winner 183 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 wpisz IP ręcznie, takie jakie masz na kompie. Ściągnij RealVNC najnowszą wersję i gdy najedziesz myszką na iknonke na pasku pokaże Ci to IP, które musisz wpisać. Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Prawie głupi nie jestem . Może winą jest to, że mam hasło do bezprzewodówki? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 jak masz haslo wpisane w ustawieniach wifi to nie powinno to robic problemu... btw. po co wam hasla na wifi ? imo wygodniejsze jest ustawienie dostepu dla wybranych numerow mac. a jak ktos bedzie sie wam chcial wlamac do sieci to i tak to zrobi... Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Prawie głupi nie jestem . Może winą jest to, że mam hasło do bezprzewodówki? Wywal hasło i powinno być gut. Znowu mi ten program przycina, jak sformatowałem flash1 to było dobrze włączyłem po jakimś czasie znowu i dalej to samo a nie chce mi sie formatować co chwile, procek ustawiłem na 333 i nic. Od czego to może byc? Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Bardzo dziwne, ale to też zależy od ramu, ponieważ obraz przekazywany jest na bierząco i ważna jest moc przerobowa( masz FAT czy SLIM?) osobiście posiadam FATa i spokojnie mogę nawet grać na PC przy pomocy PSP (testowałem z Call of Duty - tu jest trudno i z TOCA RD3 - tu było elegancko, grałem nawet na chwilę w Lineage ). Może to wina karty pamięci, albo ewentualnie zaśmieconego Windowsa (sam testuję pod XP Prof SP2 i Asmaxem 411g) Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Fata. teraz sformatowałem jeszcze raz flash1 i działa normalnie wiec raczej to od kompa i karty nie jest. Jak jak sie zamuli to trudno aż tak to potrzebne mi to nie jest. Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Jedyne co zauważyłem-jeżeli wejdziemy na jakąś stronę traktującą o filmach np. Youtube i spóbujemy włączyć jakiś film ekran na konsolce zanika i to w sumie tyle co zwróciło moją uwagę. Cytuj
winner 183 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Jest jakiś program, w którym po wpisaniu odpowiedniego ciągu cyfr i liter pokazuje nam tytuł danej gry z której wpisaliśmy oznaczenie? Np. ULES00719 (Asphalt2) Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 popstation gui, ma ogromną listę tych kodów, a do kazdego z nich dopasowany tytuł i region gry Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 a, o psp Ci chodzi... odruchowo skojarzyłem z grami na psx'a, z psp to nie znam nic niestety Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 google takie cos pokazuje ewentualnie szukaj po save'ach... tez przez google Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Jakiś czytacz plików txt z funkcją szukania? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 psp notepad chyba cos takiego ma bookr ma opcje zakladek Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 W mojej konsoli zepsuło się coś z mechaniką napędu, prawdopodobnie prowadnica lasera. Gdzie mogą tę usterkę naprawić i za jaką cenę? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 (edytowane) w jakimkolwiek serwisie elektronicznym... wlasciwie to sam mozesz to naprawic wystarczy srubokret i smar techniczny... jesli chcesz oddac do serwisu to pewnie skasuja okolo 20zl... najlepiej przynies ze soba jakis wydrukowany tutek typu 'jak rozebrac psp' Edytowane 8 sierpnia 2008 przez Coati Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 A ja mam takie dwa pytania: 1.Mam program do czytania pdf w PSP ale nie czyta on plików,które mają po 30mb i więcej.Największy plik jak mi się udało otworzyć to 3,5mb zna ktoś jakiś lepszy program niż bookr? 2.Czy jest jakiś program do oglądania tv w PSP? Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 w jakimkolwiek serwisie elektronicznym... wlasciwie to sam mozesz to naprawic wystarczy srubokret i smar techniczny... jesli chcesz oddac do serwisu to pewnie skasuja okolo 20zl... najlepiej przynies ze soba jakis wydrukowany tutek typu 'jak rozebrac psp' A co dokładnie w takim razie trzeba posmarować? Jestem zielony w zabawach hardwarem i nie chcę niczego zepsuć. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 (edytowane) prowadnice to po czym porusza sie laser Edytowane 8 sierpnia 2008 przez Coati Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Opublikowano 9 sierpnia 2008 1.Mam program do czytania pdf w PSP ale nie czyta on plików,które mają po 30mb i więcej.Największy plik jak mi się udało otworzyć to 3,5mb zna ktoś jakiś lepszy program niż bookr? To jest chyba najlepszy program do pdf'ów. A to, że nie można otworzyć dużego pliku, spowodowane jest ilością pamięci psp. (tak przynajmniej wyczytałem ) Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Nie chce odkopywać dlatego pytam tutaj. Wie ktoś może ile jest rozdziałów w Joaśce? Pozdro Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 gamefaqs.com na pewno wie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 11 sierpnia 2008 hej czy ta koncowka rgb-scrat to to samo co euro? (takie jak w ps2? ) http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...PSP_Sprzet.html jesli tak to czy ktoś juz probowal uzywac tego plugina do CF ktory pozwala odpalac gry takim kablem? (bo narmalnie tym 3 kocowkowym kablem nie dalo sie odpalac gier tylko filmy i inne bzdety czyli byl kompletnie bez sensu, ale teraz podobno jakis plugin sie pojawia , ktos sie interesowal? nie mam tv z wejsciem component , a pogral bym na tv, i chcial bym taki kabel kupic i pobawic sie z pluginem ale nie chce kupowac w ciemno kabla ktory by sie mial okazac do wyrzucenia wiec pytam ;p Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Od nośnie pytania o kabel to tak, jest to zwykły kabel EURO tyle, że lepsza jest na nim jakośc kolorów od zwykłego EURO, dlatego nazwa RGB. Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 hej czy ta koncowka rgb-scrat to to samo co euro? (takie jak w ps2? ) http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...PSP_Sprzet.html jesli tak to czy ktoś juz probowal uzywac tego plugina do CF ktory pozwala odpalac gry takim kablem? (bo narmalnie tym 3 kocowkowym kablem nie dalo sie odpalac gier tylko filmy i inne bzdety czyli byl kompletnie bez sensu, ale teraz podobno jakis plugin sie pojawia , ktos sie interesowal? nie mam tv z wejsciem component , a pogral bym na tv, i chcial bym taki kabel kupic i pobawic sie z pluginem ale nie chce kupowac w ciemno kabla ktory by sie mial okazac do wyrzucenia wiec pytam ;p No więc... Nie polecam tych kabli. Lepiej grać na lcd konsolki, bardzo dobrym lcd. Jak podłączysz psp z tym plugsem to nie licz na jakość ps2. To nie ta rozdziałka, piksele się rozciągają i jest paćka. Nie mówiąc o zwolnieniach animacji :wsciekly: . Gry na PSP są robione pod mniejszą rozdzielczość, dlatego też tak mało ważą w porównaniu do ps2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi