Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano

A jaka jest dobra folia na ekran oprucz foli firmy hori bo ta jest trudno dostępna:)

Opublikowano

Otwierasz ISO i wywalasz co popadnie :lol:

A tak na serio - można z niektórych gier wywalić pliki językowe, filmiki itp (wszystko UMDGenem) a gier, które w swojej strukturze zawierają tylko kilka dużych plików (Tekken, FF7CC) przeciętny użytkownik sam nie zripuje :P

Opublikowano

Ktoś wcześniej pisał, że można w przeglądarce oglądać filmiki z youtube... Gdy ja wchodzę na jakiś filmik na YT, dostaje komunikat o tym że nie mam jakieś tam wersji flashplayera i żeby go zainstalować... Ja pytam jak?

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Chodzi mi o wgranie softa 3,90 m33-3 ( aktualnie mam 3,90 oryginalny ) i naprawdę nie chcę żadnych linków itp itd... chcę tylko aby ktoś napisał mi krok po kroku, detal po detalu jak wgrać tego softa. Zmieniam soft ponieważ wczoraj w Garażu ( tak tam gdzie samochód ) znalazłem ...... MOJĄ STARĄ KOLEKCJĘ GIER NA PSX-a!!!!! I teraz chcę sobie pograć na PSP ( tworząc kopię zapasową )... Oczywiście za podanie info jak wgrać tego soft-a mogę hmm zapłacić lub zaprosić na pifko ( jeżeli jesteście z Bydgoszczy lub okolic) :D PZDR z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

ty chcesz zeby ktos opisal ci caly proces downgrade'u i upgradeu, a potem przerabiania iso na eboota? no wai!

podalbym linka do tutka takiego jak chcesz... no ale linkow nie chcesz to nie...

Opublikowano

are91... :( zepsules xD chcialem sie z nim jeszcze troche podroczyc ;)

michale - potrzebujesz 2 konsole. twoja i juz przerobiona nie wazne fat czy slim. cala reszta sprowadza sie do przeflashowania eepromu bateri i wgrania kilku plikow na mamorke. procesy te sa juz w pelni automatyczne - wystarczy klikac next, next, ok, next itp

co do tych plikow i calego opisu... wszystko jest przykladowo na psp-team.pl - forum. wszystko lasno i rzeczowo opisane. tyle to juz chyba znajdziesz sam

btw.. nie szlo poszukac na szukajce?? podobnego posta pisalem juz z nascie razy.

udanych brickow ;)

Opublikowano
nie w przegladarce tylko poprzez psptube - taki homebrew ;) [hb obsluguje jeszcze kilka innych videoserwisow]

Oczywiście trzeba mieć przerobioną konsole żeby z tego korzystać :/?

Opublikowano

1) gdzie znajdę jakie w miarę aktualną listę premier na psp ;)

2)jaki jest na psp emulator który jest wart polecenia (najlepiej emuluje,itp)

3) jest jakiś emulator amisi ^_^ bo super froga bym chętnie poszpilał :)

Opublikowano

1) ign? gamespot?

2) psx :P gb, gba, nes, snes, atari wszelkiej masci, commodore, scumm, sms i wiele, wiele innych...

3) jasne, ze jest... google it. ew. looknij na psp-team.pl jest tam dzial o emulacji. a dzialajace linki do emu oraz innych hb masz na qj.net

Gość Zaqair
Opublikowano

Takie pytanie gracie podczas ładowania konsoli czy czekacie aż się naładuje

Opublikowano

gramy. uprzedzajac pytanie... nie nalezy trzymac psp na ladowarce po najadowaniu do ~100% i nalezy unikac rozladowania do 0% [psp wylacza sie automatycznie przy 3-5% stanu baterii]... mozna doladowywac jak np jet 50%... chyba napisalem wszystko o co zwykle pytaja zieloni [jesli chodzi o baterie]...

Gość Zaqair
Opublikowano

Znacie może jakąś strone gdzie jest duża ilość gier demo?? bo mi jeszcze gry do psp nie przyszły i się nudze :P

Opublikowano
Czemu nie trzymać po naładowaniu, przecież i tak samo przestajre się ładować, chyba, że o czymś nie wiem...

to, ze status ladowania zmienia sie na zielony wcale nie znaczy, ze ladowarke tez sie wylaczyla [caly czas dostarcza prad elektryczny do konsoli], pozatym ladowanie "wylacza sie" czasem po kilkudziesieciu minutach od pelnego naladowania.

z reszta nawet nie powinno sie ladowac akumulatorkow, tego typu do 100%... zmniejsza to ich zywotnosc podobnie jak rozladowanie do 0%

bylo poruszane na TYM forum z 3 razy.. nie chce mi sie znowu tlumaczyc.

Znacie może jakąś strone gdzie jest duża ilość gier demo?? bo mi jeszcze gry do psp nie przyszły i się nudze :P
nie szlo w szukajce wpisac: DEMO lub gry demo?? google tez nie wyswietlil w pierwszym linku po wpisaniu "psp demo" adresu strony: pspdemocenter? serio tak sie nie stalo? czy nawet nie szukales[?], tylko bezczynnie czekasz az ktos ci odpowie na forum... miej litość.

Jak wy sobie kurde w zyciu poradzicie skoro nawet wpisac w wyszukiwarce nie potraficie jakiejs frazy zwiazanej z danym problemem?? no offence, ale moj 6-letni kuzynek tyle sam potrafi...

Opublikowano
podobnego posta pisalem juz z nascie razy.

Współczuje ci chłopie bo sam jestem światkiem ja to robisz ;)

Ja mam pytanie takie - od ktorego CF da się robić updaty za pomocą update w menu psp ?