Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coati ten temat o GTA:SA to raczej ciekawoskta była, no ale jak uważasz. Bajkopisarz ze mnie nie mały, ale jeżeli o coś chodzi to sypie konkretami >.< I nie gadaj pierdół :P Podbiłem Ci temat z padem ^^ huh

BTW: Korzystanie z IRshella jest bezpieczne dla konsoli (tzn można coś zepsuć)?

Opublikowano

jest w pelni bezpieczny[no chyba, ze sie bardzo postarasz]. to tylko nakladka na XMB z dodatkowymi bajerami... cos jak przykladowo aston dla windowsa.

przez tego shella mozna grac w gry z psx'a w multi na 2 graczy ;) - tylko nie pytajcie jak bo nie korzystam w irs'a ;)

Opublikowano

Chciałbym zagrać w pare gierek z PS1 na PSP, ale nie chce przerabiać konsolki. Jesli juz musze to czy jest opcja, zeby wgrac soft nieoryginalny, przejsc gierki (MGS) i wgrac z powrotem oryginalny, tak, ze jak potem cos walnie to gwarancja bedzie nadal?

Opublikowano

przerabiając konsole, tzn zmieniając soft, nie tracisz gwarancji na konsole (bo nie rozkrecasz sprzętu)

w razie czego mozesz sobie zawsze z nieoryginalnego wrócić na oryginalny, ale w sumie nie ma wiekszej potrzeby, bo nawet jak konsole wysyłasz do serwisu to pierwsze co tam robią to format oprogramowania

Opublikowano
Dlaczego przy pełnej baterii, gdy gram, nagle gra mi się zwiesza i wyłącza?

iso/umd? zwykly fw czy cfw? z wszystkimi grami tak masz? bateria oryginalna czy nie? karta pamieci oryginalna? bylo cos grzebane w sofcie?

piszcie cos wiecej jesli chcecie otrzymac pomoc :F

Opublikowano

Ej posiada ktoś z was może Gripa? Tę trzymajke do grania jak na Dual Shocku. Jaki efekt i czy opłacalne jest kupno tej przystawki (ręce się mniej męczą, czy wytrzymałe i solidne?)

Opublikowano (edytowane)

Czy jest jakis sposob na wsadowa konwersje filmow na PSP? Xvid4PSP pozwala tylko na wrzucenie jednego pliku i jego dekodowane. Mam ponad 50 filmow i nie usmiecha mi sie reczne dodawanie ich po jednym. Czy jest jakis inny program pozwalajacy na konwersje hurtem?

przeniesiony.. nauczcie sie pisac w juz istniejacych tematach... - CoATI

Edytowane przez Coati
Opublikowano

Błagam o pomoc... Zrobiłęm wczoraj format, mam net bezprzewodowy, który potrzebuje hasła aby sie do neigo zalogowac. Ja oczywiscie hasla zapomnialem i z nic nie potrafię sobie go przypomnieć... I tu taka sprawa - mam to haslo zapisne na PSP gdzie już używalem beprzeowdowego netu. Jeśli ktoś wie gdzie to hasło się zapisuje to będę dozgonnie wdzięczny (naprawde :()

Opublikowano (edytowane)

Przylaczam sie do pytania Musiolika, z innego tematu:

Czy ktoś miał do czynienia z tą pojemniejszą baterią do PSP Slim?

Wlasciwie, to jaka jest obecnie najpojemniejsza, oryginalna bateria do slima? Widzialem chyba gdzies 2200mAh, ale moze sa jakies wieksze. Chodzi mi tylko o baterie od SONY, a nie jakies wielkie bydlaki, do ktorych dodaja tragarza w gratisie. No i najwazniejsze - czy warto kupic taka baterie, np. 2200mAh, czy lepiej zostac przy standardowej 1200 (bo moze nie ma zbyt wielkiej roznicy)?

Edytowane przez RoL
Opublikowano

Oryginalna najwieksza to ta 2200. Kwestia wygody - konsola staje sie niesymetryczna, cięższa i grubsza z jednej strony. Za 150zl mialem z poczatku brac, ale dalem sobie spokoj.

Gość Zaqair
Opublikowano

Mam pytanie jest jakiś program dzięki któremu będę mógł słuchać swojej muzyki podczas grania :?:

Gość Grzehoo
Opublikowano

W końcu udało mi się zainstalować iR Shella i pytanie mam: do tego da się dorzucić jakieś "dodatki"? W sumie zbyt wielu funkcji ten bajer nie ma.

Opublikowano

Pytanie z innej beczki.

Przesyłanie plików przez WiFi(np IRshell): PC<->PSP będzie szybsze od takiego zwykłego przesyłu USB 1.1(taki mam w kompie), czy to zależy od rodzaju karty WiFi w kompie i specyfikacji podzespołów?