Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa"... pytania i odpowiedzi ;]

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Jestem w trakcie przeszukiwania forum wiec sorki jezeli powtarzam pytanie bo zapewne juz bylo.

WLasnie kupilem PSP wersja 1.5. Mozecie mi powiedziec jaki jest teraz odpowiedni firmware aby dzialaly programy homebrew i kopie gier?

Pozdrawiam

Opublikowano
Widocznie jest jakaś trefna kopia eboot'a

sprawdź PM za jakiś czas ;]

Śmiga jak złoto, dzięki :)

Da się zmienic ikonke od sejwa? Wkurza mnie ta z Castlevanii. W driverze mam taką samą.

MGS mi nie hula, po logu PlayStation jest czarny ekran. Na necie czytałem ze na zadnym powyzej 3.71 nie chodzi. Da się to jakos ominac?

Opublikowano

Mam pytanko. Nie interesuje sie zbytnio scena homebrew na PSP (ani ta scena wogole) wiec mam pytanie.Czy jest jakas gra z tego rodzaju ktora mozecie polecic? PS. Pisze tego posta z mojego brand new PSP:) Pozdrawiam.

Opublikowano
ghost. - jemu chyba chodzilo o to, ze kazalem mu napisac posta o tym FW... [głupota z czata czasem przedostaje sie na forum ;]]

o to też ;P

No faktycznie ten auto-connect USB dobrze się spisuje, no i jest PSstore bezpośrednio z XMB.

Może być.

Opublikowano (edytowane)

Kurde. Problem mam. Ściagnałem MGSa, odpalam go, włączam poploadera, daje 3.71 i nic. cały czas jest to okienko popsa ale nic sie nie dzieje, nie moge wyjsc do menu ani nic, trzeba resetowac PSP. O co cho?

jaka masz wersje mgs'a? -C

Edytowane przez Coati
Opublikowano
ghost. - jemu chyba chodzilo o to, ze kazalem mu napisac posta o tym FW... [głupota z czata czasem przedostaje sie na forum ;]]

aha ;] Bo mi tutaj w odpowiedzi na prostą informacje wyskakuje gosciu z mocno ironicznym stwierdzeniem, wiec podstawowa reakcja to "dude, wtf?" ;] No ale dobra, niepotrzebna napinka.

Opublikowano

Ja tam jestem zadowolony z 500. praktycznie nic nowego, a jednak cieszy ;]

+pss [zadziwiajaco szybko dziala... ]

+nowa fala w menu [mnie takie cos cieszy xD]

+a-c USB

fw jest ok... przynajmniej widac jakies roznice w stosunku do poprzedniej wersji xD

Opublikowano

wooow, to juz taki wysoki FW jest na PSP? Ja zostalbym przy swoim ulubionym 3.80 m33(mialem problem z homebrew ktore wzucalo sie do game150, ale 3.80 naprawil go jakos). Jak tak patze to zaden fajny homebrew sie nie pojawil od kiedy wymyslono psptube....

Opublikowano

mam pytanie czy mozna dodac jakos radiostacje w radiu ktore ma psp(to internetowe).

Opublikowano

Sprawdź:

1. Pod jaki kernel pisany był HB.

2. Czy do dobrego folderu palujesz.

3. Numer błędu tak jak mówiłem wpisz w googlach to się dowiesz co jest nie tak.

Możliwe, że HB nie współpracuje z najnowszym softem...

Opublikowano (edytowane)

Jak przerobić psp od kogoś? Tzn. Ja mam nie przerobione slim, a kumpel przerobione slim i teraz co zrobić żeby se od niego przerobić :D ? Gdzieś czytałem że tak sie da.

EDIT:Coati dzieki, ale jak nic nie znajde to mi odpowiesz?

Edytowane przez Dynius