Krzys PL 28 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Jutub i Flash nie działa na PSP. Masz program który odtwarza filmy z jutuba a z flashem nie wiem. Cytuj
Gość Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 mam psp tube wyszukuje video ale nie otworzy bo nie mam flasha wlaczonego ponawiam pytanie przedstawione powyzej Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Jestem nowy w temacie, nie chciałem zakładać nowego tematu, wiec napisze tutaj Mam zamiar na dniach kupić PSP. Mam juz przygotowaną kasę, wystarczy tylko skoczyć do sklepu Pytanie nr. 1 Którą wersję PSP mi polecacie na dobry początek i co jeszcze dokupić na dobry początek ? Pytane nr. 2 Czy są jakieś polskie sklepy, lub europejskie gdzie mógłbym zamówić, bądź sprowadzić, typowo japońskie tytuły, np Taiko no Tatsujin ! Z góry DZIĘKUJĘ za pomoc Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Pytanie nr. 1 Którą wersję PSP mi polecacie na dobry początek i co jeszcze dokupić na dobry początek ? Ja bym wybierał miedzy psp slim albo poczekał jeszcze troszke i kupil psp 3k. Jezeli chcialbys dowiedziec sie na temat ich troche wiecej to link do artykulu jest na poprzedniej stronie ode mnie. Co jeszcze dokupic ? Napewno "przerobke" ; ) A dokladniej psp juz z zmienionym softem m33 + karta 2/4/8gb w zaleznosci od twoich upodoban. Cytuj
Gość Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 ktos pomoze mi ? a jesli chodzi to psp 3000 jest juz do kupienia widzialem w MM z gra fifa 09 Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 czy mozna normalnie zejsc z 5.00 M33-3 do 3.71 M-33 bo mam problem z niektorymi grami, np. Buzz sie nie odpala na moim 5.00 ale jak MS wkladam do konsoli kumpla ktory ma 3.71 M33 to dziala normlanie. jakis tutek/link mile widziany ;] Cytuj
winner 183 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 zmień sterownik na M33 No UMD. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 a troszke konkretniej? ;] Cytuj
winner 183 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 wciskasz select w XMB i tam wybierasz sterownik. Potem wejdz do RM przytrzymujac R przy starcie konsolki i tam w advanced tez zmieniasz Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 wszystko ustawione jak należy i nadal to samo. Zeby byla jasnosc - wiekszosc gier mi dziala. Z nowych to Spiderman np. ale z niektorymi jak Buzz czy Star Ocean (po wejsciu do pewnej lokacji ekran sie zaciemnia i du.pa) mam problem... Cytuj
Gość Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 tez mam podobnie u mnie z la midnight race tak jest Cytuj
firana140 622 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 mam pytanko. dzisiaj podłączyłem psp do kompa (USB) i po raz pierwszy odkąd mam cfw zrobiłem to z włożonym UMD. no i zamiast normalnych folderów wyświetlił mi się plik nazwany UMD9660 no i tu leży sedno: plik ten waży 800MB, tyle samo co ISO monster hunter freedom 2. a to właśnie tą grę włożyłem do napędu. czy jeśli skopiuje to na kompa a później do folderu ISO to będę mógł normalnie odpalić grę z pliku? pytam bo w przypadku monster huntera granie z ISO/UMD robi przeogromną różnicę w loadingach. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 miedzy pamieciami/napedem umd przelaczasz sie w vsh menu i jak zgrasz ten plik to to bedzie iso gry ;] tak sie wlasnie zgrywa gry na pc z psp ;] Cytuj
firana140 622 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 ;* uprzedziłeś moje następne pytanie, jak przełączyć się na powrót na tryb memory stick XD dzięki wielkie. może moja kariera łowcy potworów nie zakończy się tak prędko. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Chciałem wgrac popsa Thse are the files needed for each firmware: 3.02-3.03: /kd/pops.prx, /kd/popsman.prx, /kd/meaudio.prx, /vsh/module/pafmini.prx 3.10-3.30: /kd/pops.prx, /kd/popsman.prx, /vsh/module/pafmini.prx 3.40-4.01: /kd/pops.prx, /kd/popsman.prx, /vsh/module/pafmini.prx, /vsh/module/libpspvmc.prx * Copy the files to /seplugins/popsloader with firmware version as suffix (e.g. popsman.prx -> popsman380.prx) * Additionally, no matter which pops you want to run, you have to get impose.prx from 4.01 and copy it to /seplugins/popsloader/ with the name impose.prx (no suffix). Nie kumam/ Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 (edytowane) nie wystarczy sam plugin potrzebujesz tez popsy z softow ;] upne nową paczke za jakis czas... ewentualnie podmien plugin popsloadera w starej paczce Edytowane 2 listopada 2008 przez Coati Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 da sie właczyc flash playera w psp czy to tylko taka sciema ? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 da sie. tylko zalezy co rozumiesz przez pojecie: flash player ;] Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 zeby w homebreave psptube otwierały sie filmiki a nie tylko wyszukiwały ? i na stronach zeby tez działało ? Cytuj
Gość Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Podłączyłem się wczoraj do USB, ściągnąłem pare demówek. Wszystkie chodziły ok poza Chains Of Olympus, który raz mi się zawiesił a drugi raz na 1/3 ekranu wyskoczyły szare pasy i też się zawiesił. Co mogło być tego przyczyną? Demo już wywaliłem bo nigdy go nie skończe jak tak dalej pójdzie. Aha i takie głupie pytanko: ściągnąłem sobie upgrade softu z oficjalnej stronki i gdzie wrzucić ten plik eboot.pbp? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Rozumiem, że posługujesz się oryginalnym softem w konsoli, tak? Spróbuj jeszcze raz sciagnac demówke albo poszukaj na jakiejs innej stronie. Plik do update'u softu wrzucasz według ścieżki: m0:/PSP/GAME/UPDATE/eboot.pbp. Cytuj
firana140 622 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 czy ktoś z was ma "psp type b driver"?? jesli tak to prosiłbym o upload Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Poszukaj w necie RemoteJoy albo RemoteJoy Lite, jakichs tutoriali albo coś, przy którymś z nich na pewno bedziesz miał linka do tego driver'a, bo jest on niezbedny do działania programu (polecam zwłaszcza RemoteJoy Lite) Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 Jak wypadają gry z PSX na PSP? Chciałem zakupić jakąś grę na PlayStation Store, ale jak tu grać skoro nie ma L2/R2? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi