Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wydaje mi się że mam jakieś drobinki kurzu pod ekranem. Da się go jakoś pozbyć? Nigdy nie bawiłem się w rozkręcanie PSP.

5 srubek, sprezone powietrze i chwilka czasu... tyle ci trzeba :)

Ja mam w triggerach, pewnie rozkręcić trza.

jakim cudem masz cos w triggerach? one sa plastikowe... chyba, ze kurz jest na nich. powinien wystarczyc wilgotny "patyczek kosmetyczny".

Gość Grzehoo
Opublikowano
Ja mam w triggerach, pewnie rozkręcić trza.

jakim cudem masz cos w triggerach? one sa plastikowe... chyba, ze kurz jest na nich. powinien wystarczyc wilgotny "patyczek kosmetyczny".

Rzeczywiście, dało radę usunąć patyczkiem, ale palcami nie, dlatego myślałem, że ten syf w środku siedzi ;].

Opublikowano

Hm, zainstalowałem sobie demko Echodrome z japońskiego konta na PSP Store. Teraz nie mogę grać w inne dema z pozostałych PSP Store. Pisze, że: You can't play this content on this account", albo cuś. Czy jak ściągnę znów coś z np. europejskiego PSP Store, to odblokuje się możliwość gry w europejskie dema? Czy trzeba będzie je od nowa instalować? Chyba, że jest gorzej...

Opublikowano

nie koniec, zaloguj sie na eu konto wbij w account men. i dajesz activate psp system i wtedy wszystko europejskie bedzie smigac :)

Gość ChOomik
Opublikowano

Jeżeli do laptopa podłączę blue connecta i wifimax będę mógł zagrać na psp w killzone w multi ?

Opublikowano

Z moim PSP Lite dzieje się ostatnio coś niedobrego. Otóż przy odpalaniu płytki, słychać takie "stukanie/cykanie" jakby głowica chciała dalej jechać, ale nie może. Mam wrażenie, że niektóre płytki przez to dłużej startują. Przeważnie tylko na samym początku się tak dzieje, czasami w dwóch seriach po trzy-cztery stuknięcia. W przypadku zaś Smash Court Tennis 3 nawet kilkakrotnie. Raz mi nie chciała płytka wystartować. Czasami pomaga trzymanie konsoli w pozycji skośnej lub pionowej. Czy ktoś ma pojęcie co to może być i czy w serwisie wezmą to za poważną wadę, by to naprawić?

Opublikowano (edytowane)
Wydaje mi się że mam jakieś drobinki kurzu pod ekranem. Da się go jakoś pozbyć? Nigdy nie bawiłem się w rozkręcanie PSP.

5 srubek, sprezone powietrze i chwilka czasu... tyle ci trzeba :/

7 śrubek :P (Fat)

nie, nie trzeba odkrecac wszystkich, ktore sa pod bateria - wystarcza 2 zewnetrzne - Coati

Edytowane przez Coati
Opublikowano
Z moim PSP Lite dzieje się ostatnio coś niedobrego. Otóż przy odpalaniu płytki, słychać takie "stukanie/cykanie" jakby głowica chciała dalej jechać, ale nie może. Mam wrażenie, że niektóre płytki przez to dłużej startują. Przeważnie tylko na samym początku się tak dzieje, czasami w dwóch seriach po trzy-cztery stuknięcia. W przypadku zaś Smash Court Tennis 3 nawet kilkakrotnie. Raz mi nie chciała płytka wystartować. Czasami pomaga trzymanie konsoli w pozycji skośnej lub pionowej. Czy ktoś ma pojęcie co to może być i czy w serwisie wezmą to za poważną wadę, by to naprawić?

ja tu widze dobry powod zamienic starego slima na nowego, ale jak znam zycie to w serwisie jedynie naped poddali by regeneracji lub wymienili na nowy. dopóki czyta plytki pewnie nic nie zdzialasz.

-------------

u siebie wlasnie sprawdzilem jak dziala naped, wrzucilem terminatora 2 i bez zadnego stukania / cykania odpalil niemal natychmiast. naped dziala cicho ze nic nie slychac, glosniczki skutecznie zagluszaja jego prace.

Opublikowano

to stukanie/tykanie jest pewnie spowodowane zabrudzona soczewka lasera lub co mniej prawdopodobne - rozstrojeniem czujnika odpowiedzialnego za wykrywanie umd w napedzie.

ja tak mam w obu przypadkach xD i jak narazie oba wyeliminowane :(

Opublikowano

jest tez gra o dwoch takich co napieraja tylko w prawo, taka kolorowa strzelanina, tytulu nie pamietam. nie chodzi o contra, tylko o cos podobnego ale bardziej miodnego, jest bardzo duzo edycji tej gry.

Gość ChOomik
Opublikowano

Jeszcze raz ponawiam, bo bardzo zależy mi na odpowiedzi. Czy jeśli podłączę wifi max do laptopa z blue connectem/ iplusem będę w stanie z kimś zagrać w multi przez psp ? Załóżmy że pakiet wynosi 1 gb...

Dzięx wszystkim za odpowiedzi w tym temacie.

Gość ChOomik
Opublikowano (edytowane)

Qjon, (bo widzę że siedzisz w temacie) a nie wiesz czy na długo wystarczy mi pakiet 1 gb (do samego grania na psp )?

Edytowane przez ChOomik
Gość ChOomik
Opublikowano

Dziękuję Panowie :*

a i jeszcze jedno. Wifi max dobrze chodzi pod Vistą? Tzn. stabilnie ...