Opublikowano 23 maja 200816 l Folder ISO powinienes miec w glownym katalogu, jaki masz soft czy psp 'widzi' gry czy nie chca sie odpalic opisz dokladniej Edytowane 23 maja 200816 l przez wisza
Opublikowano 23 maja 200816 l mam 3.90 m33 a jak wchodze w game/ms - there are no games a ten folder powinien byc tak jak video i audio czy jako podfolder w "psp"? no i w jakim formacie zapisywac gry cso czy iso ? pzdr zrobilem formata na poziomie psp i utworzyl on wszystrkie foldery. gdzie mam wrzucic te gry do iso czy game ?? 3 edit huh ;p zmienilem format z cso na iso wrzucilem gre do iso ( do tego ktore utworzyl psp bo z tego "mojego" iso nie odpalalo ) i wszystko dziala ;p ale i tak thanks;) Edytowane 23 maja 200816 l przez grandroy
Opublikowano 23 maja 200816 l Dziś zobaczyłem na allegro takie coś - http://allegro.pl/item364322200_masakra_gp...rka_uchwyt.html Jak to moze byc, że sony wypuszcza moduł GPS któy wymaga custom firmware'u?! Chyba, że gosciu sie pomylil....
Opublikowano 23 maja 200816 l bo dla nas dostepne sa tylko programy HB obslugujace gps'a... oficjalnie opcja go!e ma [w teorii] wystartowac we wrzesniu
Opublikowano 23 maja 200816 l Coati napisał(a): bo dla nas dostepne sa tylko programy HB obslugujace gps'a... oficjalnie opcja go!e ma [w teorii] wystartowac we wrzesniu Jeszce raz, od początku... Kupuję GPS'a, jade z tym do Niemiec i tam chce zeby dzialal. Teraz pytanie - czy na nieprzerobionej konsoli będzie to dzialac?
Opublikowano 23 maja 200816 l maciucha napisał(a): Coati napisał(a): bo dla nas dostepne sa tylko programy HB obslugujace gps'a... oficjalnie opcja go!e ma [w teorii] wystartowac we wrzesniu Jeszce raz, od początku... Kupuję GPS'a, jade z tym do Niemiec i tam chce zeby dzialal. Teraz pytanie - czy na nieprzerobionej konsoli będzie to dzialac? zbytnio sie tym nie interesuje ale... oficjalnie na oficjalnym sofcie nic z tym nie zrobisz w eu. mozesz zassac go!e z japonskiego lub [chyba] usa pss'a, potem zassac mapy z europejskiego [juz sie ukazaly - £14.99/€19.99.] i chyba bedzie to dzialac. imo bardziej oplaca sie przerobic psp i miec mapy za darmo np z google'a jesli sie myle to ktos poprawi
Opublikowano 24 maja 200816 l Mordechay napisał(a): Jak usunąć theme'a?tak samo jak go zainstalowales :F
Opublikowano 24 maja 200816 l Coati napisał(a): Mordechay napisał(a): Jak usunąć theme'a?tak samo jak go zainstalowales :F Hmm, nie pamietam
Opublikowano 24 maja 200816 l mam wgrana gre na przerobione psp z softem 3.90 m33 gra wczesniej chodzila ale po formacie ms psp widzi ja ale jak gre wlaczam to wyskakuje komunikat "The game could not be started. (80020321)" o co chodzi ?( probowalem tez z innymi grami i tez nie dzialaja) Edytowane 24 maja 200816 l przez grandroy
Opublikowano 24 maja 200816 l grandroy napisał(a): mam wgrana gre na przerobione psp z softem 3.90 m33 gra wczesniej chodzila ale po formacie ms psp widzi ja ale jak gre wlaczam to wyskakuje komunikat "The game could not be started. (80020321)" o co chodzi ?( probowalem tez z innymi grami i tez nie dzialaja) Wg mnie to wina formatowania. Sformatuj karte jeszcze raz w systemie FAT16 i problem powinien zniknąć.
Opublikowano 24 maja 200816 l ograniczcie sie troche z pytaniami o piraty :F ewentualnei zacznijcie myslec, ale tak no wiecie... logicznie.
Opublikowano 24 maja 200816 l nadal nie dziala; filmy muzyke i zdjecia widzi i czyta. co x tym zrobic ? Edytowane 24 maja 200816 l przez grandroy
Opublikowano 24 maja 200816 l Lol - normalnie n00b Zone jak na forum pspoland.pl Wiesz co to VSH menu? Tam jest taka ładna, kolorowa opcja: UMD ISO MODE - pobaw się z nią...
Opublikowano 24 maja 200816 l wiem, zapomnialem o nim, przepraszam ;p zmieniłem z normal na m33 driver i jest wszystko ok thx za przypomnienie
Opublikowano 24 maja 200816 l Qjon napisał(a): Lol - normalnie n00b Zone jak na forum pspoland.pl Wiesz co to VSH menu? Tam jest taka ładna, kolorowa opcja: UMD ISO MODE - pobaw się z nią... uprzedzajac pytanie... to menu jest pod selectem w xmb [menu konsoli] Qjon@ tak jest od tygodnia :F nie mam pojecia skad sie to bierze ;( //edit ehhh... wyprzedzil mnie :F Edytowane 24 maja 200816 l przez Coati
Opublikowano 24 maja 200816 l Hłe Hłe - a ja chyba wiem Maj - miesiąc komunii, więc podostawały dzieciaki PSPki
Opublikowano 24 maja 200816 l Qjon napisał(a): Hłe Hłe - a ja chyba wiem Maj - miesiąc komunii, więc podostawały dzieciaki PSPki Raczej nie, dzieciaki by tak szybko nie przerobiły
Opublikowano 24 maja 200816 l nom fakt... are91@ pewnie dostraly juz przerobione; w niektorych sklepach sprzedawcy sami proponuja 'przerobienie' tak za niewielka oplata zeby sobie dorobic...
Opublikowano 25 maja 200816 l Musiolik napisał(a): Czy ładowarka z PSP Fat działa bez problemów z wersją Slim? anyone?
Opublikowano 25 maja 200816 l powinna... to samo wejscie, batera z tym samym napieciem. powinno dzialac
Opublikowano 25 maja 200816 l no przeciez pytałes na poprzedniej stronie o to i Ci napisałem ze tak...
Opublikowano 25 maja 200816 l Nie widziałem jednoznaczności i pewności w Twojej odpowiedzi, ale dobra już wiem i dupy nie zawracam. Jeżeli ktoś ma inne zdanie na temat pytania które zadałem wyżej nich napisze swoją opinię