nie dam rady go odpalić przy tej wersji, tylko bede musiał zdobyc PAL'a. Pytanie jest wiec takie - czy możliwa jest którakolwiek z poniższych opcji? a) odpalenie dodatku sciagnietego na wersje regionalną PAL na grze z regionu NTSC? b) przerobienie save'a z Pulse NTSC na save'a PAL (tym sposobem mógłbym załatwic wersje PAL, miec wszystkie osiagniecia, a i korzystać z dodatku) Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 skad dorwales Pulse'a w NTSC? :> zakladam, ze masz PAL'a Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 12 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2008 a faktycznie ;p enyłej, kupiłem i działa, poźniej costam skrobne w odpowiednim temacie jak sie sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 W moim PSP Slim&Lite nie było takiej czerwonej karteczki, która wymagana jest do rejestracji na yourgamingname.com . Czy to normalne? Słyszałem, że wysyłają jak się do nich napisze. Wysłałem maila do "SonyInfo PL" <CIC.Poland@eu.sony.com> , Ci napisali, żebym zadzwonił do działu obsługi klienta, a tam mi powiedzieli żebym załatwił to mailowo z Sony Poland ;/ Tak w koło Macieju ;/ Co zrobić by dostać tą czerwoną kartkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 Ja też nie miałem "Czerwonej karteczki", w slimach chyba nie jest dodawana. Czy jest jakis soft do wyciągania soundtracków z gier na psp? z wipeouta pulse konkretnie bym sie zainteresował, no chyba ze ktos ma jakiekolwiek namiary na ten ost, chociazby rip (oficialny raczej sie nie pojawił jeszcze), to byłbym bardzo dzwięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 13 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) tym http://www.cdrinfo.pl/news/10561 rozpakujesz iso ale co dalej to nie wiem potem musisz jakos sie dostac do srodka plikow data.bin i miec nadzieje, ze pliki z muzyka beda w jakims sensownym formacie ktory bedzie sie dalo przerobic na mp3 Edytowane 13 lutego 2008 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 14 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2008 pogrzebałem, niestety nie znalazłem nigdzie zadnego audio... a zeby wbijac sie w .DAT'y czy inne biny to w sumie az tak zdesperowany nie jestem... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Julita 17 Opublikowano 14 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2008 Hej, czy orientuje sie ktoś jakie trzeba mieś konto do zakupów w psp store ? mam konto w mbanku, i zwykłą kartę debetową, ktoś wcześniej pisał że konto w inteligo z taka karta działa a moje w mbanku nie przyjmuja, tzn nie przyjmuje mojej karty. Czy jak założe sobie zwykle najprostsze konto w inteligo to będę mogla robić zakupy w pspstore ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 14 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2008 Proponuje sprawdzić jakoś, albo dowiedziec sie w banku, bo w tej chwili chyba niemal kazdą kartą debetową (czyli Visa Express) mozna robic zakupy w psp store i prawdopodobnie nie bedziesz musiała zakładać tylko po to nowego konta w innym banku - ja np ostatnio sprawdzałem swoją z Millenium i wszystko w jak najlepszym porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Julita 17 Opublikowano 14 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2008 No właśnie ja nie wiem bo mam ekonto i kartę visa electron a sklep tego nie przyjmuje pomimo że wszystkie dane są prawidłowe. Więc jak to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
daelk 0 Opublikowano 14 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2008 visa i... wszystko jasne..ale nie elektron.W Millennium do tej pory byly electrony(oczywiscie mam na mysli ROR)..Teraz jest VISA po prostu ze sie tak wyraze Cytuj Odnośnik do komentarza
Julita 17 Opublikowano 14 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2008 Tak zresztą myślałam że będę musiała założyć inne konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 15 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2008 niekoniecznie, mozesz poprosic o karte w mbanku, tylko nie wiem czy ich mkarta jest akceptowana w tym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 15 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2008 Czy istnieje jakiś programik tudzież sposób do konwertowania "save'ów" gier PSX na PSP do formatu obsługiwanego przez emulatory PC i to samo w drugą stronę? Grałem w Final Fantasy VII do momentu w Forgotten City przed pojawieniem się Weapona i gra się za każdym razem wiesza. Z tego co przeczytałem jest to norma niestety... Czy jest jakiś sposób by to obejść? Szkoda mi po raz trzeci odkładać nieukończoną grę... Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2008 emulator epsxe powinien sobie z tym poradzic... ewentualnie pisz PM'ke do Beriona i sprawdz gre na innym pops'ie w psp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 15 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2008 Jest jakiś sposób na pozbycie się rys z ekranu Peespeka? Kupiłem używanego i trochę mi przeszkadzają ... Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 jesli rysy sa male to naklejenie foli 'zatuszuje' je... Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Czy w tym temacie moge zapytac sie jak grac w wersje zapasowe na PSP?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi