Krzys PL 28 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Jak we wszystkich grach to poszukaj czy jakiś plugin nie wykorzystuje [] jak tak to przestaw na inny przycisk albo wywal plugin Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 W grach chodzonych (GTA, SWTFU) postacie poruszają się w kierunkach przeze mnie nieporządanych, np , gdy nie dotykam w ogóle analoga postać idzie w prawo albo do tyłu, natomiast, gdy chce pobiec do przodu postać wolno sobie kroczy, by znowu pobiec do tyłu kiedy puszczam analoga.Jak to naprawić? Mam problem z grafiką.Szczegółowość obiektów jest zmniejszona, totalna pikseloza.Co sie kerwa stao i jak to naprawić? Cytuj
winner 183 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 ad1 Wejdź w XMB do System Settings i zrób kilka kółek analogiem - softwareowa kalibracja. jeżeli to nie pomoże to uz tylko problem mechaniczny(możliwe, że po prostu wysiadł analog). ad2 Może jakieś skriny? Nic nie kapuje za bardzo o co Ci się rozchodzi ponieważ nie precyzujesz problemu. W grze/XMB jest tak samo? Jakie to gry orginalne/kopie? Tematy wałkowane n razy wystarczy poszukać. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 ad2. w grach z umd tez tak jest? jesli tak to oddaj na serwis [gwarancja ;]] jesli nie to pewnie memorka nie radzi sobie z doczytywaniem danych ew. masz iso uszkodzone Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 @winner zaraz po pojawieniu się problemu próbowałem numeru z kalibracją, nie pomogło grafika tez jest gorsza w xmb @coati:w grach na umd mam tak samo Cytuj
winner 183 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Wymiana analoga (chyba że masz na gwarancji - oddajesz wszystko oni diagnozują i jest ok). Ewentualnie jak już z gwarą kaput odnieś do jakiegoś warsztatu-serwisu i spytaj w czym problem. Cytuj
Asia 0 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 Własnie zastanawiam sie nad kupnem i chciałam zapytac czy to awaryjny sprzet? Bo nie wiem czy na allegro czegos z gwarancja szukac czy tez obejdzie sie Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 (edytowane) awaryjnosc jest na poziomie pada od ps2... psuja sie raczej tylko elementy eksploatacyjne czyli gumki pod przyciskami, czasem analog sie rozkalibruje... z czytnikami tez moze byc roznie... ogolnie malo awaryjny sprzet Edytowane 20 września 2008 przez Coati Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Psp jest dobrym sprzętem do słuchania muzyki? Są podstawowe opcje np jak shuffle player list , przewijanie itp.. KArty pamięci są drogie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 września 2008 Autor Opublikowano 21 września 2008 nie jest dobry bo wielki ;p w czasach kiedy niezłe mp3 playery kosztuja 150zł i maja 4cm po co łazic z taką krową? karty sa drozsze od innych, opcje jakies tam są ale to bez sensu, nawet bateria krocej wyrtzymya , jesli tylko do mp3 to kompletnie nie ma sensu wg mnie Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Nie tylko ale będzie oszczędniej bo te 150 zł to jednak dużawo. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 bylo kiedys wiele razy poruszane... psp generuje tandetnej jakosci dzwiek, nawet bardzo dobre sluchawki tego nie naprawia... a raczej bedzie jeszcze bardziej slychac jak kuleje procesor dzwieku tej konsolki. jako sprzet przejsciowy miedzy kupnem mp3 playera to moze sie nawet sprawdzic... PSP to konsola i nic tego nie zmieni... owszem jets to multimedialny gadzet ale kto oglada filmy na tak malych ekranikach? pomijajac okazjonalne ogladanie w czasie jazdy do babci pociagiem :F Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Psp jest dobrym sprzętem do słuchania muzyki? Są podstawowe opcje np jak shuffle player list , przewijanie itp.. KArty pamięci są drogie? Przewijanie jest, owe podstawowe opcje są, karty nie są horrendalnie drogie (poniżej 200 zł za szybką kartę 8 GB). Niestety, tak jak wspomniał Coati, jakość dźwięku jest na tyle beznadziejna, że nie da się na tym normalnie słuchać muzyki. Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 Jezeli odpalilem sobie eboota ff7 (przez psploadera) z "use original flash" to jak moge to zmienic? Teraz juz mi sie to okienko z wyborem wersji nie wyswietla, a dalem dupy bo trzeba bylo wziac 3.71 ;> Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 przytrzymać R1 podczas bootowania gry, okienko pojawi sie ponownie Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 Geee, to bylo proste ;] Dzieki wielkie. Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Kurde, co lepiej kupić: Socom FTB 2, czy Fife 08. Głownie nastawiam sie na granie online. Doradźcie !! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 września 2008 Autor Opublikowano 25 września 2008 mam pytanko podobno nie wypada zbyt dlugo trzymac psp w ładowarce (np zosatwaic na noc zeby sie ładowalo 12h) , ale co jesli sie gra? czy moge grac np 6 godizn na ładowarce i nie bedzie problemu ? czy lepiej grac na bateri, ładowac, grac na bateri itp ? w sensie czy jestem w domu i mam ladowarke pod ręka to moge na niej grac calyc zas nie przejmujac sie skutkami ubocznymi ? :> Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Granie na ładowarce wpływa na baterie jeszcze gorzej niż zostawianie jej wyłączonej na wiele godzin na podłączonej ładowarce. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 września 2008 Autor Opublikowano 25 września 2008 łeeeeee ;/ czy to dotyczy grania kiedy konsola sie ładuje czy grania na kablu kiedy bateria jest pełna? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Na jedno wychodzi, bo w obu przypadkach ciagle działa ładowanie. Cytuj
grzenioo 0 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 A jeśli by wyjąć baterię i podłączyć ładowarkę? Ona nie pełni też funkcji zasilacza? Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 A czy gdziekolwiek można kupić nowe, oryginalne baterie Sony do PSP? Na allegro pełno jakichś podejrzanie tanich dziwactw, Robsonowi nie ufam, gdyż ten zawsze pisze, iż towar jest oryginalny (g*wno prawda). W sklepach pustki, na Amazonie nic... Czyżbym źle szukał? Czym warto się zainteresować w takim wypadku? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 i tu jest problem... trudno kupic oryginalne baterie sony... btw. padla ci bateria? chcesz ja sprzedac ? ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi