Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem : przyszlo do mnie dzis psp white, z karta 1 Gb i gra T:Dark Resurrection byla na karcie lecz ze nie zbyt lubie Tekkena podlaczylem psp do kompa usunalem Tekkena i wgralem gierke Patapon (cso)nagle psp wylaczylo sie i nie chce sie wlaczyc :( Co radzicie? Tylko nie mowcie ze brick bo to bylby juz drugi! :mellow:

Opublikowano (edytowane)

ej a co wy na to żeby stworzyć temat w którym byłaby lista gier i userzy w nie grający po necie

na przykład:

Burnout - Yano, Coati, firana140

...

Wipeout Pulse - janol, Kmiot, Fenix

albo coś w ten deseń

każdy by wpisywał w poście w co gra a pierwszy post byłby aktualizowany co jakiś czas.

:?:

Edytowane przez firana140
Opublikowano

tylko pytanie... chcialo by Ci sie aktualizowac ten "pierwszy" post? bo mi nie.

no mialo by to jakis sens, ale tylko do ustawek online no i owy "pierwszy" post musialby byc bardzo często aktualizowany... przy czym musiala by dojsc informacja o czasie, w ktorym dana osoba jest dostępna itp...

imo pozostanmy przy opcji umawiania sie na "sparingi" przez gg czy tam pw.

Gość Zaqair
Opublikowano

Mam pytanie czy psp z Usa jest wczymś gorsze od psp w wersji eu?

Opublikowano

Wiem, ze do ladowarki nie jest potrzebny konwerter napiecia, tylko sam adapter sieciowy za pare zeta (ladowarka dziala w napieciu 110V - 240V).

Opublikowano

Siema mam problem: Mam ladowarke do psp z USA, i nie wiem jaka przejsciowke mam kupic zeby mi sie psp nie spalilo :) ... i jeszcze jedno pytanko: Mam Liveboxa i nie moge sie polaczyc przez psp wykrywam polaczenie, wpisuje haslo WEP i lipa, Na Ps3 chodzi mi normalnie. Mam soft 3.71 m33-4

Opublikowano
Siema mam problem: Mam ladowarke do psp z USA, i nie wiem jaka przejsciowke mam kupic zeby mi sie psp nie spalilo :) ... i jeszcze jedno pytanko: Mam Liveboxa i nie moge sie polaczyc przez psp wykrywam polaczenie, wpisuje haslo WEP i lipa, Na Ps3 chodzi mi normalnie. Mam soft 3.71 m33-4

Zapomniałeś przycisnąć REG'a w LB. Bez tego nie zaakceptuje połączenia.

Opublikowano

1. Czy w PSP można zainstalować GG? Tak żeby działało :)

2. Czy na PSP można oglądać filmiki z YouTube, albo słuchać muzyki z wrzuta.pl ? Jest na to jakiś sposób?

3. Czy Internet można jakoś podpiąć kablem? Czy tylko wireless ?

Opublikowano
1. Czy w PSP można zainstalować GG? Tak żeby działało :)

2. Czy na PSP można oglądać filmiki z YouTube, albo słuchać muzyki z wrzuta.pl ? Jest na to jakiś sposób?

3. Czy Internet można jakoś podpiąć kablem? Czy tylko wireless ?

1. tak

2. tak, ale z wrzuta moze byc problem

3. tylko wifi [kiedys byl jakis plugin ale juz nie jest rozwijany... nawet nie wiem czy dzialal]

Opublikowano

Mam pytanie, otóż wsadzam Flatout'a na MS odpalam gierkę, pojawia sie napis PSP z kolorowymi bajerami a potem czarny ekran.Czekam, czekam i nic się nie dzieje.Ktoś wie jakie mogą byc przyczyny tego?

Mój soft to 3.90 m33-3

Gość Zaqair
Opublikowano

Takie pytanie:

Na znanym serwisie aukcyjnym jest psp model 2004 is i tu mam pytnanie "is" co to za skrót?