Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Siema mam problem : przyszlo do mnie dzis psp white, z karta 1 Gb i gra T:Dark Resurrection byla na karcie lecz ze nie zbyt lubie Tekkena podlaczylem psp do kompa usunalem Tekkena i wgralem gierke Patapon (cso)nagle psp wylaczylo sie i nie chce sie wlaczyc Co radzicie? Tylko nie mowcie ze brick bo to bylby juz drugi!
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Mam problem. Mam PSP z 3.90 M33-3 i częstokroć się dzieje, że gry nie wchodzą (przy ekranie ładowania wiesza się konsola i wyłącza. Problem pojawia się tylko przy plikach .iso i nie wszystkich. Co dziwne te same gry w .cso działają
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l ustaw noumd na wersje od sony... na tym wszystko dziala.. przynajmniej mi
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Dokładnie psp mi się rozładowało a nie mam ładowarki, dzisiaj kumpel mi poźyczył i wszycho śmiga
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l ej a co wy na to żeby stworzyć temat w którym byłaby lista gier i userzy w nie grający po necie na przykład: Burnout - Yano, Coati, firana140 ... Wipeout Pulse - janol, Kmiot, Fenix albo coś w ten deseń każdy by wpisywał w poście w co gra a pierwszy post byłby aktualizowany co jakiś czas. :?: Edytowane 30 kwietnia 200816 l przez firana140
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l tylko pytanie... chcialo by Ci sie aktualizowac ten "pierwszy" post? bo mi nie. no mialo by to jakis sens, ale tylko do ustawek online no i owy "pierwszy" post musialby byc bardzo często aktualizowany... przy czym musiala by dojsc informacja o czasie, w ktorym dana osoba jest dostępna itp... imo pozostanmy przy opcji umawiania sie na "sparingi" przez gg czy tam pw.
Opublikowano 1 maja 200816 l Mam takie pytanie czy ta karta to oryginał?? http://www.allegro.pl/item357043782_4_gb_s...r_24m_etui.html
Opublikowano 1 maja 200816 l Mam takie pytanie czy ta karta to oryginał?? http://www.allegro.pl/item357043782_4_gb_s...r_24m_etui.html w takiej cenie orginalna podróbka ^_^
Opublikowano 2 maja 200816 l sama konsola nie, ale musisz dowiedziec sie jak z wtyczką do ładowarki, bo chyba bez przejsciówki sie nie obedzie
Opublikowano 2 maja 200816 l Wiem, ze do ladowarki nie jest potrzebny konwerter napiecia, tylko sam adapter sieciowy za pare zeta (ladowarka dziala w napieciu 110V - 240V).
Opublikowano 2 maja 200816 l Siema mam problem: Mam ladowarke do psp z USA, i nie wiem jaka przejsciowke mam kupic zeby mi sie psp nie spalilo ... i jeszcze jedno pytanko: Mam Liveboxa i nie moge sie polaczyc przez psp wykrywam polaczenie, wpisuje haslo WEP i lipa, Na Ps3 chodzi mi normalnie. Mam soft 3.71 m33-4
Opublikowano 2 maja 200816 l Ale ladowarka ma stala wtyczke nie da sie jej zamienic na EU, tak mozna bylo zrobic z adapterem do Ps2
Opublikowano 2 maja 200816 l ale mozesz kupić za pare groszy przejsciówke z amerykanskiej wtyczki na europejska
Opublikowano 2 maja 200816 l Siema mam problem: Mam ladowarke do psp z USA, i nie wiem jaka przejsciowke mam kupic zeby mi sie psp nie spalilo ... i jeszcze jedno pytanko: Mam Liveboxa i nie moge sie polaczyc przez psp wykrywam polaczenie, wpisuje haslo WEP i lipa, Na Ps3 chodzi mi normalnie. Mam soft 3.71 m33-4 Zapomniałeś przycisnąć REG'a w LB. Bez tego nie zaakceptuje połączenia.
Opublikowano 2 maja 200816 l Dzieki za odpowiedzi, wszystko chodzi Jeszcze tylko kupie ta przejsciowke i git, pozdro! Edytowane 2 maja 200816 l przez wisza
Opublikowano 2 maja 200816 l 1. Czy w PSP można zainstalować GG? Tak żeby działało 2. Czy na PSP można oglądać filmiki z YouTube, albo słuchać muzyki z wrzuta.pl ? Jest na to jakiś sposób? 3. Czy Internet można jakoś podpiąć kablem? Czy tylko wireless ?
Opublikowano 2 maja 200816 l 1. Czy w PSP można zainstalować GG? Tak żeby działało 2. Czy na PSP można oglądać filmiki z YouTube, albo słuchać muzyki z wrzuta.pl ? Jest na to jakiś sposób? 3. Czy Internet można jakoś podpiąć kablem? Czy tylko wireless ? 1. tak 2. tak, ale z wrzuta moze byc problem 3. tylko wifi [kiedys byl jakis plugin ale juz nie jest rozwijany... nawet nie wiem czy dzialal]
Opublikowano 3 maja 200816 l Mam pytanie, otóż wsadzam Flatout'a na MS odpalam gierkę, pojawia sie napis PSP z kolorowymi bajerami a potem czarny ekran.Czekam, czekam i nic się nie dzieje.Ktoś wie jakie mogą byc przyczyny tego? Mój soft to 3.90 m33-3
Opublikowano 4 maja 200816 l Takie pytanie: Na znanym serwisie aukcyjnym jest psp model 2004 is i tu mam pytnanie "is" co to za skrót?
Opublikowano 4 maja 200816 l IS oznacza kolor, a dokladniej - Ice Silver. Edytowane 4 maja 200816 l przez RoL