Gość Grzehoo Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ja mam w triggerach, pewnie rozkręcić trza. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Wydaje mi się że mam jakieś drobinki kurzu pod ekranem. Da się go jakoś pozbyć? Nigdy nie bawiłem się w rozkręcanie PSP. 5 srubek, sprezone powietrze i chwilka czasu... tyle ci trzeba Ja mam w triggerach, pewnie rozkręcić trza. jakim cudem masz cos w triggerach? one sa plastikowe... chyba, ze kurz jest na nich. powinien wystarczyc wilgotny "patyczek kosmetyczny". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ja mam w triggerach, pewnie rozkręcić trza. jakim cudem masz cos w triggerach? one sa plastikowe... chyba, ze kurz jest na nich. powinien wystarczyc wilgotny "patyczek kosmetyczny". Rzeczywiście, dało radę usunąć patyczkiem, ale palcami nie, dlatego myślałem, że ten syf w środku siedzi ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Hm, zainstalowałem sobie demko Echodrome z japońskiego konta na PSP Store. Teraz nie mogę grać w inne dema z pozostałych PSP Store. Pisze, że: You can't play this content on this account", albo cuś. Czy jak ściągnę znów coś z np. europejskiego PSP Store, to odblokuje się możliwość gry w europejskie dema? Czy trzeba będzie je od nowa instalować? Chyba, że jest gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 nie koniec, zaloguj sie na eu konto wbij w account men. i dajesz activate psp system i wtedy wszystko europejskie bedzie smigac Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jak używa emulatora n64? Daedalusa. Wrzucam foldery tam gdzie każą ale pojawia się napis game could not be started. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Jeżeli do laptopa podłączę blue connecta i wifimax będę mógł zagrać na psp w killzone w multi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Z moim PSP Lite dzieje się ostatnio coś niedobrego. Otóż przy odpalaniu płytki, słychać takie "stukanie/cykanie" jakby głowica chciała dalej jechać, ale nie może. Mam wrażenie, że niektóre płytki przez to dłużej startują. Przeważnie tylko na samym początku się tak dzieje, czasami w dwóch seriach po trzy-cztery stuknięcia. W przypadku zaś Smash Court Tennis 3 nawet kilkakrotnie. Raz mi nie chciała płytka wystartować. Czasami pomaga trzymanie konsoli w pozycji skośnej lub pionowej. Czy ktoś ma pojęcie co to może być i czy w serwisie wezmą to za poważną wadę, by to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Wydaje mi się że mam jakieś drobinki kurzu pod ekranem. Da się go jakoś pozbyć? Nigdy nie bawiłem się w rozkręcanie PSP. 5 srubek, sprezone powietrze i chwilka czasu... tyle ci trzeba 7 śrubek (Fat) nie, nie trzeba odkrecac wszystkich, ktore sa pod bateria - wystarcza 2 zewnetrzne - Coati Edytowane 12 Marca 2008 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Z moim PSP Lite dzieje się ostatnio coś niedobrego. Otóż przy odpalaniu płytki, słychać takie "stukanie/cykanie" jakby głowica chciała dalej jechać, ale nie może. Mam wrażenie, że niektóre płytki przez to dłużej startują. Przeważnie tylko na samym początku się tak dzieje, czasami w dwóch seriach po trzy-cztery stuknięcia. W przypadku zaś Smash Court Tennis 3 nawet kilkakrotnie. Raz mi nie chciała płytka wystartować. Czasami pomaga trzymanie konsoli w pozycji skośnej lub pionowej. Czy ktoś ma pojęcie co to może być i czy w serwisie wezmą to za poważną wadę, by to naprawić? ja tu widze dobry powod zamienic starego slima na nowego, ale jak znam zycie to w serwisie jedynie naped poddali by regeneracji lub wymienili na nowy. dopóki czyta plytki pewnie nic nie zdzialasz. ------------- u siebie wlasnie sprawdzilem jak dziala naped, wrzucilem terminatora 2 i bez zadnego stukania / cykania odpalil niemal natychmiast. naped dziala cicho ze nic nie slychac, glosniczki skutecznie zagluszaja jego prace. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 to stukanie/tykanie jest pewnie spowodowane zabrudzona soczewka lasera lub co mniej prawdopodobne - rozstrojeniem czujnika odpowiedzialnego za wykrywanie umd w napedzie. ja tak mam w obu przypadkach xD i jak narazie oba wyeliminowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 wyszla na psp jakas gra w stylu "lecisz stateczkiem w prawo i strzelasz"? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 gradius, raiden... cos tam jeszcze jest. no i na emu psx'a tez jest kilka gier tego typu, wartych uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 jest tez gra o dwoch takich co napieraja tylko w prawo, taka kolorowa strzelanina, tytulu nie pamietam. nie chodzi o contra, tylko o cos podobnego ale bardziej miodnego, jest bardzo duzo edycji tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 metal slug? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kimari 0 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mega Man ? Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 o wlasnie metal slug, fajna giera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jeszcze raz ponawiam, bo bardzo zależy mi na odpowiedzi. Czy jeśli podłączę wifi max do laptopa z blue connectem/ iplusem będę w stanie z kimś zagrać w multi przez psp ? Załóżmy że pakiet wynosi 1 gb... Dzięx wszystkim za odpowiedzi w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Tyle że prędkość możę być czasami hmm.... niezadowalająca (testowane na BlueConnect 7mb - teoretycznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 (edytowane) Qjon, (bo widzę że siedzisz w temacie) a nie wiesz czy na długo wystarczy mi pakiet 1 gb (do samego grania na psp )? Edytowane 15 Marca 2008 przez ChOomik Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 gry sieciowe malo ciagna.. wiecej wysylaja. kiedys bawilem sie w takie obliczenia kiedy na neostradzie jeszcze byly limity, a ja sporo gralem w F.E.A.R. online Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Wystarczy spokojnie :] ChOomik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Dziękuję Panowie :* a i jeszcze jedno. Wifi max dobrze chodzi pod Vistą? Tzn. stabilnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Tzn nie wiem na XP śmiga aż miło (bo mam), stery dla Visty są - nie powinno być kłopotów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi