Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy istnieje jakiś sposób przekonwertowania save'a gry w wersji USA aby był odczytywany w europejskiej?

Bo rozumiem, że jedna nie obsługuje drugiej, czy też się mylę?

Edytowane przez Suavek
Opublikowano
Yano sie złamał, Yano sie złamał :D witamy po ciemnej stronie.

haha :P no wczoraj przerobilem :D

w zwiazku z tym mam pytanie ktore pewnie padło 100 razy, a nawet sam je zadawalem ale okazalo sie ze potrzeba CF wiec wtedy mi sie nei przydalo:

jak robic fotki? tzn wiem ze trzeba jakis plugin, ale czy ktos ma jakis sprawodzny i dzialajacy? , i gdzie go wgrac? (o ile pamietam to potem fotki robi sie naciskając nutke)

Opublikowano

Z tego co pamiętam plugin nazywa się capture.prx, wgrywa się go do katalogu SEPLUGINS w X:\tutaj, a oprócz tego w X:\tutaj powinien być plik .txt, ale nie pamiętam dokładnie jak to szło :) No i nie jestem pewien, czy ten plugin działa na 3.90 M33 (zakładam, że taki soft teraz masz).

Opublikowano

mam problem . Kupiłem przerobioną PSP z kartą 2gb . Wkładam karte do konsolki a ona jej nie wykrywa . Sprawdzam czy bedzie działać na aparacie cyfrowym - wszystko git . Jest jakies rozwiazanie dla tej patowej sytuacji ? :/

Opublikowano

jak masz problem to go OPISZ... dokladniej. powodow moze byc kilka

1. karta to fake

2. w vsh menu ktos przestawil usb device na cos innego [ale tak by bylo,gdyby konsola wykrywala memorke ale nie dalo by sie na nia wejsc przez usb]

3. czytnik w konsoli padl [zobacz czy przy wkladaniu karty czerwona dioda mruga]

4. na karcie jest jakis smieszny format plikow

----

zrobiles format karty? jak nie masz czytnika to zrob w aparacie

Opublikowano
[zobacz czy przy wkladaniu karty czerwona dioda mruga]

no mruga gdy wkladam 2gb model memory stick Pro Duo high speed . Gdy wkladam 32mb memory stick duo wszystko jest ok .

Opublikowano

Mam pytanie co do folii ochronnych na ekran PSP, szykuje sie do zakupu ale nie wiem czy niektore z tych na allegro nie sa podrobkami.

http://www.allegro.pl/item347972153_orgina...ka_polecam.html

http://www.allegro.pl/item344213382_orygin...sklep_w_wa.html

http://www.allegro.pl/item352561459_100_or...sylka_lodz.html

Ktora warto wybrac ? Rozrzut cen jak za te sama folie jest za duzy zeby, wiec pewnie niektore sa orginalne a niektore nie.

Opublikowano

trudno polecic cos czego jakoscie nie jestesmy pewni... ja swego czasu kupilem podrobke w robsonie i jestem zadowolony z jakosci [bezklejowa]... polecilbym ten sklep ale i tak niewiadomo jaka partia folii jest teraz na magazynach :)

ewentualnie mozesz kupic jakas poliweglanowa folie w salonie gsm [przycinaja na wymiar i od razu zakladaja ;)]; na ekran wielkosci psp powinno wyjsc cos kolo 20-30zl

Opublikowano

jaki masz soft? jesli oryginalny to tylko ptf'y i daje sie je do psp/theme chyba tak to szlo ;)

jak masz cfw to mozesz sie bawic na kilka sposobow... zobacz na psp-team.pl forum dzial modding-software i bedziesz wszystko wiedzial