Gość Zaqair Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 A jaka jest dobra folia na ekran oprucz foli firmy hori bo ta jest trudno dostępna:) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 nie ma dobrych... jest hori i cala reszta mozesz isc do salonu gsm i tam powinni miec dobre poliweglanowe folie na wymiar [jakies 30zl i od razu zakladaja] Cytuj
RoL 578 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Jak myslicie, czy ta folia jest w porzadku, czy lepiej kupic cos drozszego? http://www.allegro.pl/item354320447_psp_sl...poliweglan.html Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Otwierasz ISO i wywalasz co popadnie A tak na serio - można z niektórych gier wywalić pliki językowe, filmiki itp (wszystko UMDGenem) a gier, które w swojej strukturze zawierają tylko kilka dużych plików (Tekken, FF7CC) przeciętny użytkownik sam nie zripuje Cytuj
wisza 5 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Sadzac po komentarzach to chyba folia jest OK. Nie wiem zaryzykowalbym na twoim miejscu Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Ktoś wcześniej pisał, że można w przeglądarce oglądać filmiki z youtube... Gdy ja wchodzę na jakiś filmik na YT, dostaje komunikat o tym że nie mam jakieś tam wersji flashplayera i żeby go zainstalować... Ja pytam jak? Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Witam. Mam pewien problem. Chodzi mi o wgranie softa 3,90 m33-3 ( aktualnie mam 3,90 oryginalny ) i naprawdę nie chcę żadnych linków itp itd... chcę tylko aby ktoś napisał mi krok po kroku, detal po detalu jak wgrać tego softa. Zmieniam soft ponieważ wczoraj w Garażu ( tak tam gdzie samochód ) znalazłem ...... MOJĄ STARĄ KOLEKCJĘ GIER NA PSX-a!!!!! I teraz chcę sobie pograć na PSP ( tworząc kopię zapasową )... Oczywiście za podanie info jak wgrać tego soft-a mogę hmm zapłacić lub zaprosić na pifko ( jeżeli jesteście z Bydgoszczy lub okolic) PZDR z góry dzięki za pomoc Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 ty chcesz zeby ktos opisal ci caly proces downgrade'u i upgradeu, a potem przerabiania iso na eboota? no wai! podalbym linka do tutka takiego jak chcesz... no ale linkow nie chcesz to nie... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 nie w przegladarce tylko poprzez psptube - taki homebrew [hb obsluguje jeszcze kilka innych videoserwisow] Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Dobra Coati daj mi tego linka....... Cytuj
are91 0 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Ja myślę, że on chce żeby ktoś z Bydgoszczy się zaoferował do zrobienia downgrade'u Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Znaczy się z Bydgoszczy lub okolic:D:D:D to by było najlepiej..... no chyba że BARDZO dokładny opis ( lub link z opisem) jestem Zielony w tych sprawach Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 are91... zepsules xD chcialem sie z nim jeszcze troche podroczyc michale - potrzebujesz 2 konsole. twoja i juz przerobiona nie wazne fat czy slim. cala reszta sprowadza sie do przeflashowania eepromu bateri i wgrania kilku plikow na mamorke. procesy te sa juz w pelni automatyczne - wystarczy klikac next, next, ok, next itp co do tych plikow i calego opisu... wszystko jest przykladowo na psp-team.pl - forum. wszystko lasno i rzeczowo opisane. tyle to juz chyba znajdziesz sam btw.. nie szlo poszukac na szukajce?? podobnego posta pisalem juz z nascie razy. udanych brickow Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 nie w przegladarce tylko poprzez psptube - taki homebrew [hb obsluguje jeszcze kilka innych videoserwisow] Oczywiście trzeba mieć przerobioną konsole żeby z tego korzystać ? Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Do każdego hb jest potrzebny cf :cierpienie: Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 1) gdzie znajdę jakie w miarę aktualną listę premier na psp 2)jaki jest na psp emulator który jest wart polecenia (najlepiej emuluje,itp) 3) jest jakiś emulator amisi ^_^ bo super froga bym chętnie poszpilał Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 1) ign? gamespot? 2) psx gb, gba, nes, snes, atari wszelkiej masci, commodore, scumm, sms i wiele, wiele innych... 3) jasne, ze jest... google it. ew. looknij na psp-team.pl jest tam dzial o emulacji. a dzialajace linki do emu oraz innych hb masz na qj.net Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Takie pytanie gracie podczas ładowania konsoli czy czekacie aż się naładuje Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 gramy. uprzedzajac pytanie... nie nalezy trzymac psp na ladowarce po najadowaniu do ~100% i nalezy unikac rozladowania do 0% [psp wylacza sie automatycznie przy 3-5% stanu baterii]... mozna doladowywac jak np jet 50%... chyba napisalem wszystko o co zwykle pytaja zieloni [jesli chodzi o baterie]... Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Czemu nie trzymać po naładowaniu, przecież i tak samo przestajre się ładować, chyba, że o czymś nie wiem... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Znacie może jakąś strone gdzie jest duża ilość gier demo?? bo mi jeszcze gry do psp nie przyszły i się nudze Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Czemu nie trzymać po naładowaniu, przecież i tak samo przestajre się ładować, chyba, że o czymś nie wiem... to, ze status ladowania zmienia sie na zielony wcale nie znaczy, ze ladowarke tez sie wylaczyla [caly czas dostarcza prad elektryczny do konsoli], pozatym ladowanie "wylacza sie" czasem po kilkudziesieciu minutach od pelnego naladowania. z reszta nawet nie powinno sie ladowac akumulatorkow, tego typu do 100%... zmniejsza to ich zywotnosc podobnie jak rozladowanie do 0% bylo poruszane na TYM forum z 3 razy.. nie chce mi sie znowu tlumaczyc. Znacie może jakąś strone gdzie jest duża ilość gier demo?? bo mi jeszcze gry do psp nie przyszły i się nudze nie szlo w szukajce wpisac: DEMO lub gry demo?? google tez nie wyswietlil w pierwszym linku po wpisaniu "psp demo" adresu strony: pspdemocenter? serio tak sie nie stalo? czy nawet nie szukales[?], tylko bezczynnie czekasz az ktos ci odpowie na forum... miej litość. Jak wy sobie kurde w zyciu poradzicie skoro nawet wpisac w wyszukiwarce nie potraficie jakiejs frazy zwiazanej z danym problemem?? no offence, ale moj 6-letni kuzynek tyle sam potrafi... Cytuj
zajman 18 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 podobnego posta pisalem juz z nascie razy. Współczuje ci chłopie bo sam jestem światkiem ja to robisz Ja mam pytanie takie - od ktorego CF da się robić updaty za pomocą update w menu psp ? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 3.80 chyba od 2 poprawki... no jakos tak w tych okolicach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi