Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak jestem w domu to bede gral na ladowarce, dopiero do szkoly bede ladowal pspeka. Czy wie ktos gdzie mozna dobrze kupic MS San Diska? Bedzie w MM EDIT: Sory za offtopic, podobno podrabiaja te niebieskie

Edytowane przez wisza
Opublikowano (edytowane)

SanDiska jeżeli masz daleko do większego miasta kup lepiej na allegro. Raczej ich nie podrabiają, a już napewno nie w takim stopniu jak Sonówki.

BTW nie ten temat.

Edytowane przez winner
Opublikowano (edytowane)

Jakiego rozmiaru śrubokrętem (mam na myśli numer śrubokręta) rozkręcacie wasze psp?

Muszę trochę wyczyścić konsolkę, ale nie mam odpowiedniego śrubokręta, więc pytam się żeby w sklepie na oko nie kupować.

Edytowane przez Mordechay
Gość mate5
Opublikowano

eee yyy noo uuu EKHM! :P Nie śmiać się, ten temat jest dla takich pytań.

Jak kupię nowe psp slim to bez kupowania memorki można zapisywać stan gry? 700 zł + gra to już niemały wydatek. Czy lepiej kupić nawet najmniejsza karte?

Opublikowano (edytowane)
eee yyy noo uuu EKHM! :P Nie śmiać się, ten temat jest dla takich pytań.

Jak kupię nowe psp slim to bez kupowania memorki można zapisywać stan gry? 700 zł + gra to już niemały wydatek. Czy lepiej kupić nawet najmniejsza karte?

http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=44060 wystarczylo kliknac , wszystko jest ;)

Edytowane przez Coati
Opublikowano (edytowane)

zajrzyj do FAKU (temat PSP)!

--------

Chcicałbym się zapytać was jak to jest z tym internetem w PSP. Bo nie mam modułu WiFi w kompie, a chciałem sobie NEO podłączyć też do PSP (ofc bezprzewodowo ;]) I stąd moje pytanie co musiałbym kupić żeby korzystać bezprzewodowo z mojej neostrady i jaki by był minimalny koszt takiej inwestycji. Pozdro!

jeszcze nie tak dawno pisales do mnie w sprawie zdjecia warna, a tu juz 2 posty pod rzad [polaczylem]... posty sie edytuje ;) to tak na przyszlosc.

co do pytania... ja polecam router firmy linksys [wag200g lub podobny model] sam ma taki i jestem bardzo zadowolony - Coati

Edytowane przez Coati
Opublikowano

Mam pytanie co do połączenia z siecią:

Czy takie urządzenie wystarczy: http://allegro.pl/item368006313_asmax_usb_...gw_24_nowa.html ??? Posiadam Neostrade 512 i zwykły modem ADSL(USB) ten co oni dodają do pudełka przy kupnie. Chciałbym zapytac czy nie będę miał problemów nawet na starszym komputerze (jakim jest mój) z podłączeniem PSP bez większego ingerowania w Hardware?

PS. Sorry za te 2 posty pod rząd, nie wiem wogóle jak to możliwe chyba z pośpiechu bo umyślnie tego nie zrobiłem...

Pozdrawiam